Henry Cavill ziet er net zo goed uit als altijd naast zijn moeder bij de wereldpremière van seizoen 2 van 'The Witcher

Inhoudsopgave:

Henry Cavill ziet er net zo goed uit als altijd naast zijn moeder bij de wereldpremière van seizoen 2 van 'The Witcher
Henry Cavill ziet er net zo goed uit als altijd naast zijn moeder bij de wereldpremière van seizoen 2 van 'The Witcher
Anonim

The Witcher Seizoen 2 is bijna hier!

Henry Cavill zal te zien zijn in zijn rol als Ger alt of Rivia, de zilverharige monsterjager uit The Witcher, in het verwachte seizoen 2 van de Netflix-show. de première van zijn show in Londen op 1 december, samen met onder andere Freya Allan, Anya Chalotra, Joey Batey, Basil Eidenbernz en Kim Bodnia.

Het was een familieaangelegenheid voor Cavill die de grote dag vierde met zijn moeder Marianne aan zijn zijde. De moeder en zoon zagen er zoals altijd fantastisch uit, met de Man of Steel-acteur die er keurig uitzag in een op maat gemaakt krijtstreeppak. De moeder van de ster zag er elegant uit in een zwarte jurk met lovertjes, terwijl ze trots naast hem stond.

Henry Cavill bij de première van Witcher

Bij de rode première van The Witcher (of moeten we zeggen witte loper?), werd Cavill ook vergezeld door twee van zijn broers terwijl ze samen poseerden voor de paparazzi. De hond van de acteur, Kal, voegde zich ook bij hen voor het evenement, maar moest helaas de hele tijd in de auto blijven.

De acteur, die net de opnames van het vervolg op Enola Holmes heeft afgerond, waar hij de excentrieke detective Sherlock Holmes speelt, deelde een glimp van de première met zijn fans. Cavill plaatste een foto van zichzelf van de rode loper, met de titel van de show op de achtergrond.

"Zegt alles op het blik, precies daar", schreef de acteur, verwijzend naar "The Witcher" in reliëf op een muur op de achtergrond.

Henry Cavill's fans konden de acteur niet stoppen met het prijzen van hoe knap hij eruitzag, en gingen zelfs zover dat ze zijn rode loper-look vergeleken met die van James Bond, wat suggereert dat de acteur de volgende rol op zich zal nemen.

"Nu ben ik in de war. Hoe kan hij er tegelijkertijd uitzien als Superman en James Bond?" vroeg een fan en een ander schreef: "Superman - Ger alt - Nu hebben we Bond nodig!"

Fans die de première bijwoonden en de kans kregen om de eerste aflevering van The Witcher seizoen 2 te bekijken, hadden geweldige dingen te zeggen over de serie. "De eerste aflevering van seizoen 2 mogen zien was een droom en het was fantastisch. Ik weet zeker dat het geliefd zal zijn zoals je was toen je over de rode loper liep … Nou, witte loper vanavond!" een gebruiker gedeeld.

Toen verslaggevers Cavill vroegen hoe het voelde om eindelijk de première van de show bij te wonen, was de acteur extatisch. Cavill onthulde dat hij de afgelopen maanden extreem hard had gewerkt, dus het was "fantastisch" om eindelijk iets leuks te doen.

Aanbevolen: