Marvel-fans enthousiast na de introductie van 'Falcon and the Winter Soldier' The Future Falcon

Inhoudsopgave:

Marvel-fans enthousiast na de introductie van 'Falcon and the Winter Soldier' The Future Falcon
Marvel-fans enthousiast na de introductie van 'Falcon and the Winter Soldier' The Future Falcon
Anonim

The Falcon and the Winter Soldier, in tegenstelling tot WandaVision's begin van het bos, is eenvoudig… en heeft geen tijd verspild aan de introductie van een gloednieuwe held.

En we hebben het niet over Sam Wilson of Bucky Barnes!

Joaquín Torres is de toekomstige valk

The MCU's Phase 4 gaat verder met The Falcon and the Winter Soldier, en de zesdelige serie zal zeker onthullen wie de volgende Captain America is. Als de stripboeken een indicatie van iets zijn, weten we al dat Sam Wilson uiteindelijk zal beseffen dat Steve's schild van hem is.

Zodra hij de rol van Captain America op zich neemt, heeft de wereld Falcon nog steeds nodig… en de eerste aflevering zelf heeft fans een glimp gegeven van de toekomstige held. Het maakte Marvel-fans kennis met Joaquín Torres, een jonge soldaat die Sam Wilson ondersteunt terwijl hij aan een gevaarlijke reddingsmissie begint.

Torres blijkt een goede vriend te zijn… en toont gemakkelijk interesse in Sam's Redwing-technologie. Hij houdt ook de activiteiten van Flag-Smashers in de gaten, een terroristische organisatie waar Bucky en Sam gezamenlijk tegen zullen vechten in de latere afleveringen.

Hoewel Torres mogelijk een ondersteunend personage zou kunnen zijn, lijkt zijn rol al veel te belangrijk in de serie.

De voornaam van het personage wordt niet onthuld in de serie, maar enthousiaste fans van de MCU hebben hem herkend als dezelfde Joaquín Torres die de mantel van The Falcon in de stripboeken op zich neemt!

Het enige verschil is dat de komische versie Torres volgt als een hybride valk-mens. Hij ondergaat permanente mutaties, waaronder vleugels die hem in staat stellen te vliegen, samen met het vermogen om te communiceren met vogels en vogelzintuigen.

Marvel-fans zijn duidelijk enthousiast over de vertegenwoordiging van de Latino-held en juichen acteur Danny Ramirez toe op zijn MCU-reis!

"HALLO DE TORRES GUY WORDT DE VOLGENDE VALK?" EEN NIEUWE LATINO HELD IN DE MCU!" schreef @schaferns.

"Ik geloof in de suprematie van Joaquín Torres", voegde @godlycia eraan toe. De fan deelde ook scènes uit de strips, waarin Torres het verhaal opnieuw bekijkt over hoe hij als 6-jarige jongen naar Amerika kwam vanuit Mexico.

Een andere gebruiker; @616toro onthulde een scène uit de strips waarin Sam Wilson en Joaquín Torres praten over elkaars familie zijn. "Ze hebben een vader-zoonrelatie in de strips. Ze beschouwen zichzelf letterlijk als familie", schreven ze in het bijschrift.

Zes afleveringen is genoeg tijd voor de superheld in Torres om naar voren te komen, en we kunnen niet wachten om het te zien gebeuren.

The Falcon and the Winter Soldier gaat elke vrijdag in première op Disney+!

Aanbevolen: