How I Met Your Mother': fans reageren op de cast van Hilary Duff in spin-offserie

Inhoudsopgave:

How I Met Your Mother': fans reageren op de cast van Hilary Duff in spin-offserie
How I Met Your Mother': fans reageren op de cast van Hilary Duff in spin-offserie
Anonim

Zeven jaar na die controversiële How I Met Your Mother-finale, is Hilary Duff aangekondigd als de hoofdrolspeler in de langverwachte spin-off van de serie, How I Met Your Father.

Co-creator Carter Bays heeft aangekondigd dat Duff gisteren (21 april) de hoofdrol zal spelen in de aankomende Hulu-serie.

The Younger-ster speelt Sophie, een dertiger die samen met een hechte vriendengroep op zoek is naar liefde in de grote stad. De originele structuur van de show blijft behouden, met een oudere Sophie die haar zoon alles vertelt over de wendingen in haar leven - net zoals hoofdrolspeler Ted Mosby deed in de originele serie.

Hilary Duff speelt hoofdrol in 'How I Met Your Mother' spin-off

Duff, die ook als producer zal dienen, ging naar Instagram om haar opwinding met haar volgers te delen. Het nieuws kwam nadat de actrice naar verluidt geen overeenstemming had bereikt met Disney voor een volwassen vervolgreeks van Lizzie McGuire.

“Waar is je pak? Pas op!” zei Duff in een video op Instagram, waarbij hij de legendarische slogan leende van HIMYM-personage Barney Stinson.

De serie wordt geleid door This Is Us co-showrunners Isaac Aptaker en Elizabeth Berger, met HIMYM-co-creators Bays en Thomas Craig als uitvoerende producenten.

Nadat How I Met Your Mother in 2014 zijn laatste aflevering had uitgezonden, werden er verschillende pogingen gedaan om een spin-off-serie te maken.

Namelijk, How I Met Your Dad met actrice en regisseur Greta Gerwig in de rol van Sally. Gerwig schoot de pilot geregisseerd door Bays en Thomas Craig, maar de serie werd nooit opgepakt. In 2016 en 2017 kwamen twee andere HIMYM-spin-offprojecten met Bays en Craig als uitvoerende producenten niet verder.

Fans hebben nog steeds vertrouwensproblemen tijdens HIMYM-finale, maar Hilary Duff kan helpen

Sommige fans en beroemdheden waren net zo opgewonden als Duff op het nieuws.

This Is Us-ster Mandy Moore reageerde op de post van Duff en zei dat ze "zo opgewonden is voor jou en dit."

“DIT IS ZO PERFECT”, merkte zangeres Meghan Trainor op.

In het bijzonder zijn sommige Duff-fans dolblij dat ze de actrice als hoofdrolspeler in een komedie hebben gezien, vooral omdat de herstart van Lizzie McGuire nooit heeft plaatsgevonden.

"Zo trots op mijn eerste liefde @HilaryDuff voor haar nieuwe show, dit is de heropleving van Lizzie McGuire die we nodig hadden, maar die van ons werd weggerukt", schreef een fan.

Sommigen hebben echter nog steeds vertrouwensproblemen over die HIMYM-finale, maar het lijkt erop dat Duff zelfs de meest sceptische kijkers zou kunnen overtuigen om de spin-off een kans te geven.

“Wil ik een HIMYM-spin-off? Nee

Wil ik Hilary Duff steunen, vooral omdat Lizzie McGuire niet doorgaat? Ja

Je ziet in welke positie dit me brengt', schreef een fan.

"Drie van mijn favoriete woorden in de showbusiness zijn "Hilary Duff in de hoofdrol", dus ja, ik zal dit kijken ondanks mijn sterke afkeer van alles wat met CBS-sitcoms te maken heeft", schreef een gebruiker.

“Hoe ik je vader ontmoette met HILARY DUFF in de hoofdrol? Eh… ja graag. Ik HOU van haar in Younger. (Zolang het niet doet wat HIMYM uiteindelijk deed)” was een andere opmerking.

Aanbevolen: