‘The Falcon and the Winter Soldier’: Marvel-fans maken zich zorgen over de begrafenis van Steve Rogers

Inhoudsopgave:

‘The Falcon and the Winter Soldier’: Marvel-fans maken zich zorgen over de begrafenis van Steve Rogers
‘The Falcon and the Winter Soldier’: Marvel-fans maken zich zorgen over de begrafenis van Steve Rogers
Anonim

De aankomende Marvel-miniserie suggereert dat Steve Rogers is overleden.

Toen de trailer van The Falcon and the Winter Soldier uitkwam, herkenden fans dat het een eerbetoon was aan Captain America van Chris Evans. Blijkbaar zal de serie zijn lot bezegelen.

Een eerder uitgebrachte afbeelding uit de Disney+-serie bevatte Anthony Mackie alias Sam Wilson, helemaal in het zwart gekleed… alsof hij een begrafenis bijwoonde. Zijn pak vertoonde een opvallende gelijkenis met het pak dat hij droeg op de begrafenis van Tony Stark, aan het einde van Avengers: Endgame.

Het is hoogst onwaarschijnlijk dat de serie terugkijkt op de vorige film, omdat deze de gebeurtenissen volgt die daarna volgden. Het is nu de tijd van Sam en Bucky… maar het zien van de personages die uitkijken over het originele Captain America's schild spreekt voor zich. Betekent dat dat Steve dood is?

Steve Rogers: dood of levend?

Terwijl de dagen die het aftellen markeren ten einde lopen, maken Marvel-fans zich steeds meer zorgen over het lot van Steve Rogers, de fan-favoriete Captain America. Chris Evans heeft zijn terugkeer naar de MCU ook niet bevestigd, wat hen des te meer zorgen baart.

"Als ik vrijdag naar een begrafenis van Steve Rogers moet kijken, geef ik het gewoon op", schreef @hileycaroline op Twitter.

"het zal moeilijk zijn om afscheid te nemen van Steve Rogers", deelde @jamesbuckyMCU samen met foto's uit de trailer, waarin Bucky en Sam Steve's nalatenschap eren.

Op een van de foto's is Sam te zien die een toespraak geeft… die de geruchten over de begrafenis alleen maar aanwakkert.

"Je wilt Steve Rogers niet zien verdwijnen… net zoals hij jouw pet was, was Steve Rogers de pet van Sam Wilson," voegde @civiiwar toe.

Sommige fans ontkennen echter de dood van Captain America.

"Ik denk niet dat het een begrafenis is. Ik denk dat het meer een toewijding aan hem is", antwoordde @dmjhalks10. Het is een terecht punt, maar het zien van de serieuze uitdrukking van Sam Wilson verklaart alles bij elkaar een andere theorie.

Een In Memoriam-montage van Spider-Man: Far From Home, met Captain America samen met Iron Man en Black Widow, die werden uitgeroepen tot de helden die niet meer leefden. In Avengers: Endgame keerde een oudere (maar ogenschijnlijk gezonde) Steve echter terug om zijn schild aan Sam te overhandigen.

Nu zijn Sam Wilson, Bruce Bane en Bucky Barnes de enige mensen die op de hoogte waren van Steve's terugkeer naar het verleden en het doorbrengen van zijn dagen met Peggy. Hebben ze besloten om Steve's ware lot geheim te houden en de wereld te laten geloven dat hij stierf tijdens het gevecht met Thanos?

Zo niet, wat is dan de reden achter de begrafenis-achtige stills en misleidende sequenties van The Falcon and the Winter Soldier? Nog twee dagen tot we het weten!

Aanbevolen: