Henry Cavill heeft officieel de opnames van seizoen 2 van 'The Witcher' voltooid

Inhoudsopgave:

Henry Cavill heeft officieel de opnames van seizoen 2 van 'The Witcher' voltooid
Henry Cavill heeft officieel de opnames van seizoen 2 van 'The Witcher' voltooid
Anonim

Van de ongelukkige knieblessure van Henry Cavill tot de moeilijkheden waarmee de cast en crew te maken kregen, The Witcher seizoen 2 was getuige van verschillende obstakels voordat het filmen eindelijk kon worden voltooid.

Het is meer dan een jaar geleden dat de serie begon met filmen, maar meerdere vertragingen als gevolg van de pandemie dwongen de cast en crew van The Witcher om de productie van seizoen 2 stop te zetten. Vandaag kondigde Netflix aan dat de show eindelijk het einde had bereikt.

Hier is een blik op Henry Cavill als Ger alt

Het komende seizoen is gefilmd op 15 verschillende locaties, met 89 castleden en meer dan 1200 crewleden. Netflix kondigde aan dat de fantasy-dramaserie officieel was opgenomen met filmen en deelde een foto achter de schermen van Henry Cavill als Ger alt van Rivia om de gelegenheid te vieren.

"The White Wolf wacht op je terug op het continent", schreven ze in het bijschrift. Hij ziet de acteur nog steeds het harnas van zijn personage dragen, tegen de achtergrond van een besneeuwd bos.

De streamingdienst deelde ook een speelfilm van de sets, en volgt Henry Cavill die de cast en crew van The Witcher bedankt voor hun inspanningen. Showrunner Lauren Schmidt Hissrich deelde meerdere updates en gaf fans van de serie iets om naar uit te kijken!

De video geeft kijkers ook een glimp van de hoofdpersonen Anya Chalotra en Freya Allan, die Yennefer en Ciri spelen, in hun ongelooflijke kostuums voor seizoen 2!

Schmidt Hissrich onthulde dat het komende seizoen de nasleep van de Battle of Sodden Hill zal uitbeelden. De officiële synopsis legt uit hoe Ger alt prinses Cirilla naar Kaer Morhen brengt, zijn ouderlijk huis en de enige plek die volgens hem veilig is.

De gemuteerde monsterjager is er nog steeds van overtuigd dat Yennefer stierf in de Battle of Sodden Hill, en is nu toegewijd aan het beschermen van de prinses tegen de monsters van hun wereld. Terwijl er nieuwe uitdagingen in het verschiet liggen, moet Ger alt de kracht die ze bezit begrijpen.

"Er zijn tal van nieuwe personages en verhaallijnen, en natuurlijk monsters om te verkennen en we graven in het Blood of Elves en daarbuiten", voegde Schmidt Hissrich eraan toe, verwijzend naar de derde roman van Andrzej Sapkowski in The Witcher-saga.

Een premièredatum voor de serie is nog niet vastgesteld, maar Netflix heeft onlangs nieuwe castleden aangekondigd die personages uit de boeken tot leven zouden brengen. Anjoa Andoh van Bridgerton speelt Nenneke, Outlander-ster Graham McTavish speelt Dijkstra, Simon Callow speelt Codringher en Chris Fulton neemt de rol van onder meer Rience over.

Aanbevolen: