Zijn Rachel Bilson en Mischa Barton nog steeds vrienden?

Inhoudsopgave:

Zijn Rachel Bilson en Mischa Barton nog steeds vrienden?
Zijn Rachel Bilson en Mischa Barton nog steeds vrienden?
Anonim

In 2003 debuteerde de populaire CW-serie, The O. C. en lanceerde daarmee de carrières van Adam Brody, Mischa Barton en Rachel Bilson.

De twee leidende dames speelden 3 seizoenen naast elkaar en namen de rollen op zich van Summer Roberts en Marissa Cooper, de eigen BFF's van Orange County, maar de tijden zijn zeker veranderd!

Terwijl Mischa een pauze nam van de schijnwerpers na de serie, verscheen Rachel in talloze tv-shows, allemaal terwijl ze een gezin stichtte! Na Mischa's terugkeer naar de showbizz op The Hills: New Beginnings, wilden fans van de twee graag weten of ze nog steeds vrienden zijn?

Zijn Rachel en Mischa nog steeds vrienden?

Marissa Summer Het OC strandtafereel
Marissa Summer Het OC strandtafereel

Rachel Bilson en Mischa Barton speelden twee van de meest iconische tv-showpersonages uit de jaren 2000! Het duo, dat de BFF's Summer en Marissa op het scherm speelde, was de enige die kon praten over The O. C.

Hoewel het duo meer dan 3 jaar naast elkaar verscheen, bleek dat ze lang niet zo hecht waren als fans dachten. Hoewel er geen openbare vete was, lijkt het alsof de zaken 14 jaar na het einde van de serie brouwen.

Mischa Barton, die werd vermoord na de seizoensfinale van seizoen 3, sprak met E! Online en onthulde dat er veel "pest" was op de set, voornamelijk met de mannen, en hoe Rachel Bilson's toevoeging aan de show als fulltime castlid een van de vele redenen was waarom ze niet de beste tijd had.

Als het gaat om waar Rachel en Mischa vandaag staan, is het duidelijk geworden dat de twee geen vrienden zijn, en mogelijk nooit zijn geweest! De industrie werkt op een manier die fans doet geloven dat relaties op het scherm buiten het scherm overstijgen, maar dat was zeker niet het geval voor deze twee!

Rachel Bilson en Melinda Clarke, die Mischa's moeder op het scherm speelden, reageerden op Bartons beweringen over de giftige werkomgeving waarmee ze werd geconfronteerd. Het duo sprak onmiddellijk nadat het nieuws over Mischa's uitspraken bekend werd, en ze waren behoorlijk in de war!

Bilson gaf toe dat ze stomverbaasd was toen ze het nieuws hoorde en zei: 'Melinda en ik praatten meteen nadat het uitkwam, zoals: "Wat?"

De actrice, die Clarke bezocht op haar podcast, Welcome To The O. C, B, beweert dat ze zich dingen veel "anders" herinnert dan Mischa, terwijl ze zegt dat ze Bartons perceptie herkent en respecteert, als niet om haar ervaring te ontkennen.

Tato Donovan, die in het derde seizoen terugkeerde naar de serie om een aflevering te regisseren, onthulde dat de hele energie op de set verschoof en zei dat "de kinderen in de show een heel slechte houding hadden ontwikkeld", dus misschien braken er achter de schermen vetes uit!

Wat betreft beweringen over Bilsons inzending als hoofdrolspeler, beweerde de actrice dat Mischa's opmerkingen over haar toevoeging op het "last minute" volledig onjuist waren!

"In een van haar eerste opmerkingen zei ze dat ik op het laatste moment was toegevoegd na het eerste seizoen, wat eigenlijk helemaal niet klopt en niet wat er is gebeurd, " legde Rachel uit.

Zowel Rachel als Melinda waren het erover eens dat Mischa "gemengde berichten" stuurde over wat er werkelijk was gebeurd, wat misschien de reden is waarom de cast niet vriendelijk bleef na Bartons vertrek en daarna.

Aanbevolen: