Scott Disick weigert medische hulp na auto-ongeluk

Inhoudsopgave:

Scott Disick weigert medische hulp na auto-ongeluk
Scott Disick weigert medische hulp na auto-ongeluk
Anonim

Scott Disick heeft geluk dat hij wegloopt van een recent auto-ongeluk met slechts lichte verwondingen.

Volgens TMZ crashte de realityster zijn Lamborghini SUV in Calabasas, Californië. Het is onduidelijk waardoor Scott crashte, maar zijn SUV was de enige betrokken auto. Hij zat op dat moment ook als enige in de auto. Op foto's is te zien dat de luxe SUV volledig op zijn kant is gerold, waarbij het glas aan de voorkant volledig is gebarsten en de bumper is beschadigd.

De echte reden waarom Scott zijn auto crashte

The Keeping Up with the Kardashian aluin is naar verluidt met lichte verwondingen aan de crash ontsnapt. Hoewel hij een kleine snee in zijn hoofd had, weigerde hij het ambulancepersoneel te laten beoordelen toen ze aankwamen.

De reden waarom Scott de SUV crashte, is op dat moment onbekend. Bronnen vertelden TMZ dat alcohol of middelen geen rol lijken te spelen, aangezien Scott ter plaatse niet dronken leek. De publicatie meldt dat de meest waarschijnlijke factor snelheid is. Het is onduidelijk of er een onderzoek is gestart naar de oorzaak van het ongeval met één auto.

Scotts autorijden heeft hem eerder in de problemen gebracht

Dit is niet de eerste keer dat Scotts rijstijl hem in de problemen heeft gebracht. Voordat hij bekendheid verwierf als het eenmalige vriendje van Kourtney Kardashian, werd Scott op 18-jarige leeftijd gearresteerd voor rijden onder invloed. Volgens Nicki Swift werd Scott destijds "gearresteerd op verdenking van het manoeuvreren met een voertuig onder invloed". De toenmalige tiener pleitte uiteindelijk schuldig aan een "niet-criminele aanklacht wegens rijden onder invloed".

Hoewel Scott's DUI buiten de krantenkoppen bleef toen het voor het eerst gebeurde, groeven de media het bijna tien jaar later op toen Khloe Kardashian in 2007 werd veroordeeld tot 30 dagen gevangenisstraf wegens rijden onder invloed (hoewel ze werd vrijgelaten in 3 uur).

Later in 2014 maakte Khloe grapjes over de juridische problemen van haar en Scott door foto's naast elkaar te plaatsen van hun foto's ter ere van zijn 31e verjaardag. "Gefeliciteerd met mijn partner in crime@letthelordbewithyou ik hou van je LD!!" Khloe schreef naast de zwart-witfoto's.

Tot nu toe hebben Scott noch de Kardashian-familie gereageerd op zijn recente auto-ongeluk.

Scott deelt drie kinderen met zijn ex-partner Kourtney, wiens nieuwe echtgenoot Travis Barker te maken heeft gehad met verschillende gezondheidsproblemen, waaronder pancreatitis gevolgd door een COVID-diagnose. Kourtney volgde Travis op tournee met Machine Gun Kelly totdat de drummer onthulde dat hij gedwongen was een pauze te nemen nadat hij positief had getest op coronavirus.

Aanbevolen: