Henry Cavill's avonturen gaan verder in de trailer van seizoen 2 van 'The Witcher

Inhoudsopgave:

Henry Cavill's avonturen gaan verder in de trailer van seizoen 2 van 'The Witcher
Henry Cavill's avonturen gaan verder in de trailer van seizoen 2 van 'The Witcher
Anonim

Henry Cavill's Ger alt is terug!

The Witcher seizoen 2 gaat later dit jaar in première, en te oordelen naar de nieuw uitgebrachte volledige trailer, staat alles op het punt te stoppen. De serie is een bewerking van de romanreeks van de Poolse auteur Andrzej Sapkowski en onderzoekt de gebeurtenissen die het leven van monsterjager Ger alt van Rivia bepalen, wiens lot het is om prinses Ciri te vinden en te beschermen.

Het eerste seizoen eindigde met een brute strijd, toen Ger alt en Ciri herenigd werden. Het liet ook Yennefers lot onbekend en het leger van Nilfgaard werd tijdelijk verslagen.

Het einde der dagen

De trailer laat zien dat Ger alt verschillende andere taken heeft naast zijn gebruikelijke monsterjacht. We zien de jonge prinses Ciri (gespeeld door Freya Allan) terwijl ze begint te trainen om zelf een monsterjager te worden, in de Witcher-holdout van Kaer Morhen, een Old Sea Fortress waar heksen werden getraind.

De clip plaagt ook grotere bedreigingen waarmee Ger alt te maken krijgt, waaronder conflicten op het continent die de oorlog naar hem toe zouden kunnen brengen. Er zijn grotere, engere monsters en machtige wezens, en we krijgen een glimp van de elfentovenares Yennefer (Anya Chalotra) die misschien toch de weg terug naar Ger alt zal vinden.

The Witcher seizoen 2 belooft actie zoals we eerder hebben gezien, en verbluffende cinematografie in landschappen van het continent, de thuisbasis van deze personages.

Eerder bracht Netflix een samenvatting van het seizoen uit waarin stond: Ervan overtuigd dat Yennefers leven verloren is gegaan in de Battle of Sodden, brengt Ger alt of Rivia prinses Cirilla naar de veiligste plek die hij kent, zijn ouderlijk huis van Kaer Morhen. Terwijl de koningen, elven, mensen en demonen van het continent buiten de muren naar de suprematie streven, moet hij het meisje beschermen tegen iets veel gevaarlijkers: de mysterieuze kracht die ze van binnen bezit.”

Het tweede seizoen is naar verluidt een bewerking van Sapkowski's roman getiteld Blood of Elves.

Naast oude personages zijn er verschillende nieuwe toevoegingen aan de cast, zoals Bridgerton-ster Andjoa Andoh als Nenneke, Outlander-ster Graham McTavish als Sigismund Dijkstra, Cassie Clare als Philippa Eillhart, Liz Carr als Fenn, Kevin Doyle als Ba' lian, en Simon Callow die Codringher zal spelen.

The Witcher seizoen 2 gaat op 17 december 2021 in première op Netflix.

Aanbevolen: