Zal 'The Falcon And The Winter Soldier' eindelijk onthullen wie de volgende Captain America wordt?

Zal 'The Falcon And The Winter Soldier' eindelijk onthullen wie de volgende Captain America wordt?
Zal 'The Falcon And The Winter Soldier' eindelijk onthullen wie de volgende Captain America wordt?
Anonim

Marvel heeft misschien een paar releases gemist vanwege de pandemie, maar ze halen nu zeker de verloren tijd in. The Falcon and The Winter Soldier wordt twee weken na de seizoensfinale van WandaVision uitgebracht en zal zich concentreren op de avonturen van twee onwillige bondgenoten, gespeeld door Anthony Mackie en Sebastian Stan.

Terwijl Stan zal worden gezien als de Winter Soldier, zal Mackie zijn rol spelen als Falcon, die aan het einde van de Marvel-film Avengers: Endgame uit 2019 het schild van Captain America kreeg.

Mackie's personage, Sam Wilson, ontving het schild van Steve Rogers' Captain America (Chris Evans) nadat hij de oneindigheidsstenen op hun rechtmatige plaatsen had teruggebracht na het verslaan van de genocidale krijgsheer Thanos.

Hoewel Captain America moest terugkomen nadat hij de stenen had teruggegeven, besloot hij "een deel van het leven te proberen dat Tony (Iron Man/Robert Downey Jr) hem vertelde te krijgen."

Anthony ontmoet dan een oude Captain America, die aan een meer zit (in de buurt van de plaats waar hij door de tijdmachine zou moeten terugkeren). Dit is wanneer Rogers (Evans) Sam (Mackie) vraagt om zijn schild te proberen en het hem later toevertrouwt.

Het doorgeven van het schild is een behoorlijk belangrijk aspect gezien de geschiedenis van de kapitein en het schild.

Gecreëerd door Howard Stark, is het vibranium-schild dat schittert in de Amerikaanse kleuren niet alleen een symbool van hoop, maar ook Captain's erfenis van zijn strijd tegen het kwaad in de wereld. Door Wilson het schild te overhandigen, gaf Rogers in wezen de mantel van Captain America door aan zijn vriend.

Natuurlijk wordt Wilson emotioneel als Cap hem aan het einde van Endgame het schild overhandigt. Toen de kapitein hem vroeg hoe het voelde, zegt Wilson dat het "zoals dat van iemand anders" is. Desalniettemin bedankt hij de kapitein voor het schild en belooft hij zijn best te doen.

Wilsons gevoel dat het schild een "last" is, zou eigenlijk een verhulde voorafschaduwing kunnen zijn, wat betekent dat het iets is dat hij niet alleen wil dragen. Hij heeft het gevoel dat hij niet alleen het schild van de kapitein draagt, maar ook zijn idealen, doelen en vooral zijn vastberadenheid om samen met hem het land te dienen - en hij zou dit misschien beter kunnen doen met een partner aan zijn zijde.

Een andere vraag die fans nieuwsgierig heeft gemaakt naar het einde van Endgame, is waarom Bucky (de Winter Soldier, gespeeld door Sebastian Stan), de oudste vriend van Captain, niet werd gekozen om het schild na Rogers te dragen.

Afbeelding
Afbeelding

Terwijl fans talloze redenen hebben bedacht voor zijn nieuwe, mysterieuze naam "White Wolf", onthulde acteur Sebastitan Stan waarom de Winter Soldier niet alleen voor deze verantwoordelijkheid werd gekozen, zoals velen hadden voorspeld.

Stan zei: "Kapitein gaf het schild aan Sam omdat hij zijn oudste vriend niet wilde belasten." Stan legde verder uit dat Steve zijn oude vriend Bucky een kans had willen geven om alles achter te laten en opnieuw te beginnen nadat hij zo lang door HYDRA was gebruikt.

Er is nog veel dat we niet weten over de volgende fase in de MCU, inclusief wie - als er iemand is - de nieuwe Captain America zou kunnen zijn. Als je op het punt staat om erachter te komen, kun je The Falcon and the Winter Soldier streamen op Disney + vanaf 19 maart.

Aanbevolen: