Marvel-fans reageren op de trailer van 'Falcon And The Winter Soldier

Inhoudsopgave:

Marvel-fans reageren op de trailer van 'Falcon And The Winter Soldier
Marvel-fans reageren op de trailer van 'Falcon And The Winter Soldier
Anonim

Zeg hallo tegen de nieuwste helden in de buurt.

2021 is een geweldig jaar om een nerd te zijn. WandaVision, de sitcom van onze dromen ging minder dan een maand geleden in première en we hebben nu al The Falcon and the Winter Soldier om naar uit te kijken!

Oorspronkelijk bedoeld om Marvel Phase 4 een kickstart te geven, zou The Falcon and the Winter Soldier in augustus vorig jaar worden uitgezonden, voordat de opnames vertragingen opliepen als gevolg van de COVID-19-pandemie.

Marvel-fans zijn onder de indruk van de trailer

In de miniserie keren Anthony Mackie en Sebastian Stan terug als Sam Wilson aka Falcon, en Bucky Barnes; de Winter Soldier met een cool nieuw kapsel.

Elk van hen draagt van tijd tot tijd het schild van Captain America, en in de trailer zien ze hoe ze hun disfunctionele relatie (die fans "koppeltherapie" noemen) doorstaan en een aantal echt goed gechoreografeerde actie ondernemen.

De serie biedt naar verluidt de 'filmische ervaring' van een MCU-film, en na het bekijken van de trailer van 2 minuten, zouden we zeggen dat dit waar is.

WandaVision zendt zijn negende en laatste aflevering uit op 5 maart en The Falcon and the Winter Soldier zendt de eerste slechts twee weken later uit. Marvel-fans werden heel creatief door maand na maand omringd te worden door de nieuwe releases van de studio, en deelden ze op Twitter.

Een andere gebruiker, @civiiswar, deelde een clip uit de trailer waarin Sam en Bucky een "starenwedstrijd" houden tijdens wat een counselingsessie lijkt te zijn.

"SAM EN BUCKY IN THERAPIE VOOR KOPPELEN DIE ME ZO VEEL SEROTONINE VIJVEN", schreven ze naast de video.

"Ik ben al dol op hun dynamiek en we hebben de show niet eens gezien", schreef @falconnwinters, die een scène uit de film deelde waarin Bucky te slim af wordt door een klein meisje, en Sam lacht om zijn ellende.

In de trailer zien Sam en Bucky trainen met Captain America's schild, dat hij aan het einde van Avengers: Endgame aan Sam doorgaf.

Marvel-fans dachten dat het een teken was voor Sam Wilson om de volgende Captain America te worden, maar het lijkt erop dat dat voorlopig niet gaat gebeuren.

De trailer van de miniserie bevat een kort moment waarop Sam er heel erg in zijn element uitziet, met Steve Rogers' onverwoestbare vibranium-schild na er veel mee te hebben geoefend.

"Hij is de opvolger van Steve, maar hij is geen Captain America. Ik begrijp niet waarom mensen zijn naam willen veranderen. Falcon onderscheidt hem van de rest", deelde @ponkaroni.

Aanbevolen: