Wat de cast van 'How I Met Your Mother' echt denkt over het controversiële einde

Inhoudsopgave:

Wat de cast van 'How I Met Your Mother' echt denkt over het controversiële einde
Wat de cast van 'How I Met Your Mother' echt denkt over het controversiële einde
Anonim

Terwijl fans praten over How I Met Your Father en de show binnenkort wordt uitgezonden, zijn fans nog steeds erg geïnteresseerd in How I Met Your Mother, inclusief de seriefinale. Hoewel er zoveel geweldige dingen zijn over de sitcom, waaronder HIMYM's celeb-gaststerren, is er veel gepraat over hoe slecht de laatste aflevering is. Fans denken gewoon niet dat de show zo had moeten eindigen.

Hoewel fans super vocaal zijn geweest over hoe ze zich voelen over deze laatste aflevering, en het moeilijk is om iedereen blij te maken bij het beëindigen van een show, is het interessant om te horen wat de cast zelf te zeggen heeft sinds ze in de sitcom speelden voor zoveel jaren. Blijf lezen om erachter te komen wat de cast van How I Met Your Mother echt denkt over de controversiële finale.

Colbie Smulders vindt het einde logisch

Er zijn veel hoog gewaardeerde HIMYM-afleveringen, maar fans houden echt niet van de seriefinale.

In de seriefinale van How I Met Your Mother ontdekken fans dat The Mother is overleden en dat Ted de beslissing neemt om Robin terug te halen. Wat vonden de fans van de finale? Fans waren absoluut overweldigend overstuur en zelfs boos erover, en bespraken het daarna nog lang, in de overtuiging dat het te wreed was om The Mother te vermoorden toen Ted zoveel afleveringen had doorgebracht met praten over hoe hij op het punt stond haar te ontmoeten.

In een interview met Metro.co.uk sprak Colbie Smulders over de HIMYM-finale en zei dat het heel logisch was sinds Ted en Robin al heel lang een stel zijn. Dit is absoluut het aspect van de aflevering waarvan sommige fans zouden zeggen dat ze het leuk vinden, omdat het gemakkelijk is om te willen dat ze weer een stel zijn.

Colbie zei: "Als je het nu als een streamingshow bekijkt, krijg je een beetje meer verbinding voor andere relaties. Ik denk dat aan het einde van de serie tussen Robin en Barney, dat een soort relatie was waar iedereen naar uitkeek. Maar als je teruggaat naar het allereerste begin van de show, waren het Robin en Ted. Dus ik denk dat het een andere manier is om de show nu te bekijken als je hem in zijn geheel ziet."

Josh Radnor vindt het einde ook geweldig

Wat vond Josh Radnor van de laatste aflevering van How I Met Your Mother? Het is een interessante vraag aangezien zijn personage Ted natuurlijk het verhaal van The Mother voor de hele serie deelde en hij misschien zijn eigen gedachten had over hoe de dingen zouden eindigen.

Volgens Buzzfeed zei Josh Radnor dat een gelukkiger einde voor Ted and The Mother de fans niet echt enthousiast of blij zou hebben gemaakt. Hij zei: "Als Ted en Tracy samen de zonsondergang in zouden lopen, denk ik dat mensen het een zacht of sentimenteel einde zouden hebben genoemd, of dat het een sprookje was."

Josh Radnor weet dat mensen boos waren over de laatste aflevering en Josh Radnor deelde op de podcast van Bob Saget dat hij denkt dat fans verstrikt raakten in hun gevoelens.

Josh zei: "Woede is een gemakkelijkere emotie dan verdriet. Mensen waren liever boos dan verdrietig. Ze waren verdrietig dat hun favoriete show eindigde en ze waren verdrietig dat het niet eindigde zoals ze wilden. In plaats van te zitten met de gevoelens van verdriet of verlies - dat is wat [makers] Carter [Bays] en Craig [Thomas] mensen vroegen om bij te zitten … niet iedereen was daar klaar voor, "volgens Cheat Sheet.

Alyson Hannigan heeft een andere mening

Hoewel de co-sterren van Alyson Hannigan fans waren van de seriefinale van How I Met Your Mother, heeft de actrice een andere mening.

Alyson Hannigan vond dat de finale snel was en ze wilde dat het twee uur zou duren, zodat ze het einde van dit verhaal goed konden vertellen.

In een interview met News.com.au zei Alyson dat er oorspronkelijk een moment was waarop de personages naar de begrafenis van Tracey gingen en ze denkt dat dat nodig was omdat het fans zou hebben geholpen om met het verdriet om te gaan. In plaats daarvan voelde het snel aan.

Alyson deelde haar teleurstelling over het eindproduct versus de tabel: "Ik vond het jammer dat ze er niet zomaar een seizoenseinde van twee uur van maakten, zodat ze bepaalde delen konden laten zien [die waren gesneden]. De tafel voor de finale was zo goed, zo goed, maar het was ook zo'n 14 uur lang. Dus toen ik de definitieve versie van de show zag, had ik zoiets van 'ze hebben alles eruit gehaald!'”

Alyson deelde ook dat ze het niet leuk vindt dat Robin en Barney in het huwelijksbootje zijn gestapt en zei: "Ik vond Barney en Robin leuk. Maar in mijn hart wilde ik haar altijd bij Ted. Ik voel gewoon dat ze [Barney en Robin] had niet moeten trouwen.”

Hoewel fans niet zo blij zijn met de seriefinale van How I Met Your Mother, klinkt het alsof sommige sterren het leuk vonden, terwijl Alyson Hannigan wenst dat het anders was gelopen. Neil Patrick Harris vond het ook geweldig en vertelde Andy Cohen dat "het schrijven fantastisch was", volgens Bravotv.com.

Aanbevolen: