Jessica Alba's 10 grootste films & tv-rollen

Inhoudsopgave:

Jessica Alba's 10 grootste films & tv-rollen
Jessica Alba's 10 grootste films & tv-rollen
Anonim

De carrière van Jessica Alba begon in de vroege jaren 2000 en sindsdien is het onmogelijk om haar te vergeten! Haar meest recente rol was in een actie-tv-serie die liep van 2019 tot 2020 (daarover later meer), maar het grootste deel van haar belangrijkste film- en tv-rollen was zeker vóór 2010.

Jessica Alba staat bekend als mooi met een ongelooflijk goed uiterlijk, maar aan het eind van de dag is ze ook buitengewoon getalenteerd als actrice. Ze begon haar eigen bedrijf en merk genaamd The Honest Company en heeft haar focus verlegd naar een ondernemer en gezondheidsmagnaat boven een actrice. Hoe dan ook, hier is een reflectie op enkele van haar grootste rollen.

10 'Dark Angel' (2000 - 2002)

Donkere Engel (2000 - 2002)
Donkere Engel (2000 - 2002)

Tussen 2000 en 2002 speelde Jessica Alba in de show genaamd Dark Angel, die wordt beschouwd als haar doorbraakrol. De show ging in première op Fox Network en richt zich op het leven van een jonge vrouw die genetisch is verbeterd en in staat is om als supersoldaat te presteren. Ze ontsnapt als jong meisje uit een militaire faciliteit en kan haar leven leiden met fysieke kracht en capaciteiten die de meeste normale mensen niet hebben.

9 'Fantastic Four' (2005)

Fantastische Vier (2005)
Fantastische Vier (2005)

In 2005 speelde Jessica Alba in Fantastic Four terwijl Susan stormde naast Chris Evans die haar broer Johnny Storm speelde in de film. De film laat fans kennismaken met een Marvel-superploeg die anders is dan The Avengers of The Guardians of the Galaxy. Deze superploeg is een groep wetenschappers die per ongeluk worden blootgesteld aan krachten die ervoor zorgen dat ze superkrachten opnemen.

8 'Sin City' (2005)

Sin Stad (2005)
Sin Stad (2005)

In 2005 speelde Jessica Alba in de film Sin City met Rosario Dawson, Mickey Rourke, Bruce Willis en meer. In de film speelt ze een klein meisje dat opgroeit en eindelijk liefde in haar leven vindt nadat ze verdwaald is in de criminele onderwereld. Hij is bereid om vrijwel alles te doen wat nodig is om haar te beschermen, zelfs als dat betekent dat hij zijn eigen leven moet riskeren.

7 'L. A.'s Finest' (2019 - 2020)

LA's Finest (2019 - 2020)
LA's Finest (2019 - 2020)

Van 2019 tot 2020 speelde Jessica Alba in een tv-serie genaamd LA's Finest, die twee seizoenen duurde. De show is geclassificeerd als een actieserie en vindt plaats in de staat Californië. Het gaat over LAPD-detectives die samenwerken om een gevaarlijk drugskartel neer te halen.

De rechercheurs hebben een complexe geschiedenis en interessante relaties, maar uiteindelijk zijn ze in staat om samen te werken om elkaar te beschermen en onschuldige levens te beschermen tegen het kartel.

6 'Into The Blue' (2005)

In het blauw (2005)
In het blauw (2005)

Into the Blue is een film uit 2005 met in de hoofdrollen Jessica Alba en wijlen Paul Walker. En in de film spelen ze een stel dat op schattenjacht gaat waar ze een grotere schat vinden dan ze zich ooit hadden kunnen voorstellen. In plaats van geld of goud te vinden, vinden ze uiteindelijk veel illegale stoffen. Uiteindelijk proberen ze erachter te komen wat ze precies met de illegale stoffen moeten doen, omdat ze nog nooit zoiets vaags hebben behandeld.

5 'Good Luck Chuck' (2007)

Veel geluk Chuck (2007)
Veel geluk Chuck (2007)

Good Luck Chuck is een hilarische komedie uit 2007 met Jessica Alba en Dane Cook in de hoofdrollen. Hij merkt dat elke vrouw die met hem uitgaat, haar ware liefde ontmoet zodra haar relatie met hem eindigt.

Het is een ongelukkige reputatie die zijn hele leven heeft overgenomen! Wanneer hij een meisje ontmoet waar hij echt verliefd op wordt, realiseert hij zich eindelijk dat hij niet wil dat de vloek zijn leven verder verpest.

4 'Fantastic 4: Rise Of The Silver Surfer' (2007)

Fantastische Vier (2005)
Fantastische Vier (2005)

Het vervolg op Fantastic Four ging in première in 2007 en zet het verhaal voort dat in 2005 begon. Het superteam doet er alles aan om de aarde te beschermen tegen vernietiging. Een buitenaardse boodschapper arriveert op aarde om hen te waarschuwen voor mogelijke vernietiging en in plaats van te proberen terug te vechten tegen hem, realiseren ze zich dat hij eigenlijk een goed mens is die aan hun kant staat. Ze kunnen hun krachten bundelen met de alien Silver Surfer.

3 'Spy Kids 4D' (2011)

Spion Kinderen 4D (2011)
Spion Kinderen 4D (2011)

In 2011 speelde Jessica Alba in Spy Kids 4D. Deze film wordt beschouwd als een familiefilm die prima geschikt is voor kinderen om naar te kijken! Het richt zich op een gepensioneerde vrouwelijke spion, gespeeld door Jessica Alba, die haar vroegere beroep verbergt voor haar man en haar twee stiefkinderen. Ze moet weer in actie komen als spion om de wereld te beschermen tegen een kwaadaardige schurk genaamd tijdwaarnemer, zelfs als dat betekent dat ze de waarheid over zichzelf moet onthullen.

2 'Honey' (2003)

Honing (2003)
Honing (2003)

Honey is een film uit 2003 met Jessica Alba in de hoofdrol, die zich richt op een tienermeisje dat weet hoe ze moet dansen! Ze is extreem getalenteerd als het gaat om choreografie en droomt ervan om als ze ouder wordt als hiphopchoreograaf voor grote beroemdheden te werken. Ze besluit danslessen te gaan geven in Harlem New York City en vindt bijna haar weg naar de top… Totdat een gestoorde castingdirector haar seksuele gunsten probeert te vragen.

1 'Machete' (2010)

Machete (2010)
Machete (2010)

In 2010 speelde Jessica Alba in de film Machete met Danny Trejo in de hoofdrol. De film gaat over een machtige drugsbaron die bijna is vermoord in een extreem gewelddadig gevecht. Wetende dat zijn leven op het spel staat, weet hij dat hij zich bewust moet zijn van wie hij wel en niet kan vertrouwen. Hij kruist het pad met het personage dat Jessica Alba onderweg speelt.

Aanbevolen: