John Walker, oftewel Captain America, wordt schurk in 'Falcon and the Winter Soldier

Inhoudsopgave:

John Walker, oftewel Captain America, wordt schurk in 'Falcon and the Winter Soldier
John Walker, oftewel Captain America, wordt schurk in 'Falcon and the Winter Soldier
Anonim

Aflevering 4 spoilers hieronder!

De afgelopen weken heeft John Walker (Wyatt Russell) snel zijn plek gevonden aan de ontvangende kant van haat nadat hij de mantel van Captain America op zich nam. Helaas heeft hij niet dezelfde idealen als Steve Rogers, en dit is volkomen duidelijk geworden in de aflevering die vandaag is uitgebracht.

Marvel-fans zijn geschokt door dat einde

De vierde aflevering begon met een krachtige flashback-scène die de relatie tussen Ayo en Bucky recht zette. We namen kijkers helemaal terug naar Wakanda en zagen hoe Ayo de voormalige Winter Soldier testte met de codewoorden die HYDRA gebruikte om hem in een harteloze, moordende machine te veranderen.

Natuurlijk hebben de woorden geen invloed meer op Bucky, en we zien hem tranen van vreugde huilen.

Terug in het heden onthult Ayo haar bedoelingen om Zemo te vangen, die de Wakanda-koning T'Chaka op beruchte wijze heeft vermoord.

Na meerdere actie- (en emotionele) sequenties, waaronder Ayo en de supercoole Dora Milaje die John Walker tot moes sloegen, Bucky's arm losmaakten en Sam Wilson die Karli Morgenthau (nadat ze drie mensen had vermoord!) overhaalde om het verschil te zien tussen goed en kwaad deed John Walker het ondenkbare.

Hij stal niet alleen voorzichtig een van de flesjes met Super Soldier-serum nadat hij Zemo had uitgeschakeld, maar hij consumeerde het ook… en werd schurk. In de laatste vechtscènes vermoordt Karli Walkers partner en beste vriend Lemar (Battlestar)… maar gezien haar reactie zouden we zeggen dat ze van plan was hem te verminken en niet te doden.

John Walker verliest vrijwel elk stukje menselijkheid dat hij ooit heeft gehad (of deed hij dat?) en rent achter Nico aan, een van Karli's bendeleden en een voormalige fan van Captain America. Hij vermoordt hem op gewelddadige wijze in het openbaar, waarbij hij het schild bebloed terwijl omstanders met afschuw toekijken (en video's opnemen).

MCU fans zijn absoluut geschokt en verwijzen naar de acties van Walker als respectloos voor Steve's nalatenschap.

"Steve werd ooit in dezelfde positie gebracht als John Walker, maar het verschil is dat Steve nooit zijn woede de overhand liet nemen, hoe erg bucky ook gekwetst was."

@bby_native zei: "Toen Steve Rogers zijn beste vriend verloor vs toen John Walker zijn beste vriend verloor". Toen de voormalige kapitein dacht dat Bucky was overleden, nam hij zijn toevlucht tot rouw om zijn beste vriend, in tegenstelling tot het plegen van een zeer openbare moord.

Fans verdedigden Steve toen sommigen zeiden dat de superheld hetzelfde zou doen als hij de kans kreeg. "Ik kan me moeilijk voorstellen dat Cap iemand in het openbaar met zijn schild op brute wijze dood zou slaan. Het is een nare dood."

Met de intensiteit van de show op een recordhoogte, is het moeilijk voor te stellen dat Falcon en de Winter Soldier nog maar een aflevering verwijderd zijn van de finale.

Aanbevolen: