Wat heeft de ex-vriendin van Elon Musk, Jennifer Gwynne, voor duizenden van hem geveild?

Inhoudsopgave:

Wat heeft de ex-vriendin van Elon Musk, Jennifer Gwynne, voor duizenden van hem geveild?
Wat heeft de ex-vriendin van Elon Musk, Jennifer Gwynne, voor duizenden van hem geveild?
Anonim

Gezien het grootste deel van zijn relaties uit het verleden, is het alleen maar logisch dat een van zijn voormalige vlammen zou spreken over hun tijd samen.

Niet alleen sprak Jennifer Gwynne, maar ze veilde ook een paar items - zeldzame items die op hun beurt voor duizenden werden verkocht op veilingen.

We zullen kijken naar haar gedachten over hun relatie en onderzoeken wat er precies is geveild.

Jennifer Gwynne ontmoette Elon Musk op de universiteit

Het is 1994 en je studeert aan de Universiteit van Pennsylvania. Je ontmoet een jonge 20-jarige man die super is in technologie en computerdingen, en hij zal niet stoppen met praten over de auto's die op elektriciteit rijden.

Dat is precies hoe Jennifer Gwynne elkaar ontmoette en begon te daten met de toekomstige CEO van Tesla en SpaceX en miljardair Elon Musk.

Het paar ging iets minder dan een jaar met elkaar uit voordat ze uit elkaar gingen nadat hij was afgestudeerd en zich ging inschrijven bij een andere universiteit in Californië.

Maar in dat tijdsbestek kon Gwynne een paar dingen verkrijgen waarvan ze niet wist dat ze haar aanzienlijk zouden helpen op het gebied van financiën. Ze is begonnen met het veilen van foto's van Elon Musk in zijn studententijd.

Jennifer Gwynne wist al vroeg dat Elon Musk iemand belangrijk zou zijn

Volgens een artikel gepost door Business Today, werkte het paar als Resident Advisors in het 'Spruce Street'-gedeelte van de Quadrangle-slaapzaal van de University of Pennsylvania.

Gwynne vertelde over hun tijd samen en hoe hij niet altijd aanhankelijk naar haar was omdat zijn arbeidsethos het grootste deel van zijn vrije tijd in beslag nam. "We ontmoetten elkaar in de herfst van 1994. Ik was een junior en hij was een senior," vertelde Gwynne aan de outlet.

“We zaten in dezelfde slaapzaal en we werkten samen… Zijn verlegen karakter trok me eerst aan. Hij was mijn type. Hij was erg intens, erg gefocust op zijn studie. Destijds had hij het altijd over elektrische auto's… Hij ging zeker ergens heen. Hij zag school gewoon als een opstapje.'

Op de vraag van The Daily Mail UK naar hun tijd samen, vertelt ze over het ontbreken van een pda in de relatie.

"Als hij je het hof maakt, weet je dat hij geïnteresseerd is, maar hij was niet extreem aanhankelijk. We waren fysiek toen we moesten zijn … maar er was geen hand vasthouden of iets dergelijks. Hij Hij vond het leuk om samen te zijn. Hij vond het gewoon leuk om iemand bij zich te hebben, iemand om hem te steunen."

Helaas was het niet de bedoeling dat het lang zou duren. Nadat ze naar Californië was verhuisd om te proberen te promoveren, bezocht ze hem een keer voordat hij het uitmaakte. 'Als we fysiek niet samen waren, was dat een probleem, want hij is niet goed aan de telefoon. Hij zei: "het is tijdverspilling… Het was moeilijk, het was niet wat een 20-jarige vrouw wilde horen. Ik was helemaal verliefd op hem."

De items die Jennifer Gwynne veilt en voor hoeveel geld gaan ze momenteel?

Dus waarom veilt ze deze intieme en sentimentele foto's in de eerste plaats? Er is gemeld dat ze met haar stiefzoon in South Carolina woont en dat ze het geld nodig had om zijn collegegeld te betalen. "Ik heb deze foto's en de aantekeningen al heel lang", zei ze. "Maar nu heb ik zoiets van, 'Nou, de man kan niet uit de krantenkoppen blijven', dus."

Onder de foto's bevinden zich aandenkens, zoals een verjaardagskaart ondertekend door Elon Musk, met de tekst "Happy Birthday, Jennifer (ook bekend als Boo-Boo) Love, Elon". Op het moment van schrijven is dit item momenteel $ 3.853 waard met 13 biedingen. Een ander item is een biljet van $ 1 dat is ondertekend door Elon. Dit is $ 4, 290 met 21 biedingen.

Hoewel de relatie niet werkte, omdat ze vermoedde dat hij haar bedroog met zijn toekomstige vrouw, Justine Wilson, lijkt het alsof ze nu met veel plezier kan terugkijken op haar tijd met hem.

Ze werd geciteerd en zei: "Tijdlijnnotitie hier - Elon sprak in 1994 over elektrische auto's als de weg van de toekomst. Hij zei dat [EV] in de voorhoede van de beweging zou zijn en ik heb nooit betwijfelde of hij er zou zijn - hij was zo nuchter en zo zeker dat elektrische auto's zouden komen. Dus, eerlijk gezegd, de afgelopen 25 jaar wist ik dat Tesla zou werken, dat het een succes zou worden. Er is iets heel aanstekelijks aan Elons vertrouwen en duidelijkheid.”

De veiling eindigt op 14 september en als alles goed gaat, zal Gwynne haar stiefzoon aanzienlijk kunnen helpen, net op tijd voor het herfstsemester.

Aanbevolen: