Waar ha alt Kris Jenner's vriendje Corey Gamble zijn geld?

Inhoudsopgave:

Waar ha alt Kris Jenner's vriendje Corey Gamble zijn geld?
Waar ha alt Kris Jenner's vriendje Corey Gamble zijn geld?
Anonim

Corey Gamble is een kwart eeuw jonger dan zijn vriendin, Kris Jenner. Het leeftijdsverschil heeft geleid tot beweringen van velen, waaronder zijn ex-vriendin, en enkele familieleden van Kris, dat hij een goudzoeker is. Corey is echter niet financieel afhankelijk van Kris. Volgens Celebrity Networth en een aantal andere bronnen is hij naar verluidt maar liefst $ 15 miljoen waard. Dus waar ha alt Corey zijn geld vandaan?

Corey Gamble werkt in de muziekindustrie

Corey had een relatief bescheiden begin. Hij groeide op in Atlanta, Georgia, waar hij naar de Westlake High School ging. Het was hier dat hij de bijnaam 'Mr. Betrouwbaar' van zijn medestudenten. Hij ging Business Management studeren aan het Morehouse College en studeerde af met een graad in de discipline in 1999.

Na het afronden van zijn studie nam Corey de beslissing om de VS over te steken naar LA, waar hij hoopte door te breken in de muziekbusiness. Hij moet indrukwekkend zijn geweest in zijn interview, want het is hem gelukt om een baan te krijgen bij mediamagnaat Scooter Braun, de man die bekend staat om het managen van high-end artiesten als Ariana Grande, Usher en Kanye West.

Scooter was ook de man die verantwoordelijk was voor het 'ontdekken' van Justin Bieber na het zien van de YouTube-video's die de 13-jarige zanger aan het posten was.

Nadat hij bij Brauns entertainment- en marketingbedrijf SB Projects kwam werken, werd Corey aangesteld als talentmanager en werd later de tourmanager voor Bieber. De twee gingen blijkbaar met elkaar om als een huis in brand, en zijn nog steeds dichtbij, waarbij Corey naar Justin verwijst als zijn neef. Dat was rond dezelfde tijd dat Corey Kris ontmoette.

Corey is notoir privé over zijn leven voor Kris

Zoals te zien is in afleveringen van KUWTK, is er niet veel bekend over Corey, die zijn kaarten dicht bij zijn borst speelt. Een bezoek aan zijn Instagram laat echter zien dat zelfs voordat hij werd opgenomen in de binnenste cirkel van de Kardashian-Jenners, hij het goede leven leidde en genoot van alle attributen die geld kan kopen.

Posts met hem in privévliegtuigen, op jachten, met dure horloges en meer, hebben zeker enkele geruchten aangewakkerd dat hij mogelijk op jacht was naar geld en glamour.

Hoe ontmoette Kris Jenner Corey Gamble?

Kris en Corey ontmoetten elkaar op een verjaardagsfeestje in augustus 2014 en er was meteen een aantrekkingskracht. Beiden waren te gast bij de extravagante viering van de 40e verjaardag van Kanye West voor modeontwerper Riccardo Tisci. De setting was op het prachtige Ibiza, Spanje.

Het was een jaar nadat Kris en Bruce (nu Caitlin) Jenner uit elkaar waren gegaan, en Kris was meer dan klaar om haar leven op te pakken. De setting en de timing waren perfect, en sindsdien zijn de twee een stel geweest.

Leeft Corey Gamble van het geld van Kris Jenner?

Kris is wie ze is, en het duurde niet lang voordat de pers hen op de hielen zat. Een Instagram-bericht van Kris toonde de twee dineren met Billy Ray en Tish Cyrus. In november ging het stel op vakantie in Mexico en werden ze na thuiskomst op de luchthaven betrapt. Elke stap van de wervelende romantiek werd vastgelegd door de altijd aanwezige camera's.

Destijds was Corey 33 jaar oud en Kris 58. Het was een droom voor de pers, en fans wogen mee en vroegen zich af of Corey alleen bij Kris was voor het geld.

De geruchten gaan door, ondanks dat het stel al acht jaar samen is.

Waar ha alt Corey Gamble zijn geld vandaan?

Volgens een verjaardagsbericht dat Kris in november 2021 naar Corey stuurde, is haar vriend haar reisliefhebber, therapeut, probleemoplosser, golfmaatje, beschermer, adviseur en nog veel meer. Dat zijn misschien geweldige eigenschappen, maar heeft hij, sinds hij bij Kris is ingetrokken, tijd over voor ander werk?

Het lijkt er zeker op dat hij, net als de andere leden van haar familie, is geraakt door de magie van de Momager. Volgens sommige bronnen is zijn vermogen enorm gegroeid. In 2019 werd gemeld dat hij $ 2,5 miljoen waard was. Maar volgens een aantal bronnen is zijn fortuin vandaag gegroeid tot maar liefst $15 miljoen.

De enorme groei van zijn vermogen is gekoppeld aan zijn verschijning op Keeping Up With The Kardashians. Zijn relatie met Kris heeft ertoe geleid dat hij in de show te zien is geweest.

Corey verscheen voor het eerst op de show in maart 2015 en bleef tot KUWTK eindigde in 2021. Hoewel hij misschien niet altijd populair was bij de fans, of bij alle leden van de familie, heeft hij zeker enorme bedragen binnengehaald geld van zijn tijd in de show.

Zijn Corey Gamble en Kris Jenner nog steeds samen?

Of hij nu geheimzinnig is of niet, en ondanks de geruchten die de ronde blijven doen, is Corey Gamble zeker verankerd geraakt in een van de beroemdste families ter wereld. Ondanks geruchten over breuken in hun relatie, gaan hij en Kris nog steeds sterk en Kris ziet er gelukkiger uit dan ooit.

Na meer dan acht jaar samen, is de titel 'Mr Dependable' misschien perfect. Lijkt zeker het geval te zijn wat Kris betreft.

Aanbevolen: