De waarheid over de relatie van Dave Bautista met Zack Snyder

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Dave Bautista met Zack Snyder
De waarheid over de relatie van Dave Bautista met Zack Snyder
Anonim

Als een van de grootste acteurs van vandaag, verstevigt Dave Bautista zijn plaats in Hollywood dankzij solide uitvoeringen in grote films. Bautista was te zien in de MCU-franchise, de James Bond-franchise, en hij zal te zien zijn in Dune, dat een groot potentieel heeft.

Onlangs kreeg de voormalige WWE-ster de kans om samen te werken met Zack Snyder aan Army of the Dead, en de fans vroegen zich af wat de vriendschap tussen de twee was in de jaren dat ze elkaar kenden.

Laten we eens kijken naar de vriendschap tussen Dave Bautista en Zack Snyder.

Het duo heeft zojuist ‘Army Of The Dead’ uitgebracht

Bautista AOTD
Bautista AOTD

Zack Snyder en Dave Bautista zijn twee namen in Hollywood die mensen al geruime tijd samen wilden zien werken, omdat ze allebei iets unieks bieden voor filmfans bij elk nieuw uitje. Onlangs kwam Army of the Dead op Netflix, waarmee het duo voor het eerst met elkaar aan een project heeft samengewerkt.

Snyder is een gevestigde regisseur die al jaren in het spel zit. Hij was verantwoordelijk voor films als 300, Watchmen, Man of Steel, Justice League en meer. Hoewel hij niet ieders kopje thee is, v alt niet te ontkennen dat de man in zijn tijd een paar hitfilms heeft gemaakt.

Dave Bautista begon ondertussen in het professionele worstelen voordat hij overstapte naar acteren. Velen hebben deze route geprobeerd, maar slechts weinigen laten het echt werken. Bautista blijft echter de mal doorbreken door uitvoeringen te leveren met een acteerbereik dat maar weinig voormalige worstelaars bezitten. Hij was te zien in films als Guardians of the Galaxy, Spectre, Blade Runner 2049 en meer.

Snyder en Bautista hebben een unieke vriendschap die uiteindelijk resulteerde in een samenwerking, maar om dit te doen, wees Bautista de samenwerking met een andere vriend van hem af.

Bautista ging door met werken met vriend James Gunn om samen te werken met Snyder

Nadat ze met elkaar aan Guardians of the Galaxy hadden gewerkt, werden Dave Bautista en James Gunn snelle vrienden. Ze werkten opnieuw samen aan Guardians of the Galaxy Vol. 2, en Bautista sprak over zijn steun aan Gunn toen de regisseur en filmmaker zich in heet water bevond. Toen Gunn eenmaal naar DC ging, bood hij Bautista zelfs een rol aan in het aanstaande DC-project, The Suicide Squad.

Volgens Bautista: "Ik zei dat ik niet geïnteresseerd was. Ik had deze chip op mijn schouder en was op zoek naar sappige [dramatische rollen]. Toen las ik het script en het was een stuk dieper en had meer lagen dan ik dacht. En om eerlijk te zijn, ik wilde ook met Zack werken.”

Alleen al deze opmerking laat zien hoe hecht Bautista en Snyder zijn, en hoe wanhopig ze wilden samenwerken. Bautista had al een geschiedenis van succes met Gunn, maar het was gewoon onmogelijk dat hij de eerste keer met Snyder zou gaan samenwerken. Eindelijk gaat het duo eindelijk samen filmmagie maken.

Het duo wil al jaren samenwerken

Toen hij sprak over hun vriendschap en hun werk samen, zei Bautista: "Ik praat al jaren met Zack Snyder; we hebben geprobeerd om samen een project te doen. Ik ontmoette Zack jaren geleden en heb altijd van hem gehouden. Ik had meteen een connectie met deze man. Hij is mijn type regisseur. Hij is een soort mannenman; hij vindt het leuk om veel te trainen en is helemaal getatoeëerd. We begrijpen elkaar gewoon een beetje."

“We hadden het over dit andere project, wat echt een geweldige acteerrol voor mij is. Het is een passieproject voor hem, maar om de een of andere reden konden we het gewoon niet op gang krijgen. Toen hij Army of the Dead te pakken kreeg, schreef hij daar eigenlijk een kleiner deel voor mij in. Terwijl hij zich opmaakte voor de casting, begon hij na te denken over wie zijn hoofdrol zou zijn, en hij vertelde me dit persoonlijk: "Op een dag klikte het gewoon: God, Dave is dat deel niet; Dave is mijn leider.” Dus belde hij me en vroeg me of ik het wilde doen; Ik zei: "Hallo ja. Ik zou het graag doen." Ik wil echt gewoon met Zack werken, "vervolgde hij.

Het is verbazingwekkend om te zien hoe hecht het duo is en hoe enthousiast ze waren om Army of the Dead tot leven te brengen. De film heeft een positieve buzz gekregen en fans hebben er zeker voor gezorgd dat ze hebben afgestemd om te zien hoe het project is verlopen. Dankzij hun hechte vriendschap kunnen we ons niet voorstellen dat dit de laatste keer is dat Dave Bautista in een Zack Snyder-film zal verschijnen.

Aanbevolen: