Falcon And The Winter Soldier': Heeft Elijah Bradley een superheldencarrière in zijn toekomst?

Inhoudsopgave:

Falcon And The Winter Soldier': Heeft Elijah Bradley een superheldencarrière in zijn toekomst?
Falcon And The Winter Soldier': Heeft Elijah Bradley een superheldencarrière in zijn toekomst?
Anonim

Sinds Avengers: Endgame is de MCU heldenlijst aanzienlijk gegroeid. WandaVision gaf ons Monica Rambeau, White Vision, een niet nader genoemde Skrull en de Maximoff Twins. The Falcon And The Winter Soldier heeft Sam Wilson gecementeerd als de nieuwe Captain America, maar dat is nog maar het begin. Disney zaait de kiem voor verschillende personages om samen met Wilson en Rambeau in de frontlinie te treden, en Eli Bradley zou een van hen kunnen zijn.

Eli werd voor het eerst geïntroduceerd op The Falcon And The Winter Soldier en ging de strijd aan als Jesaja's inwonende kleinzoon. Hij deed weinig anders dan wat grove opmerkingen te maken, hoewel Eli uiteindelijk meer respect leek te hebben voor de sterren en strepen. Eli nodigde zichzelf zelfs uit toen Sam Jesaja meenam naar het gedenkteken dat aan hem was gewijd in het Captain America-museum.

Interessant genoeg kon Eli's interesse in Captain America hem ertoe aanzetten ook een superheld te worden. Hij neemt de naam Patriot aan in de strips en wordt uiteindelijk lid van de Young Avengers. En op basis van de manier waarop dingen gaan, is dat de toekomst die Bradley in petto heeft.

De patriot worden

Kijkend naar hoeveel van de Young Avengers al in de MCU zitten, klinkt het als een duidelijke mogelijkheid dat Eli Patriot wordt. We hebben de Maximoff Twins al - ondanks dat Wanda ze wist. De Hawkeye-serie zal Kate Bishop in de schoot werpen. Dan is er ook Kang The Conqueror, die een tijdje de identiteit van Iron Lad zou kunnen aannemen. Samen is dat zo'n beetje Young Avengers Assembled!

Afbeelding
Afbeelding

Iets anders dat Eli's transformatie in Patriot kan voorspellen, is zijn grootvader. In de strips geeft hij zijn kleinzoon een bloedtransfusie nadat deze ernstig gewond is geraakt. Maar de overdracht helpt niet alleen bij bloedverlies. Eli krijgt ook vaardigheden die gelijk zijn aan die van een supersoldaat.

De MCU-versies van deze personages bevinden zich in de uitstekende positie om soortgelijke gebeurtenissen te ervaren. Bepaalde details zullen veranderen om te passen bij de context van de verhaallijn, maar we kunnen ons goed voorstellen dat Eli aan de verkeerde kant van een drive-by-shooting zit. Of misschien laat de jonge Bradley zich meeslepen en probeert hij burgerwacht te spelen als hij gewond is. Dat scenario zou hem in een vuurlinie plaatsen en plaats maken voor zijn lot als superheld.

Wat betreft wanneer Eli in de schoenen van zijn komische tegenhanger zal stappen, dat is onbepaald. Er liggen een aantal opties op tafel en met het nieuws van een nieuwe Captain America-film in de maak, zijn de zaken nog onvoorspelbaarder.

Falcon And The Winter Soldier Seizoen 2

Afbeelding
Afbeelding

Naar alle waarschijnlijkheid zal Eli echter samen met Bucky centraal staan in het tweede seizoen van The Falcon And The Winter Soldier. Bucky heeft nog genoeg verhaal over, en aangezien hij waarschijnlijk de nieuwe Falcon in Joaquin Torres begeleidt, zal Barnes Eli waarschijnlijk ook onder zijn hoede nemen.

Bucky Barnes die Torres en Bradley in het tweede seizoen traint, klinkt ook als de perfecte overgang naar Young Avengers. En tegen de tijd dat die afleveringen op Disney+ debuteren, zou de MCU-status quo anders genoeg kunnen zijn dan waar schurken ongebreideld rondlopen. De Contessa van Julia Louis-Dreyfus leek te wijzen op een naderende catastrofe, een die de roep om nieuwe helden zou kunnen doen ontbranden. Dus misschien zal iedereen met een superheld-tegenhanger verandering omarmen.

Afhankelijk van hoe snel Disney van plan is om nog een met sterren bezaaide held te introduceren, zal dat bepalen wanneer Eli zijn superhelddebuut maakt. Het kan in het komende Captain America 4 zijn, het tweede seizoen van The Falcon And The Winter Soldier, of mogelijk een van de Disney+ shows die een directe aanloop is naar Young Avengers. Wat het antwoord ook is, de toekomst zou spannend moeten zijn voor het MCU-personage van Elijah Richardson.

Aanbevolen: