Alles waar de King Of Queens-cast zich mee bezig heeft gehouden sinds de finale

Inhoudsopgave:

Alles waar de King Of Queens-cast zich mee bezig heeft gehouden sinds de finale
Alles waar de King Of Queens-cast zich mee bezig heeft gehouden sinds de finale
Anonim

Niet alle sitcoms uit de jaren tachtig en negentig zijn gelijk, met verouderde grappen en aanstootgevende opstellingen die de shows onoverzichtelijk maken naarmate de cultuur evolueert. King of Queens blijft een van de beste sitcoms aller tijden, waarbij de relatie tussen Doug (Kevin James) en Carrie Heffernan er een is van wederzijdse aanbidding en respect, in tegenstelling tot sommige van zijn voorgangers, zoals Everybody Loves Raymond of Married… with Children. Ze hebben een unieke relatie in het echte leven.

Kevin James was uitvoerend producent van de CBS-serie, die in 1998 in première ging en negen seizoenen liep. Soms voelt de show als een eerbetoon aan The Honeymooners, met de nadruk op een arbeiderspaar en hun vermakelijke shenanigans. Timing en fysieke komedie zijn de grootste troeven van Kevin James, aangezien hij de cast leidt, met komische legende Jerry Stiller, Patton Osw alt, Victor Williams, Lou Ferrigno en meer.

15 Kevin James werkt regelmatig samen met Adam Sandler en speelde in een andere CBS-sitcom

De gezamenlijke liefdesaffaire tussen Adam Sandler en Kevin James vond zijn weg na I Now Pronounce You Chuck and Larry uit 2007. Sindsdien verscheen James in vijf andere Sandler-producties. Hij speelde in Paul Blart: Mall Cop en de sitcom Kevin Can Wait in 2017.

14 Leah Remini's carrière sloeg een nieuwe richting in na het verlaten van de Scientology Kerk

Leah Remini kreeg erkenning na een terugkerende rol in Saved by the Bell. Na negen seizoenen op The King of Queens, was de actrice co-host van The View voor 135 afleveringen. Ze verscheen in kleine rollen, diende als gastheer en uitvoerend producent van een A&E-documentaireserie en speelde opnieuw naast James in Kevin Can Wait.

13 Jerry Stiller's laatste acteerrol was naast zijn zoon Ben Stiller

Een moment van stilte voor de overleden komische legende, Jerry Stiller. Hij had een lange en opmerkelijke carrière voordat hij tot 2007 in The King of Queens verscheen. Sommige van de beste regels van de show kwamen van Arthur. Zijn laatste rollen waren voice-over, tot slot Zoolander: Super Model, een animatiefilm uit 2016 met zoon Ben Stiller.

12 Victor Williams blijft vijftien jaar nadat de show eindigde op het witte doek

Hoewel hij misschien het best bekend staat om zijn rol als Deacon Palmer in The King of Queens, heeft hij een actieve carrière behouden sinds de show in 2007 uit de lucht ging. Hij was te zien in gastspots in shows The Good Wife, The Black List, High Maintenance, en als een serie regelmatig voor het ene seizoen van Happy Together.

11 Patton Osw alt bleef op tv en vertakt zich in voice-overwerk

Patton Osw alt maakte zijn acteerdebuut in een aflevering van Seinfeld en is sindsdien niet meer gestopt met acteren. Hij verscheen regelmatig op televisie, in komedies als Community en Parks and Recreation. Daarnaast deed hij voice-over voor Kim Possible en sprak hij Remy in in de Pixar-film Ratatouille. Hij schreef een memoires en vertelt momenteel The Goldbergs.

10 Merrin Dungey verschijnt in Brooklyn Nine-Nine als Sharon Jeffords

Na negen seizoenen Kelly Palmer te hebben gespeeld in The King of Queens, is Merrin Dungey een steunpilaar op televisie gebleven. Haar meest prominente banen zijn een terugkerende rol als Sharon Jeffords in Brooklyn Nine-Nine, haar recente verschijning in seizoen twee van Big Little Lies op HBO, evenals haar hoofdrollen in The Resident en The Fixer.

9 Larry Romano maakte meestal eenmalige optredens na het verlaten van de King of Queens

Na drieënveertig afleveringen van The King of Queens vertrok Larry Romano zonder veel fanfare of enige erkenning in seizoen vier. Het weerspiegelt zijn carrière na de sitcom, waar hij een paar eenmalige rollen en filmoptredens heeft gedaan.

8 Gary Valentine werkt regelmatig samen met jongere broer Kevin James

Gary Valentine, echte achternaam Knipfing, is de oudere broer van Kevin James. Hij begon in stand-upcomedy, voordat hij verscheen als Dougs neef Danny Heffernan in The King of Queens. Nadat de show was afgelopen, verscheen hij in films samen met zijn broer en Adam Sandler. Zijn vijf afleveringen op Fargo als plaatsvervanger toonden zijn bereik.

7 De koning der koninginnen zet Lou Ferrigno op het pad van cameoing als zichzelf

Toen Lou Ferrigno zich bij de cast van The King of Queens voegde, was hij het meest bekend om zijn bodybuilding-dagen en het spelen van de Incredible Hulk in de CBS-serie gedurende vijf seizoenen van 1977 tot 1982. Hij verscheen in de komedie uit 2009, I Love Jij, Man, en vaak cameo's als zichzelf.

6 Ray Romano schakelde over met optredens in drama's

Na een succesvolle stand-up carrière, zijn eigen netwerk sitcom en optredens in The King of Queens, sprak Ray Romano Manny the Mammoth uit in de Ice Age-franchise, verscheen hij drie seizoenen in Parenthood als Hank Rizzoli, mede-starred in The Big Sick en meest recentelijk het drama The Irishman.

5 Jenny O'Hara speelde een gastrol in tv-shows en had een terugkerende rol in Transparent

Jenny O'Hara, de moeder van de Canadese comedylegende Catherine O'Hara, heeft een vruchtbare carrière achter de rug. Sinds The King of Queens eindigde, verscheen ze in minstens één film per jaar, had ze terugkerende rollen in de HBO-series Big Love, The Mindy Project en Transparent.

4 Nicole Sullivan doet voice-over en verscheen in Cougar Town

Nicole Sullivan is een van de vele acteurs van The King of Queens met een lucratieve voice-overcarrière. De MAD TV-aluin sprak Shego uit in Disney's Kim Possible en heeft terugkerende rollen gehad in shows Black-ish en Disjointed.

3 Rachel Dratch-gast speelde op 30 Rock en Portlandia

Net als Kevin James, de ster van The King of Queens, heeft komiek Rachel Dratch samengewerkt met Adam Sandler in de films Click, and I Now Pronounce You Chuck and Larry. Ze is verschenen in meerdere afleveringen van Last Week Tonight met John Oliver en gastspots op shows met voormalige SNL-co-sterren.

2 Dakin Matthews speelt over het algemeen Distinguished Men

Terwijl hij verscheen in The King of Queens, verscheen Dakin Matthews als rector Charleston op Gilmore Girls en keerde terug voor de revival. Hij verscheen als Reverand Sykes op Desperate Housewives. De acteur is ook regisseur en toneelschrijver en besteedt veel van zijn tijd aan theater.

1 Bryan Cranston heeft nieuwe niveaus bereikt nadat hij slecht had gebroken

Van de suffe vader Hal op Malcolm in the Middle tot het schrijven van televisiegeschiedenis in Breaking Bad, het v alt niet te ontkennen dat Bryan Cranston bereik heeft. De acteurs hadden terugkerende rollen in sitcoms How I Met Your Mother en regisseerden afleveringen van The Office, Modern Family en de serie waarin hij speelde.

Aanbevolen: