Deze 'That '70s Show'-ster miste twee seizoenen van de show vanwege zijn arrestatie

Inhoudsopgave:

Deze 'That '70s Show'-ster miste twee seizoenen van de show vanwege zijn arrestatie
Deze 'That '70s Show'-ster miste twee seizoenen van de show vanwege zijn arrestatie
Anonim

Het maken van een sitcom is veel gemakkelijker gezegd dan gedaan, en de sitcoms die erin slagen om zelfs op het kleine scherm te komen, hebben een moeilijke weg voor de boeg. Chuck Lorre heeft het gemakkelijk gemaakt met zijn lijst met hits, maar de meeste sitcoms komen en gaan zonder dat mensen ze zelfs maar opmerken.

Die show uit de jaren 70 was een enorme hit tijdens zijn tijd op televisie, en hij kon overal een thuis vinden in de woonkamer. De show heeft uitstekend werk geleverd met het casten van gaststerren, en een populaire gastster werd uiteindelijk uit de show gestuit nadat hij in juridische problemen was gekomen.

Laten we terugkijken en zien wat er is gebeurd.

'Die show uit de jaren 70' was 8 seizoenen lang een enorme hit op FOX

Als je terugkijkt op de populairste sitcoms uit de jaren '90 en 2000, is het gemakkelijk in te zien waarom That '70s Show zo'n grote hit kon worden. De serie speelt zich misschien af in het afgelopen decennium, maar de show raakte alle juiste tonen op weg om een van de beste dingen op televisie te worden.

Met een briljante jonge cast die onmiskenbare chemie had, bracht That '70s Show herkenbare thema's en grappig schrijven helemaal naar de top. Natuurlijk, het speelt zich misschien af in de jaren zeventig, maar alles aan de show voelde voor zoveel mensen vertrouwd aan. Het is grotendeels de reden waarom mensen van alle leeftijden ervan konden genieten en waarom het net zo snel aansloeg als al die jaren geleden.

Gedurende 8 seizoenen en 200 afleveringen konden fans geen genoeg krijgen van That '70s Show. Natuurlijk, het bleef uiteindelijk niet helemaal bij de landing, maar niemand kan ontkennen hoe populair deze show was en het feit dat het zijn erfenis in de loop van de tijd heeft behouden.

Een ding dat de serie goed deed, was fantastische gaststerren. Eén vroege gastster was zelfs zo goed dat hij een vaste waarde in de serie werd.

Tommy Chong was een gedenkwaardige gastrol

Tommy Chong als Leo
Tommy Chong als Leo

Voor de landing op That '70s Show, was Tommy Chong een komisch icoon die al heel veel succes had gevonden in entertainment. Chong was al jaren in het spel, en toen hij in seizoen 2 de plooi betrad in That '70s Show, paste hij perfect en maakte de serie nog beter.

Chong zou een enorm stempel drukken op de kijkers en de crew, en uiteindelijk kreeg hij de reguliere status van de serie. Dit moet een geweldig gevoel zijn geweest voor de entertainer, want hij was nu een vaste waarde in de hitshow. Onnodig te zeggen dat de fans van de show dolblij waren met de beslissing om hem voor de lange termijn in de buurt te houden.

Voor fans van Tommy Chong die al heel lang fans zijn, was het geweldig om te zien hoe hij floreerde als een vaste reeks van een van de meest populaire shows van zijn tijd. Het was echter evenzeer teleurstellend voor die fans toen ze merkten dat Chong een paar seizoenen afwezig was.

Tommy Chong werd gearresteerd en verdween voor twee seizoenen

Tommy Chong als Leo
Tommy Chong als Leo

Helaas werd Tommy Chong gearresteerd terwijl hij bezig was met That '70s Show, en daarom was hij lange tijd niet in de show te zien. Plots was Leo, een personage waar iedereen van hield, nergens te bekennen.

Volgens ScreenRant: Na zijn werk aan seizoen 4 van That '70s Show kwam Chong in juridische problemen.

Zijn bedrijf, Nice Dreams Enterprises, veranderde in een inval in zijn huis waar een grote hoeveelheid marihuana werd gevonden. Voor zijn acties bij het verkopen van waterpijpen en marihuanapijpen op internet in 2003, kreeg Chong een boete van $ 20.000 en werd hij veroordeeld tot negen maanden gevangenisstraf. De acteur zat zijn tijd uit, wat verklaarde waarom hij niet in That '70s Show kon verschijnen."

Dit was een grote klap voor Chong en de show, aangezien hij een vaste waarde in de serie was geworden en meer was dan alleen een standaardgastster. Gelukkig zou de acteur na enige tijd de kans krijgen om terug te keren naar de rol, maar de rol was lang niet zo groot als hij ooit was. Het was ook aan het einde van de show, wat ook niet hielp.

Tommy Chong had iets goeds aan de hand in That '70s Show, maar zijn juridische problemen zonken zijn schip midden in een opwekking. Desondanks heeft Chong nog steeds een unieke erfenis in de entertainmentindustrie, hoewel dit grotendeels te danken is aan zijn komedie en zijn persona.

Aanbevolen: