Niets kan Henry Cavill ervan weerhouden om seizoen 2 van The Witcher te filmen

Inhoudsopgave:

Niets kan Henry Cavill ervan weerhouden om seizoen 2 van The Witcher te filmen
Niets kan Henry Cavill ervan weerhouden om seizoen 2 van The Witcher te filmen
Anonim

Niets kan Henry Cavill ervan weerhouden terug te keren als de zwaardzwaaiende, witharige mutant en monsterjager in The Witcher seizoen 2.

Henry Cavills succes wordt grotendeels toegeschreven aan zijn vertolking van de man van staal oftewel Superman in de DC Extended Universe-films.

Sinds hij Clark Kent speelde, heeft de Engelse acteur verschillende spannende projecten op zijn naam staan, waaronder zijn rol van Ger alt of Rivia in de The Witcher-serie, Sherlock Holmes in Enola Holmes van Netflix en Mission Impossible-Fallout onder andere.

De acteur gaat vaak naar Instagram om video's te delen van zijn rigoureuze trainingen, terwijl hij zich voorbereidt op zijn rol in de Pools-Amerikaanse fantasieserie, en heeft weer een update gepost voor fans van The Witcher-franchise!

Henry Cavill filmt The Witcher tijdens een nationale lockdown

De cast en crew waren het tweede seizoen van de serie aan het filmen in Yorkshire, Noord-Engeland, toen premier Boris Johnson een tweede nationale lockdown aankondigde die naar verwachting vier weken zou duren.

Henry Cavill verliet het historische graafschap en deelde op Instagram dat hij zich klaarmaakte om naar het zuiden te gaan naar de studio's, en daar zou doorgaan met het filmen van seizoen 2 van The Witcher.

"Engeland keert donderdag terug naar Lockdown, dus het is tijd voor mij om Yorkshire en het buitengewone noorden te verlaten en terug naar het zuiden te gaan om door te gaan met fotograferen in de studio", deelde Cavill samen met een foto van zichzelf en zijn hond Kal, ingepakt en klaar om in beweging te komen.

"Bedankt voor het hosten van ons allemaal in seizoen 2 van The Witcher. Hopelijk keer ik snel terug naar je heuvels, dalen en heuvels. Blijf sterk en blijf veilig, mijn vrienden, "voegde hij eraan toe.

The Witcher is sinds augustus aan het filmen

Eerder in augustus van dit jaar deelde de Enola Holmes-acteur nog een kijkje achter de schermen tijdens het filmen van de show. Cavill liet zijn volgers weten dat de cast en crew vrij waren van Covid-19 en lieten zich om de twee weken testen om hun veiligheid te garanderen.

Op de gedeelde foto is te zien hoe de make-up- en haarartiesten van Cavill zijn pruik verzorgen, terwijl de acteur snel een foto maakte. Cavill is te zien met bleekwit haar in de show terwijl hij Ger alt speelt, een altijd reizende monstermoordenaar die te huur is.

Het seizoen van acht afleveringen gaat ergens volgend jaar in première, en fans verwachten dat het de vragen zal beantwoorden die ze aan het einde van de eerste hebben achtergelaten, met als belangrijkste de gebeurtenissen die zich zullen ontrafelen na Ger alt en Ciri ontmoeten!

Aanbevolen: