De verborgen referentie in de kus van Damon en Elena in 'Vampire Diaries

Inhoudsopgave:

De verborgen referentie in de kus van Damon en Elena in 'Vampire Diaries
De verborgen referentie in de kus van Damon en Elena in 'Vampire Diaries
Anonim

The Vampire Diaries is niet alleen een slappe tienerdrama. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, had het een aantal behoorlijk complexe verhaallijnen en subplots. Het gaat dieper dan een paal in het hart van een vampier zou kunnen gaan.

Wat veel mensen niet weten over het maken van de show, is dat de schrijvers veel moeite hebben gedaan om een dynamische show te maken die ons niet altijd gaf wat we wilden of ons gaf wat we niet wisten dat we wilden. TVD begon wankel, maar na die eerste aflevering hadden de schrijvers een beter beeld van wat ze wilden bereiken. Ze hadden vanaf de eerste dag veel gepland, maar zelfs zij konden het plot niet beheersen na sterke reacties van fans.

Ze worstelden om Damon de slechterik te houden en bedachten uiteindelijk een nog interessantere verhaallijn voor 'de slechte broer'. Ze worstelden ook om Damon en Elena uit elkaar te houden en boden een hele tijd weerstand, daarom duurde het zo lang voordat ze kusten. Ze hadden hun redenen om weerstand te bieden aan de pushback van de fan, en ze hielden vast aan bepaalde dingen. Ze wisten ze zouden ons geven wat we wilden…uiteindelijk.

Uiteindelijk kregen we Delena te pakken, en langs de lijn brachten de schrijvers hulde aan de fans die het paar vanaf de eerste dag hadden verzonden…in die regenscène.

De Delena Rain Kiss was als een 'TVD' Easter Egg

Seizoen zes van "Do You Remember The First Time?" is een wandeling door het geheugen, want Elena had zojuist de goede herinneringen aan Damon gewist om zijn dood te verwerken.

Gedurende de hele aflevering probeert Damon Elena's herinnering aan hen op te frissen en brengt haar naar de laatste plaats waar ze hem vertelde dat ik van je hou. Hij herinnert zich een moment in de zomer na seizoen vier, waar ze naar een meteorenregen gingen kijken. Net toen de meteoren begonnen te vallen, kwamen ze in een enorme regenbui terecht.

Nadat Elena de stadsgrens is overgestoken, herinnert Elena zich stukjes van die nacht, maar in plaats van de lege plekken voor haar op te vullen, besluit Damon haar te laten gaan… opnieuw. Die nacht in de regen was speciaal voor Damon. Het goot en ze bleven om van het moment te genieten. Elena zei: "Beloof me dat dit voor altijd is", en Damon beloofde het en ze kusten elkaar in de regen.

De Delena-make-up in de regen is alles wat we wilden sinds helemaal terug in seizoen één, toen Damon net verliefd begon te worden op Elena. Weet je nog "Let The Right One In" van seizoen één? Damon begint net goed te worden en hij neemt Elena mee om het huis te verkennen waar de grafvampiers Stefan gegijzeld hielden. Weet je nog dat moment in de regen?

Sinds deze scène hebben fans altijd al een Delena-regenkus willen hebben. Dus in seizoen zes vond uitvoerend producent Julie Plec het hoog tijd om de verzoeken van fans te honoreren.

"Dus dit werd geboren uit… toen Stefan werd ontvoerd in seizoen één en Damon en Elena - die tot nu toe niet veel hadden samengewerkt - Stefan moesten gaan redden uit het vampierhuis, van Fredrick, " Plec bevestigd.

"Het regende en ze staan daar met elkaar te praten over het redden van Stefan, en dat was een van die canonmomenten waarop mensen echt contact begonnen te maken met Damon en Elena als een potentieel koppel." Plec vervolgde: "[Ze] riepen altijd dat moment als: 'Oh God, op een dag zullen ze in de regen staan en zullen ze kussen.'"

Plecs denkt dat fans ook een regenkus wilden omdat: "Er is iets met twee mensen die samenkomen in de regen, dat is de ultieme uitdrukking van liefde in de hoofden van het meeste publiek, denk ik," zei ze.

Zij en de rest van de schrijvers speelden altijd met het idee om die scène eindelijk terug te geven aan de fans zoals ze altijd wilden, maar ze wisten dat het moeilijk zou zijn.

Het was moeilijk om te schieten

Regentaferelen zijn moeilijk, op welke set je ook zit. Dus de enige angst die ze hadden over de scène, afgezien van de reacties van de anti-Delena-fan, was dat ze het zouden kunnen filmen en dat het er geweldig uit zou komen te zien.

"Het was een beetje een frustrerend verzoek om te vervullen, omdat het zo verschrikkelijk is om te schieten", zei Plec. Maar het was belangrijker om Damon een romantisch moment te geven om aan Elena terug te denken om haar geheugen op te frissen dan zich druk te maken over het fotograferen ervan.

"We waren het verhaal aan het schrijven en we dachten: 'Oké, wat zou die herinnering kunnen zijn?' Plec zei: "Wat was die zomer die we hebben overgeslagen tussen seizoen vier en vijf, waar ze de zomer van hun leven hadden?

"We waren net al deze ideeën aan het pitchen, en toen ineens - ik weet niet eens wie het was, misschien was ik het, misschien was het iemand anders - [zei] 'Wat als ze gekust in de regen?'" onthulde ze.

"Toen lachten we omdat we dachten: 'Ohh, de regisseur wordt vermoord door de mensen die Delena haten!' En de schrijvers zullen worden vermoord, maar de mensen die van Delena houden, zullen zo gelukkig zijn."

Ian Somerhalder en Nina Dobrev onthulden ook dat ze bevroren waren tijdens het fotograferen."Het werd zo koud dat de spieren in mijn kaak bevroor en ik kon niet praten. Ik zag eruit alsof ik de verlamming van Bell had", zei Somerhalder op Paley Fest. Hij zei tegen Julie Plec: "Je schrijft nog een regenkus en ik stop ermee!" Dobrev werd daarna ook ziek.

Uiteindelijk vond Plec het "mooi en episch" uitgekomen.

"Voor elke nee-zegger die zegt: 'Fanservice, blah, blah, blah' … Er is fanservice wanneer je verhalen vertelt alsof de fans denken dat het een avontuur is dat je zelf kiest, en dat is niet zo wat we doen, "zei Plec. "Dan is er de fanservice als je een groep mensen hebt die al vijf jaar om één klein ding smeken en je de perfecte manier vindt om het aan hen te geven. Dat heet je fans eren, en ik geloof dat zo sterk."

Thank the Originals, we hebben eindelijk de scène waar we een eeuwigheid op hebben gewacht. Niet alleen brachten de schrijvers op een bepaald moment hulde aan dat seizoen, maar ze brachten ook hulde aan de obsessie van de fan erover. Die scène kan de geschiedenis ingaan als een van de beste Delena-momenten in de geschiedenis van TVD.

Aanbevolen: