De cast van 'The O.C': waar zijn ze nu?

Inhoudsopgave:

De cast van 'The O.C': waar zijn ze nu?
De cast van 'The O.C': waar zijn ze nu?
Anonim

Als het gaat om de popcultuur van de jaren 2000, v alt niet te ontkennen dat het echt een tijdperk was voor muziek, films en televisieshows! Een show die vooral opv alt als het gaat om de televisie uit de jaren 2000, is niemand minder dan de populaire CW-serie, The O. C.

De show kwam voor het eerst tot stand in 2003 en speelde grote namen zoals Mischa Barton, Rachel Bilson en Ben McKenzie, om er maar een paar te noemen, die allemaal behoorlijk succesvol werden in Hollywood. Ondanks dat de show meer dan 14 jaar geleden is afgelopen, houden fans nog steeds een speciaal plekje voor de show in hun hart, zo erg dat ze om een reboot hebben gevraagd!

Hoewel de maker van de show, Josh Schwartz, duidelijk heeft gemaakt dat een reboot van de show niet mogelijk is, blijven fans hopen voor het geval dat! Hoewel dit geen reünie verslaat, kan het nooit kwaad om te weten wat sommige van onze favoriete The O. C. acteurs hebben gedaan sinds het einde van de show.

10 Mischa Barton

Via Reality Tea
Via Reality Tea

Mischa Barton was gemakkelijk de ster van de show! De actrice speelde de rol van Marissa Cooper en deed dat briljant. Dit was ook niet de eerste keer dat Mischa acteerde, aangezien ze in een aantal films had gespeeld, waaronder The Sixth Sense.

Nou, na haar tijd bij The O. C., stapte Mischa geruime tijd uit de schijnwerpers, waardoor veel fans dachten dat ze voorgoed was gestopt met acteren! Welnu, in 2019 werd onthuld dat Barton zou terugkeren naar televisie, echter in een reality-tv-omgeving. De ster kondigde aan dat ze zou toetreden tot de cast van MTV's The Hills: New Beginnings, die ze officieel heeft getekend voor nog een seizoen!

9 Rachel Bilson

Via pagina zes
Via pagina zes

Rachel Bilson speelde de beruchte Summer Roberts! De actrice verdiende grote erkenning voor het maken van een personage dat verwend, rijk en onbeschoft was, helemaal sympathiek. Tijdens haar tijd in de show ging Bilson uit met acteur Adam Brody, maar het duo ging in 2006 uit elkaar.

Rachel ging trouwen met acteur Hayden Christensen, met wie ze hun 7-jarige Briar Rose deelt. Bilson speelde ook in een aantal film- en televisieshows na The O. C. en kreeg de hoofdrol in Heart of Dixie.

8 Adam Brody

Via The Today Show
Via The Today Show

De geliefde Adam Brody speelde het personage Seth Cohen, die meteen een favoriet bij de fans werd. Brody bracht praktisch het hete nerdpersonage tot leven dat zowat iedereen voor zich zou winnen met zijn jongensachtige charme en humor.

Nou, na zijn geweldige optreden in de hitserie, kreeg Brody een paar rollen in films zoals Baggage Claim, Think Like A Man Too, maar het is zijn huwelijk met Gossip Girl-actrice Leighton Meester dat heeft iedereen aan het praten!

7 Ben McKenzie

Via CelebrityNetWorth
Via CelebrityNetWorth

Ryan Atwood werd gespeeld door niemand minder dan Ben McKenzie, de hartenbreker op het scherm die ons allemaal liet glimmen op onze televisies. De getroebleerde tiener wordt geadopteerd door de welgestelde Cohen-familie, vandaar zijn hechte band met Adam Brody's personage.

Sinds het verlaten van The O. C., heeft McKenzie een behoorlijk bloeiende acteercarrière gehad! In 2008 speelde hij samen met de legendarische acteur Al Pacino in 88 Minutes, voordat hij zich aanmeldde als hoofdrolspeler in de hitserie Gotham.

6 Peter Gallagher

Via CelebrityNetWorth
Via CelebrityNetWorth

Peter Gallagher zit al een hele tijd in het vak! De acteur speelde de rol van Sandy Cohen, ieders favoriete vader op het scherm. Tijdens zijn tijd in de show balanceerde de acteur zijn huwelijk en vader zijn, terwijl hij ook een aantal andere rollen goochelde.

Na zijn tijd bij The O. C., Peter verscheen vervolgens in verschillende projecten, waaronder Bad Moms Christmas, Law & Order, The Gifted en The Good Wife, om er maar een paar te noemen, wat bewijst dat hij het nog steeds heeft!

5 Melinda Clarke

Via BiographyPedia
Via BiographyPedia

De O. C. 's eigen, Julie Cooper, werd gespeeld door niemand minder dan Melinda Clarke. Terwijl ze haar ups en downs had met Marissa, was het duidelijk dat ze alles deed wat ze kon als moeder.

Na haar tijd in de hitserie had Clarke nog meer succes op zowel het grote als het kleine scherm. Haar grootste rollen na haar tijd als Mrs. Cooper waren in Entourage, The Vampire Diaries en Gotham, naast voormalig O. C. co-ster, Ben McKenzie.

4 Tate Donovan

Via The Today Show
Via The Today Show

Tate Donovan, die de rol van Jimmy Cooper speelde, zat ook al geruime tijd in het vak. De acteur stond bekend om zijn relatie met Jennifer Aniston in de jaren 90, die begon na zijn tijd in de show Friend s.

Nou, Tate zag niet alleen nog meer succes in The O. C, maar hij verscheen ook in klassiekers als Argo, Masters of Sex, MacGyver en Rocketman. Alsof dat nog niet genoeg was, nam de acteur een draai aan het regisseren, wat leidde tot zijn werk aan shows zoals Gossip Girl en Weeds, om er maar een paar te noemen.

3 Kelly Rowan

Via Glamour
Via Glamour

Kelly Rowan verdiende de moeder van het jaar voor de rol die ze speelde in The O. C als Kirsten Cohen. De zorgzame, soms overbetrokken moeder was te aardig voor haar eigen bestwil, een eigenschap die kijkers snel ontdekten. Nadat de show was ingepakt, merkte de Canadees dat ze op een handvol shows verscheen, waaronder Perception, Jack and Jill vs. the World en Castle. Terwijl de actrice succesvol bleef in haar professionele carrière, kreeg haar persoonlijke leven een deuk nadat zij en ex-man David Thomson hun scheiding aankondigden.

2 Olivia Wilde

Via deadline
Via deadline

Olivia Wilde, die de rol van Alex Kelly speelde, is gemakkelijk een van de grootste namen die uit The O. C. De actrice is gemakkelijk een van de meest bekende sterren in Hollywood van vandaag, en terecht.

Wilde verscheen vervolgens in populaire shows zoals House, Skin en films zoals Tron: Legacy en Booksmart. De ster filmt ook Don't Worry Darling naast Harry Styles, wat de laatste tijd veel datinggeruchten heeft doen ontstaan.

1 Cam Gigandet

Via WikiOrg
Via WikiOrg

Cam Gigandet had een manier om de slechterik te spelen zoals niemand in Hollywood! De acteur speelde de rol van Kevin Volchok die nogal een rebelse kant had! Terwijl zijn relatie met Marissa de show opfleurde, waren fans niet te gek voor hem.

De acteur verscheen vervolgens in films zoals Easy A en natuurlijk de Twilight Saga, waarin hij samen met Kristen Stewart en Robert Pattinson verscheen, waar hij de rol van James Witherdale speelde.

Aanbevolen: