SNL-fans op Twitter zijn woedend op Miley Cyrus voor het steunen van Elon Musk

SNL-fans op Twitter zijn woedend op Miley Cyrus voor het steunen van Elon Musk
SNL-fans op Twitter zijn woedend op Miley Cyrus voor het steunen van Elon Musk
Anonim

Amerikaanse zangeres en songwriter, Miley Cyrus, krijgt harde kritiek te verduren voor haar recente repliek met zakenmagnaat, Elon Musk, voorafgaand aan hun geplande Saturday Night Live-aflevering op 8 meith,

Het begon allemaal nadat een gebruiker een bewerkte afbeelding van Musk op een sloopkogel deelde, die verwees naar de zeer populaire videoclip van Cyrus uit 2013.

De CEO van Tesla reageerde op de tweet en zei: "Misschien is daar iets haha."

De Hannah Montana-ster deed toen mee en zei: @elonmusk Ik ben down als je dat bent! MileyandMusk naar de maan!”

Twittergebruikers die kritiek hebben op Musk hebben Cyrus bekritiseerd vanwege haar tweet en hebben Musk ook een behoorlijk deel van hun botte eerlijke meningen gegeven.

Fans vroegen de artiest "Angels Like You" om haar bericht te verwijderen, zodat ze konden "doen alsof ze het nooit hebben gezien". Sommigen zeiden haar dat ze "niet moest associëren" met Musk, terwijl anderen zelfs zeiden dat ze "niet hoefde te doen alsof ze hem leuk vond."

Een paar Cyrus-fans reageerden echter in haar voordeel door te zeggen dat ze geen keuze of inspraak had bij het beslissen wanneer ze zou optreden in de SNL, terwijl anderen zelfs wilden dat het gemanipuleerde beeld zou verschijnen leven in de komende aflevering.

De CEO van SpaceX ontving nog brutaler opmerkingen dan Cyrus, zoals mensen zijn antwoorden 'het domste ding' noemen, voortkomend uit een dubieuze opmerking die hij eerder dit jaar over de pandemie maakte.

SNL-producer Lorne Michaels wordt bekritiseerd vanwege zijn beslissing om de miljardair ook de show te laten hosten. Deze aanstaande hostingkeuze van Michaels en NBC wordt door veel fans beschouwd als het ergste sinds het optreden van Donald Trump.

Volgens Page Six heeft de aanstaande verschijning van Musk in de show al verontwaardiging veroorzaakt bij sommige castleden, zoals Aidy Bryant en Bowen Yang, die beiden openbare verklaringen aflegden op hun sociale media.

Een exclusieve bron vertelde Page Six zelfs dat SNL-castleden niet gedwongen zullen worden om in sketches met de CEO van Tesla te verschijnen als ze dat niet willen.

Hoewel hij een van de rijkste mensen ter wereld is, is het niet iets nieuws om op sociale media te worden gesmeten voor Musk - als het type persoon dat opruiende opmerkingen maakt met weinig tot geen context, lijkt hij niet langer te betalen veel aandacht voor de kritiek die hij ontvangt.

Er zijn een aantal verschillende redenen waarom mensen niet zo blij zijn dat Musk zoveel publieke aandacht krijgt. Om te beginnen noemde de miljardair de COVID-19-pandemie afgelopen maart 'dom' en zei dat alle beperkingen moesten worden verwijderd. Na het jaar dat volgde, lijkt deze opmerking nu nog ongevoeliger dan toen.

Zijn schijnbare afstandelijkheid van individueel lijden is ook duidelijk op andere gebieden. Terwijl hij in een recent interview met het YouTube-kanaal XPRIZE sprak over op Mars gebonden astronauten, zei hij dat ze voorbereid moeten zijn om te sterven, aangezien een groep mensen waarschijnlijk in het begin zal sterven.”

In de video zegt hij: "het is gevaarlijk, het is ongemakkelijk, het is een lange reis. Misschien kom je niet levend terug. Maar het is een glorieus avontuur en het zal een geweldige ervaring zijn.” Hij voegt er lachend aan toe dat het "aantrekkelijk klinkt", ondanks het feit dat de reiziger misschien niet levend terugkomt.

Twitter heeft de hele week haatreacties verzonden en sterke opmerkingen achtergelaten op Musk's tweets, en nu lijkt Cyrus er ook in te worden gesleept. Tot nu toe heeft ze geen verklaring afgelegd over het verzet, en of ze haar tweet zal verwijderen, is een gok.

Aanbevolen: