‘Blackpink The Movie’: fans hebben een groot probleem met de aankomende film

Inhoudsopgave:

‘Blackpink The Movie’: fans hebben een groot probleem met de aankomende film
‘Blackpink The Movie’: fans hebben een groot probleem met de aankomende film
Anonim

K-popgodinnen Blackpink staan op het punt een vijfjarige jubileumfilm uit te brengen, en fans kunnen niet wachten.

Na hun Netflix-documentaire voor 2020 heeft de band een "4+1 PROJECT" aangekondigd als onderdeel van de vieringen, met de film als middelpunt. Blackpink: The Movie zal terugblikken op het eerste half decennium van Jennie, Rosé, Lisa en Jisoo, maar het is niet duidelijk of alle fans het zullen kunnen zien.

Blackpink-fans kunnen niet wachten op de film

De film zal enkele van de meest memorabele shows van de band bevatten en zal in verschillende secties worden verdeeld.

"Memories Room" zal zien hoe de vier leden herinneringen ophalen aan hun tijd samen, terwijl "Beauty" elk lid zal benaderen om hun uniciteit te vieren. Ten slotte zal een sectie genaamd "Undisclosed Special Interview" waarschijnlijk eerder ongezien verschijnen beeldmateriaal.

Ondanks de opwinding hebben internationale Blackpink-fans een klein probleempje met de film.

De film zal naar verwachting op 8 augustus 2021 in de CGV-bioscopen van Zuid-Korea verschijnen, precies vijf jaar na het debuut van BLACKPINK in 2016. Maar hoe zit het met de rest van de wereld?

Internationale fans staan klaar om te doen wat nodig is om 'Blackpink: The Movie' te kijken

Als je niet in Zuid-Korea bent, kun je de film nog steeds in een bioscoop bekijken.

Na de Zuid-Koreaanse première gaat de film wereldwijd in meer dan 100 landen in première, waarvan de datums in de komende weken worden aangekondigd. Blackpink: The Movie speelt op Screen X-shows, wat betekent dat de theatervertoning van de film een meeslepende, panoramische ervaring zal bieden met het gebruik van drie zijschermen om de sfeer van een concert na te bootsen. Het 4Dx-formaat zal ook extra elementen bevatten, zoals wind, geur en LED-verlichting.

Fans vragen of de film ook op reguliere schermen te zien zal zijn. Op dit moment is het niet duidelijk of de film ook op een normaal scherm te zien zal zijn.

"Ik ben [een] Braziliaanse fan, wie gaat er nog meer huilen?" een fan getweet.

"het lijkt erop dat we dat zullen doen, maar de meesten zullen het niet kunnen zien omdat we maar weinig 4xd-theaters hebben", verduidelijkte een andere Braziliaanse fan.

Degenen die geen toegang hebben tot een Screen X-show, wegen al hun niet geheel legale opties af.

“we kunnen vpn gebruiken”, suggereerde een fan.

Hoewel we piraterij niet door de vingers zien, begrijpen we dat dit een enorm evenement is voor K-popfans en we hopen dat alle bioscopen de film zullen vertonen.

Aanbevolen: