Hoe Lori Harvey's datinggeschiedenis verklaart waarom ze voorzichtig is met liefde

Inhoudsopgave:

Hoe Lori Harvey's datinggeschiedenis verklaart waarom ze voorzichtig is met liefde
Hoe Lori Harvey's datinggeschiedenis verklaart waarom ze voorzichtig is met liefde
Anonim

Lori Harvey's romantische geschiedenis is eindeloos fascinerend. Met een charmante persoonlijkheid, verbluffende looks en een vermogen van een miljoen dollar om op te starten, is Lori, niet verwonderlijk, verwend met keuzes als het gaat om daten. Het 25-jarige model slaagt er routinematig in om enkele van de meest gewilde beroemdheden in Hollywood te pakken te krijgen.

Sinds 2017 is Lori Harvey in verband gebracht met bekende beroemdheden zoals Sean 'Diddy' Combs, Memphis Depay, Future en Trey Songz. De oprichter van SKN by LH dateerde zelfs met People's Sexiest Man Alive 2020 en Black Panther-ster, Michael B. Jordan van 2020 tot 2022. Dit is waarom Lori Harvey uiterst voorzichtig is met liefde, ondanks dat hij de aandacht trok van meerdere Hollywood-sterren.

8 Lori Harvey had bijna anderhalf jaar een relatie met Michael B. Jordan

Michael B. Jordan en Lori Harvey hadden bijna anderhalf jaar een relatie voordat ze er in juni 2022 onverwachts mee stopten. Lori en Michael namen naar verluidt het uiteenvallen nogal zwaar op.

"Michael en Lori zijn allebei kapot van elkaar. Ze houden nog steeds van elkaar", vertelde een bron destijds aan People. "Ze hadden geweldige tijden samen en haalden het beste in elkaar naar boven."

7 Lori Harvey was niet klaar om zich te settelen met Michael B. Jordan

Lori Harvey is ook voorzichtig met liefde om te voorkomen dat ze zich onbewust in een langetermijnverbintenis stort. Ondanks dat ze al meer dan een jaar met Michael B. Jordan uitging, was Lori niet klaar om met hem te settelen.

"Michael is in de loop van hun relatie veel volwassener geworden en was klaar om zich voor de lange termijn te binden", onthulde een bron aan People. "Hij liet zijn hoede met haar in de steek en begon voor de eerste keer emotioneel in een romantische relatie."

6 Lori Harvey's relatie met Future ging niet zo goed

Lori Harvey wil ook graag het soort rommelige breuk met Future vermijden. Lori ging in 2020 ongeveer 8 maanden met de beroemde rapper uit. Na hun breuk sloeg Future Lori en haar nieuwe beau, Michael B. Jordan, neer in de uitgebreide versie van zijn single Maybach.

“Zeg tegen Steve Harvey dat ik haar niet wil”, rapte Future. “Eén ding dat ik nog nooit heb gezien, was een teef verlof. Ik moet vergeten zijn haar vader te vertellen dat ze me gesmeekt heeft om niet weg te gaan.'

5 Lori Harvey's relatie met Trey Songz eindigde onverwachts

Lori Harvey werd in december 2018 gekoppeld aan Trey Songz. In februari 2019 had het model echter alle sporen van de rapper van haar Instagram gewist. Vervolgens begonnen fans te speculeren dat de splitsing iets te maken had met het feit dat Trey Songz een kind verwekte bij iemand anders.

Toen Trey het nieuws op Instagram aankondigde, leek Lori echter totaal onaangedaan. "Awww dat kleine voetje," merkte ze op. "Blij voor jou T!!!"

4 Lori Harvey was ooit gelinkt aan Diddy's zoon, Justin Combs

Lori Harvey's relaties met Justin en Sean 'Diddy' Combs stelden haar bloot aan negatieve publiciteit. Lori werd in februari 2019 gelinkt aan Justin Combs. Interessant is dat het model in de zomer van hetzelfde jaar werd gezien terwijl hij knuffelde met Justins vader, Diddy.

"[Diddy] fluisterde in haar oor en kuste haar wang van tijd tot tijd", vertelde een ooggetuige aan E! Nieuws van toen. "[Lori] had haar arm om hem heen en streelde zijn oor en kuste hem."

3 Lori Harvey's Whirlwind Romance met Diddy stopte na drie maanden

Lori Harvey en Diddy leken in de zomer van 2019 helemaal verliefd op elkaar. Helaas ontvouwde hun wervelende romance zich in slechts drie maanden. De breuk heeft naar verluidt iets te maken met het feit dat Diddy niet klaar is om zich aan Lori te binden.

"Hij en Lori hadden een leuke affaire, maar Diddy is nog steeds aan het genezen en concentreert zich nu op zichzelf", een bron onthuld aan E! Nieuws van toen. "Hij is niet klaar voor een langdurige, toegewijde relatie en concentreert zich nu op zijn kinderen."

2 Lori Harvey is bijna jong getrouwd

Lori Harvey verloofde zich in mei 2017 met voetbalster Memphis Depay na anderhalf jaar daten. In 2018 werd het model gespot zonder haar verlovingsring, wat de geruchten bevestigde dat zij en Memphis ermee waren gestopt.

Lori gaf commentaar op het uiteenvallen in een aflevering van de YouTube-serie Luv2SeeIt. "Ik ben bijna heel jong getrouwd", zei ze. “Ik had het gevoel dat ik eigenlijk niets had meegemaakt. Ik kende mezelf niet echt, ik wist niet echt wat ik leuk vond, wat ik niet leuk vond. Ik heb gewoon het gevoel dat ik het leven niet echt heb meegemaakt.”

1 Waar zoekt Lori Harvey naar in een partner?

Na een mislukte verloving en meerdere tragische scheidingen, is het geen wonder dat Lori Harvey zo voorzichtig omgaat met liefde. Ondanks haar bedenkingen heeft het model het vinden van de perfecte partner niet opgegeven.

"Ik zoek iemand die betrouwbaar en betrouwbaar is", onthulde ze in 2021 aan Bustle. "Iemand die een goede basis en stabiliteit voor mij zou kunnen zijn. Iemand die moet kunnen opschieten met mijn familie.”

Aanbevolen: