Wie zit er in 'How I Met Your Father'? (Naast Hilary Duff)

Inhoudsopgave:

Wie zit er in 'How I Met Your Father'? (Naast Hilary Duff)
Wie zit er in 'How I Met Your Father'? (Naast Hilary Duff)
Anonim

Ze zijn legen-wacht erop-dary! How I Met Your Father is een spin-off serie gebaseerd op hetzelfde concept van de komedie uit 2005, How I Met Your Mother. Beide shows zijn gebaseerd op de hoofdpersoon die het verhaal aan hun kinderen vertelt over hoe ze hun moeder/vader hebben ontmoet.

How I Met Your Father ging dit jaar in première op Hulu en speelt Hilary Duff in de hoofdrol, Sophie. Een oudere versie van haar personage vertelt haar zoon het verhaal van hoe ze zijn vader ontmoette, terwijl ze ook met haar vrienden praat over haar leven in New York in de tijd van dating-apps en eindeloze mogelijkheden.

Hoewel de meeste mensen weten wie Hilary Duff is, weten ze misschien niet wie de rest van de cast is. De meeste van hen zijn doorgewinterde acteurs die je waarschijnlijk al eerder hebt gezien, maar die je gewoon niet meteen herkent. Dus, wie zit er in How I Met Your Father, behalve Hilary Duff?

9 Francia Raisa

Francia Raisa speelt Valentina, Sophie's beste vriendin die een hete boel is en dateert met een Britse man, die zijn geboorteplaats voor haar verliet. Dit is echter misschien niet de eerste keer dat je haar ziet. Raisa is een doorgewinterde actrice en speelde in rollen als Bring It On: All or Nothing, The Secret Life of the American Teenager, Black-ish and Grown-ish, Life-Size 2 en meer.

De 33-jarige speelde ook in muziekvideo's, waaronder Jojo's "The Man" en "So Big" van Iyaz. Raisa is goed bevriend met Selena Gomez, zozeer zelfs dat zij de vrouw is die Gomez in 2017 een van haar nieren heeft gegeven, na Selena's gevecht met Lupus.

8 Chris Lowell

Chris Lowell speelt Jesse, een man in een band die werd gedumpt nadat hij zijn vriendin publiekelijk een aanzoek had gedaan. Hij kan wel of niet verliefd zijn op Sophie. Voor HIMYF speelde Lowell in vele film- en tv-rollen zoals The Help, Veronica Mars, Life As We Know It, Private Practice, GLOW, Graves en meer. Hij heeft zich ook beziggehouden met regisseren, produceren en scenarioschrijven.

Naast acteren op het scherm, heeft de 37-jarige ook op het podium opgetreden. Hij is de zanger en harmonist van de indieband Two Shots for Poe. En volgens zijn Instagram is hij ook fotograaf.

7 Tom Ainsley

Tom Ainsley speelt Charlie, Valentina's vriend, die van het Verenigd Koninkrijk naar New York City is gereisd en op zoek is naar een baan waar hij gepassioneerd over is. Ainsley heeft voor zowel de Britse als de Amerikaanse televisie gewerkt, waaronder Versailles, The Royals, Serpent, Jarhead 3: The Siege en meer. Hij komt oorspronkelijk uit Scarbourough, North Yorkshire en brengt zijn tijd door tussen Londen en de VS.

6 Suraj Sharma

Suraj Sharma speelt Sid, de bar-eigenaar die beste vrienden is met Jesse en verloofd is met zijn langeafstandsverloofde, Hannah. Sharma werd geboren in New Delhi, India. Je kent hem misschien het beste van zijn rol van Pi in Life of Pi. Na die rol keerde hij terug naar de universiteit om filosofie te studeren, volgens zijn IMDb-pagina. Sharma speelde ook mee in het vervolg van 2019, Happy Death Day 2U.

5 Tien Tran

Tien Tran speelt Ellen, Jesse's adoptiezus, die net naar New York City is verhuisd en probeert nieuwe vrienden te maken en een vriendin te vinden. Ze is komiek, actrice en schrijfster. Haar carrière in de showbusiness begon in 2017, toen ze werd gecast in de improvisatiecomedy-onderneming The Second City. Van daaruit heeft ze gastrollen gehad in onder meer Space Force, Easy, Hot Date, Sherman's Showcase. Tran is openlijk lesbisch in het echte leven.

4 Kim Cattrall

Kim Cattrall speelt toekomstige Sophie, die met haar kind praat over hoe ze zijn vader heeft ontmoet. Deze rol is vergelijkbaar met die van wijlen Bob Saget in het origineel, waar hij toekomstige Ted speelde. Cattrall is een doorgewinterde actrice en is vooral bekend om haar rollen in Sex and the City, de spin-off en vele films, waaronder Mannequin, Star Trek VI: The Undiscovered Country en nog veel meer. De 65-jarige heeft ook geliefhebberd in theaterwerk en heeft vele prijzen gewonnen, waaronder SAG Awards en een Golden Globe.

3 Josh Peck

Deze is voor de millennials! Als je Drake & Josh hebt gezien toen je jonger was, moet je weten dat Josh Peck Josh Nichols speelde in de show. Wat HIMYF betreft, hij speelt Drew, de directeur van de school waar Jesse werkt en de huidige vriend van Sophie. Hij staat ook bekend om Snow Day, Max Keeble's Big Move, de Ice Age-films, The Amanda Show, Turner & Hooch en meer.

2 Stony Blyden

Stony Blyden heeft een terugkerende, kleine rol in de show. Hij speelt Jasper, een NYU-student die voor Sid aan de bar werkt. Blyden is een IJslandse acteur, rapper, zanger, drummer en muziekproducent. Hij heeft ook kleine rollen gehad in andere tv-shows en films, waaronder The Standoff, Hopes Springs Eternal en Casual, evenals de Nickelodeon-serie uit 2017, Hunter Street.

1 Ashley Reyes

Ashley Reyes speelt Hannah, Sid's verloofde en een chirurg die in Los Angeles woont. Ze heeft een terugkerende rol in de show. Reyes is een theater-, scherm- en televisieactrice. Ze is vooral bekend van Slayers, Night Has Settled, Walker en American Gods. Reyes is ook een alt/sopraan zanger die is opgeleid in klassieke stem.

Aanbevolen: