Dit is wat fans echt denken van de finale van de 'Dawson's Creek'-serie

Inhoudsopgave:

Dit is wat fans echt denken van de finale van de 'Dawson's Creek'-serie
Dit is wat fans echt denken van de finale van de 'Dawson's Creek'-serie
Anonim

Het is moeilijk om helemaal tevreden te zijn met de seriefinale van een populair tv-programma. Als er een voorspelbaar happy end is, kan het saai lijken, maar als een geliefd stel niet samen eindigt, zullen fans zeker van streek zijn.

De liefdesdriehoek tussen Dawson, Joey en Pacey maakte Dawson's Creek leuk en verslavend om naar te kijken, en toen het tijd was om de laatste aflevering te kijken, waren fans benieuwd wie Joey zou kiezen.

Joey koos Pacey en zelfs James Van Der Beek vond het einde goed. Maar wat vonden fans van het tienerdrama uit de jaren 90 van de seriefinale? Laten we eens kijken.

Joey's Choice

De cast van Dawson's Creek heeft sinds het einde van de show een aantal interessante rollen op zich genomen. James Van Der Beek's carrière omvatte Don't Trust the B---- in Appartement 23, Joshua Jackson speelde in Fringe and The Affair, en Katie Holmes speelde in vele films.

Het is echter moeilijk om deze sterren niet te associëren met hun jongvolwassen personages, en fans zullen ze altijd zien als Dawson Leery, Pacey Witter en Joey Potter.

Het is interessant om te horen hoe fans zich voelden over de seriefinale. Dachten ze dat Joey haar liefde voor Dawson had moeten bekennen?

Een fan zei dat hoewel ze dachten dat Dawson en Pacey Joey helemaal hadden moeten vergeten, het logisch was dat Joey Pacey koos. In een bericht op Reddit schreven ze: "Ik wilde ook dat Dawson en Pacey helemaal over Joey heen zouden komen. Het idee dat ze na al die jaren nog steeds slaperig waren en ernaar verlangden dat ze tussen hen zou kiezen, was echt vervelend, vooral omdat ik dat niet doe. Ik denk niet dat ze ooit helemaal tevreden zou zijn met het een zonder het ander te willen. Ze verdienden allebei beter. Maar als het zo moest zijn, dan ben ik zeker blij dat ze voor Pacey heeft gekozen."

Katie Holmes als Joey Potter en Joshua Jackson als Pacey Witter die samen staan met hoofden die elkaar raken op Dawson's Creek
Katie Holmes als Joey Potter en Joshua Jackson als Pacey Witter die samen staan met hoofden die elkaar raken op Dawson's Creek

Andere fans wilden dat ze een epische scène met Joey en Pacey hadden gezien, want het zou geweldig zijn geweest om te bezwijmen over het feit dat ze eindelijk weer bij elkaar zouden komen. Een fan schreef op Reddit: "Mijn enige klacht… had graag een meer romantische slotscène gezien met Joey en Pacey. Een laatste moment met hen twee zou magisch zijn geweest."

Een andere fan van Dawson's Creek reageerde: "Ja!!! Dit!!! Precies hoe ik me voelde. Dat is alles wat ik wilde!!! dan een sprong vooruit."

Hoewel sommige kijkers blij waren dat Joey en Pacey uiteindelijk samen waren, wensten sommigen dat ze haar levenslange band met Dawson had voortgezet. Enkelen deelden hun mening hierover in Reddit.

Een fan vertelde dat het logisch was dat Joey en Dawson platonische soulmates waren, zoals ze dat altijd zouden hebben, maar ze hielden gewoon niet op een romantische manier van elkaar.

Jen's tragische conclusie

Een ander groot deel van de Dawson's Creek-finale was het overlijden van Jen nadat ze iedereen had verteld dat ze een hartaandoening had.

Ze had ook een lief gesprek met Joey voordat ze stierf, maar sommige fans dachten niet echt dat ze zo close waren.

Een fan postte op Reddit dat Jen er echt om leek te geven om close te zijn met Joey, maar Joey had nooit zoveel aandacht aan haar besteed. Een andere fan vertelde dat het vreemd was dat Jen wilde dat Joey moest kiezen tussen Pacey en Dawson. Ze zeiden dat Joey een "nooit eindigend romantisch drama" had en dat Jen aan iets anders had moeten denken.

Hoe zit het met Andie?

Meredith Monroe als Andie McPhee op Dawson's Creek
Meredith Monroe als Andie McPhee op Dawson's Creek

Eén hoofdpersonage kwam niet voor in de seriefinale: Andie McPhee, de goede vriend van de bende en de eerste liefde van Pacey.

Terwijl Meredith Monroe enkele scènes in de finale filmde, was er volgens Cheat Sheet niet genoeg tijd om deze scènes op te nemen.

Dat is absoluut jammer, en een fan begon een thread op Reddit en zei dat het een "bummer" was dat kijkers niet konden zien waar Andie was.

Hoewel fans meningen hebben over sommige details van de finale van de Dawson's Creek-serie, lijkt het algemene gevoel behoorlijk positief te zijn. Veel kijkers vonden het geweldig om Joey en Pacey samen te zien, en terwijl anderen wensten dat ze Dawson had gekozen, vonden ze het leuk dat Joey en Dawson altijd zielsverwanten zouden zijn.

Hoewel fans deze laatste aflevering ontelbare keren hebben bekeken, omdat het erg ontroerend is, zei James Van Der Beek in een interview met Andy Cohen dat hij zich niet kon herinneren hoe het verhaal van Jen eindigde. Toen Cohen vroeg: "Denken jullie dat de producers te ver gingen door Jen, Michelle Willams een hartkwaal te bezorgen en haar te vermoorden, ook al liet ze een baby achter?" Van Der Beek vroeg: "Wacht even -- hebben ze haar een hartkwaal gegeven?"

Toen Cohen vroeg: "Ben je voor of tegen die verhaallijn? Of weet je het niet meer?" Van Der Beek antwoordde: "Ik weet het niet meer."

Aanbevolen: