Grey's Anatomy'-fans springen van vreugde nadat de show is vernieuwd voor seizoen 18

Grey's Anatomy'-fans springen van vreugde nadat de show is vernieuwd voor seizoen 18
Grey's Anatomy'-fans springen van vreugde nadat de show is vernieuwd voor seizoen 18
Anonim

Grey's Anatomy-fans zijn meer dan enthousiast nadat bekend werd dat de deuren van het Seattle Grace Hospital open zullen blijven.

De populaire ABC-show is vernieuwd voor een 18e seizoen en is daarmee het langstlopende medische drama in de televisiegeschiedenis.

Ellen Pompeo keert terug naar haar rol als Meredith Gray nadat ze een nieuw eenjarig contract heeft getekend naast Chandra Wilson en James Pickens Jr., volgens Deadline.

Pompeo, die na "lange onderhandelingen" ook als producer van de show optreedt.

Ellen is een van de best betaalde vrouwen in Hollywood en verdient 20 miljoen dollar per jaar, volgens The Hollywood Reporter.

Het nieuws van de verlenging brak uit op hun Instagram-pagina, terwijl fans hun geluk en opluchting op de post becommentarieerden.

"Als je denkt dat ik mezelf ga onderwerpen aan een nieuw seizoen van grey's anatomy waarin ik bij elke aflevering huil en wegga, te emotioneel gehecht aan de personages, DAN HEB JE ABSOLUUT JUIST, dat is precies wat ik ga doen, " grapte een fan.

"DANK JE ELLEN," een tweede bedankte Dr. Meredith Gray zelf.

"Ik kan niet geloven dat er een seizoen 18 komt zonder Jackson Avery," merkte een derde op.

Grey's Anatomy-ster Jesse Williams verlaat het populaire medische drama van ABC aan het einde van het huidige seizoen.

Williams speelde twaalf seizoenen Dr. Jackson Avery. Zijn aanstaande vertrek uit de serie werd onthuld in de aflevering van vorige week, "Look Up Child."

Zijn laatste aflevering, getiteld 'Tradition', wordt op 20 mei uitgezonden.

De afgelopen jaren heeft Williams geëxperimenteerd met regisseren en produceren. Hij regisseerde afleveringen van ABC's Grey's Anatomy and Rebel. Meest recent produceerde hij Two Distant Stranger s, dat vorige maand de Oscar won voor korte live-actionfilm.

De schrijvers van Vernoff en de Grey hadden lange gesprekken over hoe ze Jacksons ongelooflijke ambtstermijn in de show konden beëindigen. Fans hielden van zijn relatie met Sarah Drew, die Dr April Kepner speelde. Ze werd in 2018 uitgeschreven, maar werd teruggebracht in de aflevering van gisteravond.

Ondertussen waren fans stomverbaasd na de première van seizoen 17 toen het populaire personage Derek Shepherd terugkeerde.

Zijn personage kwam vijf jaar geleden om het leven bij een verkeersongeval. Patrick Dempsey maakte echter een schokkende indruk in een droomreeks toen zijn vrouw Dr. Meredith Shepherd vocht tegen COVID.

De verrassende terugkeer van Dempsey was een goed bewaard geheim.

Om de schrijvers en iedereen die het script zou kunnen zien af te schrikken, schreef Vernoff de scène als een droomreünie met haar moeder Ellis Gray (Kate Burton), in plaats van McDreamy.

Shonda Rhimes, die Grey's Anatomy heeft gemaakt, vertelde E! in 2015 dat - McDreamy, zoals hij liefkozend wordt genoemd in de show - moest worden gedood toen Dempsey de show wilde verlaten.

De tv-maker legde uit dat zijn liefdesverhaal met Dr. Meredith Gray in gevaar zou komen als hij haar en hun kinderen zou verlaten.

Aanbevolen: