Dingen werden verhit tussen James Franco en Tyrese tijdens het filmen van 'Annapolis

Inhoudsopgave:

Dingen werden verhit tussen James Franco en Tyrese tijdens het filmen van 'Annapolis
Dingen werden verhit tussen James Franco en Tyrese tijdens het filmen van 'Annapolis
Anonim

Het maken van een film zou een proces moeten zijn dat zo soepel mogelijk verloopt, maar er zijn verhalen ontstaan uit verschillende sets artiesten die met elkaar of met regisseurs in botsing kwamen. Natuurlijk gebeuren er dingen, maar een filmset is nog steeds een werkplek die voor iedereen een gezonde en veilige plek moet zijn

Tijdens het filmen van Annapolis raakten de zaken verhit tussen de hoofdrolspelers, James Franco en Tyrese Gibson. Er waren fysieke elementen in de film die James Franco veel te ver ging, waardoor Tyrese zijn account openbaar maakte en zijn wens om nooit meer met Franco te werken.

Laten we terugkijken en zien wat er gebeurde toen deze twee met elkaar in botsing kwamen tijdens het filmen van Annapolis.

Het paar moest boksen voor 'Annapolis'

James Franco Tyrese Annapolis
James Franco Tyrese Annapolis

Op dit moment lijkt het alsof bijna niemand zich Annapolis herinnert, maar sta ons toe je een tijdje mee te nemen in het geheugenland. In deze film kruisen de personages van James Franco en Tyrese Gibson elkaar persoonlijk en professioneel op de Naval Academy, en uiteindelijk gaan ze naar de boksring. Ja, het was ongeveer net zo oninteressant als het klinkt, en het paar had wat problemen met elkaar toen de camera's niet draaiden.

Er zijn veel complicaties die kunnen optreden bij het filmen, vooral bij het filmen van een film die een fysiek niveau en stunts vereist die anderen niet hebben. Voor Annapolis moesten de artiesten zich op hun gemak voelen door het in een boksring te mengen, wat best moeilijk is om te doen. Normaal gesproken zouden alle betrokken partijen proberen samen te werken, maar dit was niet het geval voor Annapolis.

Franco, een methode-acteur, gaf nooit op tijdens het filmen, en dit zou enorme problemen veroorzaken bij Tyrese Gibson. Het werd zo erg dat Gibson zelfs bereid zou zijn om zijn gevoelens over de ervaring en zijn gebrek aan verlangen om ooit nog met Franco samen te werken, openbaar te maken.

James Franco ging te ver

James Franco Tyrese Annapolis
James Franco Tyrese Annapolis

Dingen kunnen verhit raken op de set tussen artiesten, maar meestal kunnen mensen er voorbij gaan om de film te helpen. Het komt niet vaak voor dat een artiest opzettelijk te ver gaat met zijn tegenspeler, maar dit is naar verluidt wat er gebeurde tussen James Franco en Tyrese tijdens het filmen van Annapolis.

Tyrese opende zich hierover tegen Elle en zei: "James Franco is een Method-acteur. Ik respecteer Method-acteurs, maar hij raakte nooit uit zijn karakter. Telkens wanneer we de ring in moesten voor boksscènes, en zelfs tijdens de training, was de kerel vol op me aan het slaan. Ik had altijd zoiets van, "James, verlicht, man. We zijn gewoon aan het oefenen." Hij werd nooit lichter.'

Dat klopt, in plaats van chill te zijn en zijn tegenspeler tegemoet te komen, deed Franco zijn uiterste best om Gibson de hand te reiken. Het filmen van deze film zou al moeilijk genoeg zijn, maar horen dat Franco legitiem bommen naar Tyrese gooide, is absoluut belachelijk.

Volgens Franco: Misschien zat ik ook in die rol. Ik probeer in een film tegen niemand gemeen te zijn. In het verleden heb ik de neiging gehad om (mijzelf) te isoleren, en misschien vinden mensen dat dat ik onbeleefd ben of dat ik ze niet mag, maar het is echt een manier voor mij om in mijn karakter te blijven.”

Belabberde uitleg terzijde, er is gewoon geen geldig excuus om zich zo te gedragen, en Gibson maakte duidelijk dat hij nooit meer met Franco wilde samenwerken.

De film was een flop

James Franco Tyrese-film
James Franco Tyrese-film

Dus, na het oplossen van problemen op de set tijdens het filmen, was Annapolis een succes aan de kassa? Nee. Er is een reden waarom maar weinig mensen zich deze film willen herinneren, en toen het stof eenmaal was neergedaald van de kassa, ging Annapolis ten onder als een teleurstelling.

Zoals het er nu uitziet, heeft de film 10% bij critici op Rotten Tomatoes, hoewel het wel 60% heeft bij fans. Geen van deze cijfers is bijzonder indrukwekkend, maar het laat zien dat de 12 mensen die betaalden om het in de bioscoop te zien, het tot op zekere hoogte leuk vonden, dus daar gaat het om.

Aan de kassa kon de film slechts $ 17 miljoen verdienen, wat een enorme teleurstelling was. Mensen waren gewoon niet geïnteresseerd in het kijken naar zeelieden die elkaar boksen. Moeilijk te geloven, toch? Hoe dan ook, deze film belandde in de kassa en leeft alleen voort vanwege de problemen die James Franco veroorzaakte met zijn acteerstijl. Dit is absoluut een project dat geen remake nodig heeft.

Annapolis was een vergeetbare film die een wereld van problemen veroorzaakte tussen Tyrese Gibson en James Franco vanwege Franco's belachelijke gedrag.

Aanbevolen: