The Falcon And The Winter Soldier' Promo is een eerbetoon aan Chris Evans' Captain America

The Falcon And The Winter Soldier' Promo is een eerbetoon aan Chris Evans' Captain America
The Falcon And The Winter Soldier' Promo is een eerbetoon aan Chris Evans' Captain America
Anonim

Met de WandaVision-finale die net is afgerond en zijn wurggreep op de opgewonden aandacht van de fans loslaat, is Marvel nu helemaal gefocust op de première van hun volgende serie, The Falcon and the Winter Soldier.

Het verlies van de alom geliefde Captain America, gespeeld door Chris Evans, heeft de MCU behoorlijk geschrokken, ondanks het feit dat fans wisten dat het eraan zat te komen. Iedereen wacht echter ook reikhalzend af om te zien hoe het verhaal zich ontvouwt voor Falcon, de volgende in de rij om het vibraniumschild te dragen.

De nieuwste promo gelanceerd door Marvel op zijn Twitter-pagina begint abrupt, met de Falcon (ook bekend als Sam Wilson), gespeeld door Anthony Mackie, en herinnert zich de woorden die "een goede vriend" van hem ooit had gezegd: "De prijs vrijheid is hoog.”

Deze woorden werden uitgesproken door Evans' Captain America in Captain America: The Winter Soldier, waar hij iedereen bij S. H. I. E. L. D. over hoe HYDRA ze heeft overgenomen. Hij volgt het door te zeggen: "en het is een prijs die ik bereid ben te betalen", verwijzend naar hoe hij loyaal blijft aan de mensen, zelfs als ze aan hem twijfelen.

De Falcon, die Captain America altijd heeft bewonderd en een speciale band met hem heeft gedeeld, zal nu worden gezien met Caps schild als een symbool van hem die de fakkel van zijn idealen achter zich aan draagt.

De vraag die nog steeds door het hoofd van elke Marvel-fan gaat, is: heeft Captain echt zijn schild neergelaten en de MCU verlaten om nooit meer terug te keren?

Hoewel het misschien ontmoedigend is, aangezien Marvel geen hints of nieuws op dit gebied deelt, en met een geheel nieuw plot dat zich pas begint te ontwikkelen, kunnen fans de terugkeer van Captain waarschijnlijk voorlopig als een verre droom beschouwen.

Aanbevolen: