Heeft Arnold Schwarzenegger Sylvester Stallone voor de gek gehouden in een slechte film?

Inhoudsopgave:

Heeft Arnold Schwarzenegger Sylvester Stallone voor de gek gehouden in een slechte film?
Heeft Arnold Schwarzenegger Sylvester Stallone voor de gek gehouden in een slechte film?
Anonim

Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger zijn legendes van het grote scherm die een legendarische carrière hebben opgebouwd sinds ze uitkwamen. Hoewel ze twee heel verschillende paden bewandelden, bereikten beide mannen de top van Hollywood en werden ze filmsterren die miljoenen verdienden met hun grootste rollen.

Eerder in hun carrière waren het paar rivalen die er altijd op uit waren om de ander te verslaan aan de kassa. Op een gegeven moment misleidde Arnold Stallone om een film te nemen die de geschiedenis inging als een totale ramp.

Laten we hun rivaliteit eens nader bekijken en hoe Arnold Stallone heeft misleid.

Stallone en Arnold waren actiesterren en rivalen

In de jaren 80, voordat ze vrienden en co-sterren waren, waren Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger de twee grootste actiesterren ter wereld. Deze jongens maakten de ene hitfilm na de andere, en uiteindelijk leidde het tot een rivaliteit tussen de twee.

Toen hij met Jimmy Kimmel sprak, zei Schwarzenegger: In de jaren '80 was hij gewoon een rivaal. Het ging allemaal over wie grotere films maakte, wie de grotere definitie in de spieren had, wie meer kassasucces had, wie meer mensen vermoordt, wie creatief meer mensen vermoordt, wie grotere messen heeft, wie grotere wapens heeft. Uiteindelijk begon ik rond te rennen met kanonnen die alleen op helikopters of op tanks waren gemonteerd. Het was gek. Het was allemaal oorlog.”

De rivaliteit was er een die jaren aanhield, en het leidde ertoe dat de twee elkaar pushten om lawaai te maken op het grote scherm. Vanwege hun succes is het duo de legende van de filmindustrie geworden. Hoewel ze niets meer te bereiken hebben, zoekt het paar nog steeds naar grote projecten om in te verschijnen.

Ondanks dat ze rivalen waren, maakten ze uiteindelijk dromen waar toen ze naast elkaar begonnen te werken.

Ze werkten samen naarmate de tijd verstreek

Stallone en Arnold
Stallone en Arnold

Voordat Infinity War de meest ambitieuze cross-over ooit werd, kwamen The Expendables in 2010 in de bioscoop en brachten enkele van de grootste actiesterren in de filmgeschiedenis, waaronder Stallone en Schwarzenegger. Arnold had alleen een cameo in de film, maar het was ongelooflijk voor fans om deze twee titanen in dezelfde film te zien verschijnen. Het blijkt dat dit niet de laatste keer zou zijn dat ze zouden samenwerken.

Het paar zou meerdere keren samenwerken in de Expendables-franchise, en ze zouden zelfs naast elkaar schitteren in Escape Plan uit 2013, wat een bescheiden succes was aan de kassa. Die film bevatte ook artiesten als Jim Caviezel en 50 Cent, wat een mooi gebaar was van de castingafdeling.

Het is geweldig om te zien dat het duo een lange weg heeft afgelegd sinds hun rivaliteit, maar dit weerhoudt hen er niet van om te praten over de worstelingen die ze in het verleden hadden. In feite noemde Stallone een "gewelddadige haat" voor elkaar. Hun rivaliteit dwong elke man echter om beter te worden.

Volgens Stallone: Heb je dat ooit gehad? Competitie waarbij je echt een aartsvijand had die het beste in je naar boven ha alt. Zoals Arnold zou zeggen, het duwde je echt om te versnellen.”

Tijdens die moeilijke tijd haalde Schwarzenegger een gemene grap uit over Stallone die in schande is gevallen.

Arnolds hilarische truc landde Stallone in een kassabom

Stallone en Arnold
Stallone en Arnold

Nadat Stop! Of My Mom Will Shoot, Stallone belde Arnold op voor advies, waardoor Arnold de kans kreeg om zijn rivaal te begraven.

“Ik las het script, en het was een stuk s-. Laten we eerlijk zijn. Ik zeg tegen mezelf: ik ga deze film niet maken. Toen gingen ze naar Sly, en Sly belde me, hebben ze ooit met je gepraat over het maken van deze film? En ik zei: ja, ik dacht erover om het te doen. Dit is echt een briljant idee, deze film. Toen hij dat hoorde, zei hij, omdat hij in competitie was: 'Wat er ook voor nodig is, ik zal de film doen.' En natuurlijk ging de film het toilet in, 'zei Schwarzenegger.

Low en zie, de film was een enorme mislukking en het blijft een van de ergste fouten in de carrière van Stallone. Arnold heeft zeker zijn portie blindgangers gehad, maar Stallone's fout hier moest steken dankzij de opname van zijn rivaal in dit alles.

Maakt het me niet uit? nee. Staat het in mijn geheugen gebrand als een afschuwelijk litteken? nee. Nou ja, misschien een klein beetje', zei Stallone.

Deze legendes bloeien nog steeds nadat ze de strijdbijl hebben begraven, maar het is nog steeds grappig om te leren over Arnolds grap over Stallone.

Aanbevolen: