Dit is wat fans echt denken van Gwen Stefani zonder make-up

Inhoudsopgave:

Dit is wat fans echt denken van Gwen Stefani zonder make-up
Dit is wat fans echt denken van Gwen Stefani zonder make-up
Anonim

Laten we eerlijk zijn: Gwen Stefani is in de vijftig, en ze ziet er helemaal niet zo oud uit. Hoewel het helpt dat haar kinderen vrij jong zijn, is Gwen er altijd in geslaagd om haar leeftijd een bijzaak te maken voor fans, en dat komt deels door haar uiterlijk.

Met haar eigenzinnige make-up en kapsels is Gwen door de jaren heen om de juiste redenen opgevallen (nou ja, meestal toch).

Het feit dat ze al die decennia dezelfde gebleekte blonde look heeft behouden, helpt haar er ook jeugdig uit te zien. Maar wat gebeurde er toen fans Gwen Stefani zonder make-up zagen? Een fan vertelde dat ze dachten dat de tijd aardig was geweest voor Gwen, en veel anderen waren het daarmee eens.

Maar niet iedereen denkt dat Gwen met haar blote gezicht van nature prachtig is.

Critici zeggen dat tijd niet zo aardig is

Critici waren het er niet mee eens dat de tijd goed was voor Gwen, in plaats daarvan insinueerden ze dat ze mooi, make-upvrij of helemaal opgestoken is, vanwege de schoonheidsbehandelingen die ze zich kan veroorloven. De beste reactie op een mooie foto van Gwen tijdens een evenement?

"T ime", lol Dat is geld, geen tijd.

">

Deze zeer gewaardeerde opmerking was misschien niet het meest populair bij fervente Gwen Stefani-fans, maar de meeste mensen leken het erover eens te zijn dat er meer is dan alleen goede genen als het gaat om de jeugdigheid van Gwen.

Hoewel make-upproducten wonderen kunnen doen voor mensen van alle leeftijden, leken de meeste commentatoren het erover eens te zijn dat Gwen Stefani zonder make-up het resultaat is van een handvol procedures en updates van haar gezicht.

Trollen zeggen dat Gwen Stefani haar imago heeft verraden

Niemand geeft er echt om wat beroemdheden met hun gezichten doen. In feite kijken veel mensen naar beroemdheden als een voorbeeld van wat ze wel of niet moeten doen bij het nastreven van schoonheid en de fontein van de jeugd en zo.

Maar met Gwen missen sommige zelfbenoemde voormalige fans de 'Gwen die ergens voor stond'. In plaats daarvan is ze nu een standaard tv-persoonlijkheid die 'de vriendin van een countryzanger is op reality-tv'. Hun percepties zijn waarschijnlijk niet veranderd nu Gwen in plaats daarvan de vrouw van 'een countryzanger' is.

De meeste online trollen suggereerden dat Gwen bang is om ouder te worden, dus heeft ze geïnvesteerd in de beste dermatologen, plastisch chirurgen en producten die voor geld te koop zijn. Ze waarderen ook dat "diëtisten en trainingscoaches" Gwen er geweldig uit laten zien, ondanks, zeggen ze, haar leeftijd.

Maar weer anderen zijn bereid om Gwen meer eer te geven voor het feit dat ze haar make-up zonder make-up er net zo mooi uit laat zien als altijd.

Sommige fans denken dat Gwen een inspiratiebron is

Echte fans kwamen opdagen om Gwen Stefani's make-up zonder make-up te ondersteunen, erop wijzend dat hoewel ze haar leeftijd (en een drukke moeder van drie) volledig als excuus kon gebruiken, Gwen duidelijk het werk doet (zelfs als ze krijgt ook werk gedaan).

Een fan merkte op: "Veel beroemdheden (en veel mensen) laten zichzelf gewoon gaan. Het kost haar moeite om voor zichzelf te zorgen, het geld 'helpt' alleen maar."

Dat is misschien waar, maar sommige commentatoren waren het daar niet mee eens en vroegen of iemand de laatste tijd echt naar Gwen had gekeken. Sommige critici suggereerden dat ze "nauwelijks op zichzelf lijkt", make-up of niet, en dat het gezichtsaanpassingen moesten zijn die haar lippen zo mollig maken als ze zijn, naast andere "wenselijke" kenmerken.

Heeft Gwen Stefani procedures ondergaan?

Sommige mensen waren zeer kritisch over de make-uplook van Gwen Stefani, terwijl anderen haar uiterlijk zonder producten wilden onderscheiden. Hoe dan ook, sommigen kijken goed naar foto's van Gwen en suggereren dat ze veel procedures heeft ondergaan.

Ze verwijzen ook naar throwback-foto's die aangeven dat het uiterlijk van Gwen veel is veranderd sinds haar debuut als punkrocker decennia geleden. En in reactie op de mensen die zeiden hoe geweldig Gwen eruitzag, dankzij haar chirurg, vroeg een commentator: "Op welke Kardashiaanse schaal beoordeel je?"

Sommige mensen denken duidelijk dat Gwen veel werk heeft verzet, tot het punt waarop ze, zelfs onder de "deken" van make-up, niet meer op zichzelf lijkt. Life & Style Mag speculeerde, met de hulp van plastisch chirurgen die Gwen nog nooit hebben behandeld, dat de ster fillers, een neuscorrectie, Botox, een lipvergroting en behandeling (opnieuw via Botox) heeft gehad voor kraaienpootjes en om "haar wenkbrauwen op te tillen".." Gwen's TikTok-video's hielpen ook niet om de geruchten de kop in te drukken.

Het punt is, het is allemaal intense speculatie omdat Gwen zich nooit heeft uitgesproken over haar gelaatstrekken en of ze zijn aangepast. Wat ze echter heeft gedaan, is zonder make-up in het openbaar verschenen, wat laat zien dat ze zelfverzekerd is, wat ze ook op haar gezicht heeft.

En Gwen Stefani zonder make-up is nog steeds een celeb met veel sterrenkracht, ongeacht hoe ze is veranderd.

Aanbevolen: