Twitter heeft een verscheidenheid aan kleurrijke sketch-ideeën voor de komende SNL-aflevering van Elon Musk

Twitter heeft een verscheidenheid aan kleurrijke sketch-ideeën voor de komende SNL-aflevering van Elon Musk
Twitter heeft een verscheidenheid aan kleurrijke sketch-ideeën voor de komende SNL-aflevering van Elon Musk
Anonim

CEO en zakenondernemer Elon Musk heeft de hele week de krantenkoppen gehaald vanwege het hosten van een aflevering van Saturday Night Live. Met nauwelijks komische ervaring ging Musk naar zijn Twitter voor hulp.

Musk schakelde fans online in om hem te helpen bij het bedenken van sketchideeën die hij de schrijvers van de show zou moeten voorstellen voor zijn SNL-aflevering op 8 mei

Hoewel hij een paar startersideeën voor sketches plaatste die je in de tv-show zou kunnen zien, hebben sociale media deze gelegenheid aangegrepen om hun afkeuring van zijn hosting te blijven tonen door zijn post te gebruiken om zijn controverses te blijven bespreken.

Deze venijnige Twitter-thread komt te midden van een golf van massale afkeuring van de hostingkeuze van SNL voor de week, omdat meer fans en zelfs castleden Musk zijn blijven schaduwen over zijn hostingstint. Het nieuwste castlid is Chris Redd, die reageerde op de tweet van de zakenman door te zeggen: "Eerst zou ik Em sketches noemen."

SNL-castleden Aidy Bryant en Bowen Yang hebben wat lijkt op negatieve reacties op Musk-hosting uitgebracht, artikelen en droevige emoji's op hun Instagram-verhalen onmiddellijk aangekondigd, die ze snel verwijderden zodra geruchten over hun negatieve meningen jegens Musk circuleerden.

Kort nadat fans zich begonnen af te vragen over de status van de deelname van de castleden, kondigden functionarissen van NBC aan dat geen van de castleden heeft gezegd dat ze niet zullen deelnemen, en dat elk van hen de keuze heeft of ze wel of niet zullen deelnemen. deelnemen aan de aflevering. Bryant, Yang en Redd hebben niet gezegd of hun opmerkingen een manier waren om Musk af te wijzen.

Show-maker Lorne Michaels heeft meerdere negatieve meningen ontvangen over het kiezen van Musk om te hosten, en sommigen hebben deze hostingkeuze als net zo slecht beschouwd als zijn beslissing om Donald Trump in 2015 te laten hosten. Michaels heeft sindsdien verklaard dat hij er spijt van heeft vraagt Trump om gastheer te zijn, maar heeft nog geen commentaar gegeven op zijn beslissing om Musk als gastheer te hebben.

Muzikale gast Miley Cyrus ligt ook onder vuur omdat ze haar steun betuigde aan Musk-hosting en tweette: "Ik ben down als je dat bent! MileyAndMusk to the moon!" Hoewel de meeste van haar fans teleurgesteld zijn in haar mening, blijven sommigen hun steun betuigen. Omdat Cyrus de muzikale gast is, zal ze waarschijnlijk in ten minste één SNL-schets verschijnen, vooral gezien het feit dat ze komische en SNL-hostingervaring heeft.

Dit wordt Musks eerste SNL-aflevering en het zal ook zijn eerste hosting-optreden zijn waarin hij het alleen doet en op de televisie wordt uitgezonden. Ondanks het verzet bleef hij zijn opwinding delen op sociale media en reageerde hij ook op enkele van de positieve sketch-ideeën van zijn fans.

Musk's Saturday Night Live-aflevering wordt uitgezonden op NBC op 8 mei om 23:30 ET. Een SNL-promo van zijn aflevering gaat later deze week in première.

Aanbevolen: