Was Robin Quivers verliefd op Howard Stern?

Inhoudsopgave:

Was Robin Quivers verliefd op Howard Stern?
Was Robin Quivers verliefd op Howard Stern?
Anonim

Als twee mensen zo lang samenwerken als Howard Stern en co-host Robin Quivers, gaan er geruchten de ronde. Hoewel Howard een gelukkig getrouwde man is van zijn tweede vrouw Beth Ostrosky, willen fans al jaren dat hij samenkomt met Robin. Het paar begon voor het eerst samen te werken in 1981 nadat Howard zijn toenmalige werkgever (WWDC FM-radio) vroeg om een nieuwslezer in de ether met wie hij heen en weer kon praten. Onmiddellijk was er chemie tussen hen. Het was elektrisch. En zelfs na jaren van samenwerken, grote veranderingen in het leven, medische problemen en creatieve evoluties, blijft het paar geluld. Ze zijn beste vrienden en Robin zegt zelfs dat Howard haar in leven heeft gehouden.

Hoewel Howard en Robin hun vriendschap en samenwerking nooit naar een romantische of seksuele plek hebben gebracht, dachten fans dat Robin dat misschien wel had gewild. Zozeer zelfs dat Howard Robin zelfs een leugendetectortest liet doen om de waarheid te onthullen…

Heeft Robin Quivers een man?

Fans van The Stern Show weten dat Robin en relaties niet altijd hand in hand gaan. In de loop van haar tijd bij The Stern Show heeft Robin een paar vriendjes gehad. De meeste zijn volledig anoniem om openbaar onderzoek te voorkomen. De fans zijn wild toegewijd aan het persoonlijke leven van het on-air personeel en Robin wilde duidelijk haar relaties beschermen. Het meest opvallende van al deze mannen was een man die alleen bekend stond als "Mr. X".

  • Robin Quivers had een relatie met Tony (ook bekend als "Mr. X") vanaf het midden van de jaren negentig tot 2007.
  • Na haar relatiebreuk vroeg komiek Jim Florentine Robin om live met hem op een date te gaan.

Er is weinig bekend over Mr. X, afgezien van de stukjes en beetjes informatie die hij onthulde toen hij in The Howard Stern Show verscheen. In de loop van hun relatie bekritiseerde Howard Robin vaak omdat ze zo verwijderd was van de relatie. Het lijdt geen twijfel dat de twee een totaal verschillende benadering van romantiek hebben. Howard is een romanticus en Robin is… nou… niet.

Na haar breuk in 2007 met Mr. X, ging Robin uit met komiek Jim Florentine. Maar die relatie duurde maar een jaar. Het is duidelijk dat romantiek nooit een groot deel van Robins leven is geweest. Ze blijft ongehuwd, is nooit verloofd geweest en heeft er nooit echt interesse in getoond. Ze is een seksueel wezen en flirt vaak met de knappe beroemdheden in de show. Maar Robin Quivers heeft niet veel meer tijd besteed aan de ontwikkeling van dat deel van haar persoonlijke leven.

Hierdoor speculeren fans dat ze stiekem verliefd is op Howard. En dit is een onderwerp dat Howard zelf in 1995 onderzocht.

Is Robin Quivers verliefd op Howard Stern?

In 1995 sprak Howard live in de lucht over het onderwerp van Robin Quivers' vermeende verliefdheid op hem.

"Ik en [producent] Gary kwamen gisteren samen en het geheel was: 'Was Robin ooit verliefd op je?' Howard zei tegen Robin en zijn publiek: "En ik zei: 'Ja'. En Gary zei: 'Ja'."

"Oh, alsjeblieft! Wat is er in godsnaam mis met jullie mensen!?" Robin lachte.

Howard, met instemming van Gary en schrijver/producer Fred Norris, geloofde dat Robin voor het eerst verliefd op hem werd tegen het einde van hun verblijf in Washington, D. C. Hij beweerde dat ze haar liefde voor hem bleef houden gedurende hun hele werktijd bij WNBC.

"Ik weet wanneer een vrouw verliefd op me is."

"Oh, je bent zo gek!"

"Ik zal je wat vertellen, Howard," zei Gary Dell'Abate. "Als twee artiesten elke dag creatief met elkaar in contact komen, moet er iets aan de hand zijn."

"Ik denk dat dit allemaal overdracht is," zei Robin. "Ik denk dat je verliefd op me bent geweest."

"Oh, ik ontken het niet", gaf Howard toe. "Ik ben tenminste professioneel. Ik wil je niet. Kijk, de theorie is dat je me wilt. Maar je kunt me niet hebben."

Howard drong er bij Robin op aan te bekennen dat ze op een gegeven moment verliefd op hem was. Maar ze knikte en beweerde dat daar absoluut geen waarheid in zat. Ze zei dat ze "meer dan wie ook ter wereld" van hem "houdt", maar dat ze nooit "verliefd" op hem was geweest. Om haar ongelijk te bewijzen, liet Howard haar aansluiten op een leugendetector…

Een paar dagen later kwam Ed Torian, de polygraaf, de studio binnen en schakelde Robin live in voor de leugendetectortest. Een van de vragen die werden gesteld waren: "Zou je gemeenschap willen hebben met Howard Stern?" en "Ben je ooit verliefd geweest op Howard Stern?".

Na de test kwam Ed de studio in om de resultaten voor te lezen. Hij concludeerde dat Robin alle vragen naar waarheid had beantwoord. Ze heeft nooit intense gevoelens voor hem gehad en is ook nooit verliefd op hem geweest.

Aanbevolen: