Henry Cavill vat gebeurtenissen van 'The Witcher' samen voorafgaand aan seizoen 2

Inhoudsopgave:

Henry Cavill vat gebeurtenissen van 'The Witcher' samen voorafgaand aan seizoen 2
Henry Cavill vat gebeurtenissen van 'The Witcher' samen voorafgaand aan seizoen 2
Anonim

The Witcher seizoen 2 wordt nu gestreamd op Netflix, dus het is misschien een goed idee om Henry Cavill de vele gebeurtenissen van de eerste seizoensfinale in slechts 60 seconden te bekijken.

The Witcher volgt de avonturen van Henry Cavill als de monsterjagende mutant die bekend staat als Ger alt of Rivia, terwijl zijn lot onlosmakelijk verbonden wordt met dat van Anya Chalotra's Yennefer, een tovenares, en Freya Allans Cirilla, zijn Child Surprise. De acht afleveringen volgen de personages op hun eigen tijdlijn en nemen kijkers heen en weer van het verleden naar het heden.

The Witcher seizoen 1 samengevat

Cavill begint en onthult dat kijkers Ger alt voor het eerst ontmoeten op Blaviken, waar hij wordt voorgesteld aan een magiër genaamd Stregobor en een vrouw die bekend staat als Yenfri. Na een meningsverschil vermoordt de hekser Renfri.

Yennefer daarentegen wordt naar Aretuza (een magische academie) gebracht om magie te leren gebruiken, en stijgt op om een magiër te worden. Haar half-elvenbloedlijn zorgde ervoor dat ze geboren werd met een verwrongen ruggengraat, maar Yennefer transformeert haar lichaam om mooier te worden en offert daarbij haar vruchtbaarheid op.

We zien meer van Ger alts verleden als hij per ongeluk zijn kinderverrassing claimt, een persoon die door het lot zelf is gekozen. "Hij komt helaas in de war met een vervloekte ridder die eruitziet als een egel en pakt een kinderverrassing op", zegt Cavill.

The Child Surprise is niemand minder dan prinses Cirilla van Cintra, een koninkrijk dat wordt binnengevallen door het Nilfgaardiaanse rijk.

Ger alt en Yennefer ontmoeten elkaar nadat de voormalige en zijn metgezel Jaskier per ongeluk een Djinn hebben vrijgelaten. Yennefer redt Jaskier nadat hij is aangevallen door de Djinn en een gezwollen keel krijgt, en later probeert een vat te worden om haar onvruchtbaarheid te genezen."Maar Ger alt redt haar met een wens die terugkomt om ze allebei te bijten", zegt Chalotra.

Terwijl Ciri door het continent blijft trekken om te ontsnappen aan de Nilfgaardiaanse troepen die vastbesloten zijn haar te vinden, gaan Ger alt en Yennefer op drakenjacht waar geheimen worden onthuld, en hun wegen scheiden zich. Jaskier krijgt van Ger alt de schuld van zijn ongeluk, en de vrienden gaan ook uit elkaar.

Yennefer voegt zich bij de magiërs in een gevecht op Sodden Hill, waar de Nilfgaardians van plan zijn aan te vallen zodat ze het noorden kunnen veroveren, maar ze laat haar magie op hen los en verdwijnt. Ciri hoort Ger alt om Yennefer roepen en de twee komen elkaar uiteindelijk tegen in het bos.

Seizoen 2 zal zich concentreren op de nasleep van de Slag om Sodden Hill, en zal Ger alt en Ciri een bezoek brengen aan Kaer Morhen, de plaats waar de hekser werd getraind. Cavill, Chalotra en Allan hernemen hun rollen als Ger alt, Yennefer en Ciri, samen met een aantal nieuwe personages, waaronder Vesemir (Kim Bodnia), die de facto een vaderfiguur is voor Ger alt.

Aanbevolen: