Jennifer Aniston had absoluut een hekel aan deze 'SNL'-sketch

Inhoudsopgave:

Jennifer Aniston had absoluut een hekel aan deze 'SNL'-sketch
Jennifer Aniston had absoluut een hekel aan deze 'SNL'-sketch
Anonim

Verschijnen op ' SNL ' kan je carrière veranderen. Het gaat echter ook gepaard met veel druk. Neem Billie Eilish als voorbeeld, ze was een puinhoop achter de schermen terwijl ze zich voorbereidde op de show, elke dag huilend.

De zaken verliepen soepeler voor Jennifer Aniston, hoewel ze wel een rockgeschiedenis in de show heeft. Aniston had Lorne Michaels ontmoet voordat ze beroemd werd en het bleek dat ze de rol omdraaide… nu heb je lef nodig.

We zullen dat moment opnieuw beleven, samen met een diepere duik, terugkijkend op een bepaalde sketch die Aniston absoluut haatte toen deze voor het eerst werd uitgezonden. Aniston dacht dat de sketch haar belachelijk maakte en ze was niet al te blij.

Uiteindelijk veranderde Aniston van gedachten over de hele beproeving en zou ze in de show verschijnen, met de grap meegaand en zichzelf voor de gek houden.

Jennifer Aniston en 'SNL' hebben een rotsachtige geschiedenis

Aan het begin van haar carrière werd Jennifer Aniston uitgenodigd voor 'SNL', waar ze de kans kreeg om samen met Lorne Michaels over dingen te praten.

Op dat moment in haar carrière zag Aniston zichzelf niet als een komische actrice, maar Hollywood bleef haar anders vertellen. Uiteindelijk kwam dat uit toen ze speelde in een van de meest populaire sitcoms aller tijden, 'Friends'.

Zoals ze echter onthulde naast Howard Stern, kreeg ze ook de kans om op 'SNL' te verschijnen net voor 'Friends'. Al zou ze er uiteindelijk tegen kiezen, gezien de sfeer backstage.

"Dat was vlak voor Friends, ik herinner me dat ik binnenkwam, en het waren [David] Spade en Sandler, en ik kende die jongens voor altijd, en ik was zo jong en dom en ik ging Lorne's kantoor binnen en ik was zoals: "Ik hoor dat vrouwen niet worden gerespecteerd in deze show. Ik weet niet meer precies wat ik toen zei, maar het was zoiets als: "Ik zou liever hebben dat het was zoals in de dagen van Gilda Radner en Jane Curtin." Ik bedoel, het was toen zo'n jongensclub."

Er was geen kwade wil tussen de twee partijen, aangezien Aniston de show verschillende keren presenteerde en ze het fantastisch had. Ze was echter niet bepaald enthousiast over de manier waarop een bepaalde sketch zich afspeelde.

Jennifer Aniston was geen fan van Vanessa Bayer's impressie op 'SNL'

'The Weekend Update' skit heeft bijna 3 miljoen views op YouTube. Vanessa Bayer was de ster van de sketch, zoals ze Rachel uit 'Friends' portretteerde, tijdens de eerste seizoenen van de show.

In werkelijkheid waren de imitaties perfect, vooral vanuit het perspectief van een fan.

"De pure schok en ontzag en het volledige ongeloof van het publiek wanneer Rachel Green zijn hilarische uitlatingen begint te doen! Dit moet wel de meest accurate imitatie zijn die ik ooit heb gezien."

"Vanessa's Rachel-indruk was perfect. Friends is mijn favoriete show aller tijden en ik ben echt onder de indruk."

Hoe geweldig het ook was, Jennifer Aniston was niet zo onder de indruk. Volgens de ster naast Cinema Blend had ze het gevoel dat Bayer haar voor de gek hield.

"Ik herinner me dat iemand zei: 'Heb je de indruk van jou op SNL gezien?' Mijn eerste reactie was: 'Wat? Nee, ik ben geen indruk [waardig].' Ze speelden het voor mij en [hijgt], 'zo klink ik niet zo.' Toen dacht ik: 'Uh, oh. Oh, ik begrijp het.' Iedereen zei dat het een compliment was, maar ik moest echt mijn hersens eromheen krijgen en stoppen mijn staartje tussen mijn benen, denkend dat ik voor de gek gehouden word. Dat is altijd mijn instinct: 'Ze lachen me uit.'

Uiteindelijk kwam Aniston over de sketch heen en zouden twee elkaar echt ontmoeten. Laten we zeggen dat Vanessa Bayer nerveus was om haar idool te ontmoeten.

Vanessa Bayer was zenuwachtig om Jennifer Aniston te ontmoeten

Ze zeggen dat je je helden niet moet ontmoeten en dat is precies de reden waarom Vanessa Bayer extreem nerveus was om Jen Aniston te ontmoeten. De twee deelden samen een sketch op 'SNL' en zoals Bayer onthulde naast 'The Hollywood Reporter', raakten ze het backstage ook echt net daarvoor.

"Soms wil je de mensen van wie je zoveel houdt niet ontmoeten, maar zij is de beste. Voor de schets kwam haar haarstylist Chris McMillian en was ook mijn pruik aan het stylen. Ik heb een video van hem Ik moest mijn haar naar achteren trekken omdat het erg jaren 90 was om dit deel naar voren te klappen. Als iemand die een superfan is van Friends, was het een droom die uitkwam om Rachel met haar te doen."

Geweldig om te zien hoe het allemaal goed ging tussen de twee en nogmaals, fans waren ook dol op de sketch. We nemen aan dat Aniston over haar eerste reactie met betrekking tot de sketch heen is.

Aanbevolen: