25 Vreemde verborgen details over Caroline Forbes die alleen echte Vampire Diaries-fans kennen

Inhoudsopgave:

25 Vreemde verborgen details over Caroline Forbes die alleen echte Vampire Diaries-fans kennen
25 Vreemde verborgen details over Caroline Forbes die alleen echte Vampire Diaries-fans kennen
Anonim

Een decennium geleden uitgebracht, was The Vampire Diaries een show over soulmates, het bovennatuurlijke en proberen te navigeren als tiener in een spookachtig stadje. Het ontstond tijdens de vampiergekte veroorzaakt door Twilight en is de langstlopende vampiershow tot nu toe met acht seizoenen onder zijn riem. De interessante verhaallijnen en coole personages zorgden ervoor dat fans elke week terugkwamen voor meer, totdat de show zo populair was dat het twee spin-off-series kreeg. Terwijl de meeste discussie rond de show gaat over met wie Elena Gilbert had moeten eindigen, coole fancreaties en gekke theorieën, een personage dat erg over het hoofd is gezien.

Caroline Forbes, de bijenkoningin van Mystic Falls en dochter van de sheriff, is Elena's beste vriendin en rivaal wanneer we haar voor het eerst ontmoeten. Een beetje ditzy, controlerend en oppervlakkig, Caroline Forbes maakte een behoorlijke transformatie door terwijl de serie zich ontwikkelde. Van een menselijke bloedzak tot een vampier tot een moeder, Caroline heeft het allemaal gedaan en veel meegemaakt. Ze overleefde door haar slimme, brutale en vastberaden zelf te zijn, ongeacht wat iemand haar toewierp. Door zichzelf te zijn, heeft Caroline gedate, gevochten en geleefd, zelfs terwijl ze ondood was. Hoewel we Caroline in de hele serie redelijk goed leren kennen, is Caroline meer dan een neurotische vampier zijn die van haar vrienden houdt. Er is veel meer gaande achter dat fantastische blonde haar en gevoel voor mode; wat zijn de geheimen van Caroline Forbes? Laat ons weten welke geheimen jouw favoriet zijn.

25 Caroline vond Stefan als eerste leuk

Afbeelding
Afbeelding

Niemand bij Mystic Falls High had kunnen beseffen hoe gek de dingen zouden zijn vanaf het moment dat Stefan Salvatore de campus betrad. Een ding dat Caroline Forbes echter wist, was dat ze verliefd op hem was. Zo in hem dat haar neurotische neigingen naar buiten kwamen en ze naar informatie begon te graven. Tussen de derde en vierde periode kende Caroline Stefans volledige naam, dat hij een Tweeling was, zijn favoriete kleur, familiegeschiedenis en waar hij woonde. Praten over een meisje dat weet hoe ze een aantal connecties moet maken.

24 Een heel ander persoon

Afbeelding
Afbeelding

Sommige fans van Vampire Diaries realiseren het zich misschien niet, maar de show is gebaseerd op een boekenreeks. Hoewel beide sets van plots en personages overeenkomsten hebben, bleef het tv-programma weg van enkele van de meer bizarre bovennatuurlijke plotpunten. Caroline Forbes in de boeken lijkt weinig op de Caroline die we allemaal kennen en liefhebben. Roman Caroline Forbes is achttien en de doodsvijand van Elena Gilbert die een relatie heeft met Tyler Lockwood. Boek Caroline heeft ook kastanjebruin haar en een gebruinde huid in plaats van blond haar en een bleke huid.

23 Beter als ik dood ben

Afbeelding
Afbeelding

Caroline is altijd een sluw en geestig personage, maar ze is niet bepaald het diepste of meest sympathieke personage ter wereld wanneer we haar voor het eerst ontmoeten. Als Damon's bloedzak in seizoen één, is ze vapid, jaloers en een hulpeloos slachtoffer. Nadat Caroline echter door Kathrine is veranderd, maakt Caroline een aantal intense gebeurtenissen mee die haar veranderen. Alle goede eigenschappen van Caroline komen echt naar voren; haar liefde, haar kracht, haar humor worden allemaal zoveel beter terwijl ze een vampier is.

22 Verloren ambitie

Afbeelding
Afbeelding

Als mens was Caroline Forbes de meest betrokken middelbare scholier die mogelijk was. Caroline stond aan het hoofd van alles en was op de hoogte van zoveel dingen. Als mens wilde ze alles doen en haar best doen, maar als vampier was ze zo druk bezig om te overleven dat er geen tijd was om te ver in de toekomst te plannen. Caroline slaagt er nog steeds in om tv-producent en journalist te worden voordat ze directrice van haar eigen school wordt, dus niet te armoedig. Caroline had echter veel meer kunnen bereiken.

21 Koningin van alles

Afbeelding
Afbeelding

Ze was niet alleen aanvoerder van de cheerleaders, een erestudent, hoofd van de danscommissie, hoofd van de Mystic Falls Beautification-commissie, hoofd van het recyclingprogramma, hoofd van de 'Go Green'-campagne, Miss Mystic Falls, en praktisch het populairste meisje op school. Over te veel presteren gesproken, maar Caroline gaf om haar gemeenschap en het verbeteren van haar cv. Naar de universiteit gaan om Drama te studeren lijkt gewoon niet haar stijl en is een stap terug in termen van levensdoelen voor de hardwerkende blondine.

20 Intense verlangens

Afbeelding
Afbeelding

Iedereen weet dat vampiers bloed nodig hebben om te overleven, maar soms hebben we gezien dat vampieren andere voedsel eten dan restjes bloed. Caroline is gezien met de lokale specialiteiten aan de bar en heeft andere gewone voedingsmiddelen gegeten. Volgens Caroline krijgt ze die 'einde-onschuldige-mensen-drang' als ze geen normaal mensenvoedsel eet. Ik wed dat de mensen van Mystic Falls blij zijn dat er één vampier minder is die erop uit is om mensen met vrije uitloop te snacken.

19 Brengt alle jongens naar de tuin

Afbeelding
Afbeelding

Ze zeggen dat blondines meer plezier hebben en dat geldt voor Caroline's datingleven. Van alle The Vampire Diaries-cast heeft ze de meeste jongens in de show gedateerd. Eerst waren het Matt Donovan, toen Damon Salvatore, toen Tyler Lockwood, Stefan Salvatore en Alaric S altzman. Caroline had ook iets raars met Original Vampire Klaus Mikaelson. Hoewel Caroline niet toestaat dat haar partners haar leven beheersen, breken ze meestal haar hart, wat behoorlijk triest voor haar is.

18 Beste vrienden voor altijd

Afbeelding
Afbeelding

Er is nauwelijks een betere vriendin in de wereld dan Caroline Forbes. Of ze nu een mens of een vampier is, Caroline vecht om haar vrienden te beschermen en te redden, wat de kansen ook zijn. Of het nu is om je te redden van een slechte date of een van haar slechte exen, Caroline weet dat vriendschap op de lange termijn belangrijk is. Hoewel ze in de loop der jaren haar vrienden verliest, ondanks haar inspanningen, vecht Caroline altijd met hand en tand om ze te beschermen. Dat maakt het verhaal van Caroline des te tragischer.

17 De Sass staat op punt

Afbeelding
Afbeelding

Samen met haar coole persoonlijkheid en haar uiterlijk staat Caroline ook bekend als zeer intelligent en met enkele van de beste oneliners. Er is een reden dat de meeste GIF's van Caroline zijn dat ze een geestige comeback naar iemand gooit. Klassieke oneliners zijn onder meer 'Ik weet dat je zei dat je haar vriendelijk moest [beëindigen], maar kan ik haar niet gewoon [beëindigen]?' en 'alleen omdat ik veel praat, wil dat nog niet zeggen dat ik altijd weet waar ik het over heb.' Dit is nog een reden om van mevrouw Caroline Forbes te houden.

16 Daten IRL (deel 1)

Afbeelding
Afbeelding

Behalve dat ze vrienden zijn in de show, zijn Caroline en Jeremy ook behoorlijk close in het echte leven. Acteurs Candice King en Steven McQueen hebben een tijdje buiten de studio gedatet. Het was maar voor een korte tijd en de twee maakten het nooit openbaar, maar ze werden door paparazzi in een club samen geklikt. Het is raar dat ze uitging met Elena's jongere broer, maar zolang ze gelukkig waren, is het goed. Het is onduidelijk wanneer het paar uit elkaar is gegaan, maar de relatie was kort en krachtig.

15 Dating IRL (Deel 2)

Afbeelding
Afbeelding

Samen met Steven McQueen ging Candice King ook uit met haar ex Matt Donovan op het scherm, gespeeld door Zach Roerig. King en Roerig gingen ongeveer een jaar in het openbaar met elkaar uit voordat ze uit elkaar gingen. Er staan nog steeds hele schattige foto's van ze samen online en het leek alsof ze samen gelukkig waren. Het is jammer dat het voor hen eindigde, maar King en Roerig waren professioneel in hun samenwerking. Zelfs in het echte leven bezwijmt Candice King jongens en breekt harten - goed voor haar.

14 Dating IRL (deel 3)

Afbeelding
Afbeelding

Candice King ging door met daten en vond geluk bij andere mensen. Uiteindelijk vestigde ze zich bij een andere beroemdheid; Joe Koning. Joe King is de gitarist van The Fray en heeft haar in 2012 duidelijk overrompeld tijdens de Superbowl. Het paar verloofde zich in 2013 en trouwde in 2014. The Kings kregen hun eerste kind samen in 2013 en noemden haar Florence May. Nu genieten de Kings ervan om samen een gezin te stichten en succesvolle carrières te maken, wat geweldig is.

13 Mystic Falls Musical

Afbeelding
Afbeelding

Het blijkt dus dat Candice King niet de eerste was die in aanmerking kwam voor de rol van Caroline. Het blijkt dat Ashley Tisdale, vooral bekend van haar rol als Sharpay Evans in High School Musical en Maddie Fitzpatrick in The Suite Life Of Zack and Cody, aanvankelijk werd benaderd met de rol van Elena, Bonnie en Caroline maar helaas wees ze ze af. Stel je voor hoe anders de show zou zijn geweest als Ashley Tisdale Caroline was in plaats van Candice King.

12 Middelbare school lieverds

Afbeelding
Afbeelding

In de roman is het Tyler Smallwood met wie Caroline als eerste date, voor iemand anders. Ze werkt samen met hem en probeert Elena neer te halen in aanvallen van jaloezie en rivaliteit. Het blijkt dat het behoorlijk serieus was tussen de middelbare schoolliefjes. Zo serieus zelfs dat ze samen twee kinderen kregen, Lucas en Brianne. Caroline probeerde in plaats daarvan te beweren dat de kinderen van Matt Honeycut waren nadat hij zichzelf aan haar had opgedrongen, maar uiteindelijk de waarheid vertelde.

11 Rivalen in liefde

Afbeelding
Afbeelding

Het blijkt dat Caroline niet alleen eerst interesse in Stefan had, maar hem ook als eerste mee uit vroeg. In de romans vroeg Caroline Stefan mee uit voordat Elena dat deed, en sloeg haar zoals ze gewoonlijk deed. Stefan was echter niet geïnteresseerd en wees haar af, waardoor Caroline jaloers en boos werd. Het is raar dat Caroline en Stefan nooit daten in de boeken, gezien alles wat ze hebben meegemaakt in de serie, maar het is fijn dat de relatie van Tyler en Caroline tot iets meer is uitgegroeid.

10 Lang en mooi

Afbeelding
Afbeelding

Caroline Forbes is zowel lang als mooi. Haar canonhoogte in de serie The Vampire Diaries is 5'8", wat interessant is omdat haar canonhoogte in de romans 5'10" is. Dit verschil is essentieel omdat Caroline in de romans meerdere keren wordt beschreven als een 'Vogue'-model of een 'internationaal' model. Niet alleen dat, Caroline draagt vaak hakken en modieuze outfits, waardoor ze een nog imposanter figuur is in de bovennatuurlijke wereld. De tv-versie van Caroline heeft geen lengte nodig om mensen te intimideren.

9 Krijg dat onderwijs

Afbeelding
Afbeelding

Het blijkt dat Caroline het druk had aan het einde van The Vampire Diaries. Terwijl de zaken rustiger werden, richtte ze de Salvatore School For The Young And Gifted op om bovennatuurlijke kinderen te huisvesten en op te voeden. Ze richtte de school op met haar partner en de vader van haar kinderen, Alaric S altzman, en gebruikte het geld dat haar ex Klaus Mikaelson haar had gegeven. Deze school dient als de belangrijkste setting voor de spin-off serie Legacies. Praat over het gebruik van je connecties om je dromen waar te maken.

8 Vrienden blijven

Afbeelding
Afbeelding

Caroline wordt echt door de wringer gehaald als het op liefde aankomt. Ze is met veel mannen uitgegaan, maar de meesten van hen verraadden haar of kozen iets anders boven haar. Tyler koos ervoor om wraak te nemen op Klaus over haar, Damon gebruikte haar als bloedzak, Stefan koos ervoor om weg te rennen en zichzelf op te offeren op hun trouwdag, en Klaus verkoos zijn familie en New Orleans boven haar. Alaric verbrak hun verloving om haar bij Stefan te laten zijn, wat de eerste keer is sinds Matt dat iemand haar gevoelens verkoos boven die van hen.

7 Verborgen invloed

Afbeelding
Afbeelding

Ondanks het bouwen en runnen van een hele school voor bovennatuurlijke kinderen met Alaric, is Caroline nauwelijks verschenen in Legacies. Gezien het feit dat ze de plaats heeft gebouwd en de directrice is, zou je denken dat ze overal in de show zou zijn. In plaats daarvan is Caroline op een rekruteringsmissie voor het grotere goed. We hebben gezien dat Alaric een telefoontje van haar kreeg, maar dat was het voor dit moment. Er zullen zeker meer van Caroline in Legacies zijn, gezien waar de show naartoe gaat.

6 Van onzeker mens tot krachtige vampier

Afbeelding
Afbeelding

Ze zeggen dat pestkoppen doen wat ze doen omdat ze jaloers en onzeker zijn, en dat is enigszins waar in het geval van Caroline. Caroline beschouwt Elena als haar oude vriend en rivaal, wat hun relatie een beetje ingewikkeld maakt. Wanneer Elena problemen veroorzaakt, probeert Caroline meestal wraak te nemen door te proberen haar dagboek te ontmaskeren of door uit te gaan met de broer van haar vriend. Gelukkig voor ons worden Caroline en Elena beste vrienden en beschermen ze elkaar tegen alle wilde bovennatuurlijke gebeurtenissen.

Aanbevolen: