How I Met Your Mother' spin-off breekt af hoe ze een scène op de Brooklyn Bridge filmden

Inhoudsopgave:

How I Met Your Mother' spin-off breekt af hoe ze een scène op de Brooklyn Bridge filmden
How I Met Your Mother' spin-off breekt af hoe ze een scène op de Brooklyn Bridge filmden
Anonim

Oproep aan alle How I Met Your Mother-fans: de spin-off van de show met in de hoofdrol Hilary Duff heeft een glorieuze eerste foto gedeeld voorafgaand aan het debuut van de serie.

De première ergens volgend jaar op Hulu, How I Met Your Father is een gender-omgedraaide kijk op de geliefde, originele sitcom die voor het laatst werd uitgezonden in 2014, wiens polariserende einde mensen al geruime tijd aan het praten heeft gebracht.

'How I Met Your Father' herschept New York City op Disney's Infinity Stage

How I Met Your Father deelde een eerste foto van de bende op de Brookyln Bridge. De snap ziet Duff in de rol van Sophie en haar groep hechte vrienden, gespeeld door Chris Lowell, Tom Ainsley, Tien Tran, Francia Raisa en Suraj Sharma.

Serieregisseur en uitvoerend producent Pamela Fryman, die ook de meeste afleveringen van How I Met Your Mother regisseerde, legde uit hoe ze erin slaagden de groep op de brug te filmen zonder een voet in New York City te zetten.

Ondanks dat de nieuwe serie zich afspeelt in NYC (net als zijn voorganger), wordt How I Met Your Father gefilmd op geluidspodia in Burbank, Californië (net als zijn voorganger). De nieuwe virtuele productiefase van Industrial Light and Magic op Disney's Burbank-kavel is te danken aan de magie.

"Ik was in staat om de dag in Burbank door te brengen met het opnemen van een scène op de Brooklyn Bridge," vertelde Fryman aan Variety over de voordelen van het werken op The Infinity stage.

"De logistiek en het prijskaartje van fotograferen op locatie (zelfs als er geen pandemie is) zou deze scène onmogelijk hebben gemaakt - maar dankzij deze nieuwe technologie zit de scène in het blik."

The Infinity op Disney Stage 1, gelegen op hetzelfde podium waar sequenties van Disney's animatiemeesterwerk Fantasia uit 1940 werden gefilmd, is samengesteld uit 700 ultramoderne LED-panelen. Gecombineerd creëren ze een 1.600 vierkante voet LED-canvas -- inclusief deuren -- of ongeveer 16.000 kubieke voet op het hoofdvolume, plus 800 vierkante voet deuren.

Wat we weten over 'How I Met Your Father'

Na verschillende pogingen om een voortzetting van de serie te produceren, waaronder het filmen van een piloot met Greta Gerwig in de hoofdrol, werd aangekondigd dat Duff eerder dit jaar de serie zou leiden met een geheel nieuw creatief team. De actrice en zangeres schitteren als Sophie, een 30-jarige die liefde en geluk probeert te vinden in 2021 New York City.

Net als hoofdrolspeler Ted Mosby (Josh Radnor) in de originele show, vertelt Sophie decennia later haar zoon het verhaal van hoe, je raadt het al, ze zijn vader ontmoette. Met één belangrijk verschil met het origineel: terwijl Radnor de oudere versie van zijn eigen personage speelde, speelt Kim Cattrall in How I Met Your Father it's Sex and the City een oudere versie van Sophie.

Aanbevolen: