Fans vinden dit een van de meest ongemakkelijke momenten op 'Jimmy Kimmel Live!

Inhoudsopgave:

Fans vinden dit een van de meest ongemakkelijke momenten op 'Jimmy Kimmel Live!
Fans vinden dit een van de meest ongemakkelijke momenten op 'Jimmy Kimmel Live!
Anonim

Als een komiek geen risico's neemt, hoe jeugdig sommige risico's ook lijken te zijn, kunnen ze net zo goed geen komiek zijn. Comedy gaat uiteindelijk over het uitdagen van ideeën, sociale conventies, mensen en, ja, mensen een ongemakkelijk gevoel geven. Het is de laatste die slapstick of onbenullige humor beïnvloedt … beide waar Jimmy Kimmel absoluut dol op is. Natuurlijk biedt zijn geliefde ABC-talkshow meer dan alleen dat. Er zijn echter een paar momenten geweest die kenmerkend waren voor dat soort humor en zelfs de grens overschreden.

Fans online zijn behoorlijk luidruchtig over wanneer Jimmy Kimmel de dingen schijnbaar te ver gaat. Maar er lijkt één schets te zijn die het meest ineenkrimpt… Zo erg zelfs dat het ronduit ongemakkelijk was.

Wat gebeurde er toen Jimmy en Josh Brolin de luier van Guillermo verwisselden

Ja, Jimmy Kimmel kleedde zijn co-host, Guillermo, in een luier en liet de Marvel Cinematic Universe-ster zijn luier verschonen voor een live studiopubliek en miljoenen kijkers thuis.

Waarom?

Omdat het grappig was… daarom.

Toch leken sommige fans er totaal van af te schrikken.

De schets is gebaseerd op een gesprek dat Jimmy had met Josh Brolin, die in 2019 in zijn show verscheen om Avengers: Endgame te promoten. Het onderwerp van het vaderschap van Josh Brolin kwam ter sprake en hoe geweldig het is om een baby te hebben… ondanks het ongemak van dit alles.

Jimmy vertelde toen een verhaal over hoe hij Josh Brolin ooit tegenkwam kort nadat zijn dochter was geboren. Josh vertelde hem blijkbaar dat hij een luier met ongelooflijk gemak en snelheid kon verschonen. Natuurlijk had Jimmy Josh nodig om dit te bewijzen… in zijn show… voor een publiek en miljoenen kijkers.

"Dit zal voor mensen leerzaam zijn om dit te testen," zei Jimmy tegen Josh tijdens hun interview. "Dus we hebben een baby…"

Dit is het moment waarop Jimmy's loyale, hilarische en eindeloos onschuldige co-host Guillermo naar buiten kwam en Josh benaderde. Na een knuffel met de superster begon Guillermo zich uit te kleden en onthulde dat hij een luier voor volwassenen droeg.

"Hij moet veranderd worden," zei Jimmy. "Dus ik heb hier een stopwatch. En ik heb een luier. En ik heb wat babypoeder. En een formule, of wat dat ook is. Dus, zou je het een kans willen geven? En we zullen tijd jij?"

Met een kleine aarzeling sprong Josh regelrecht in de prop en legde Guillermo op de grond, deed zijn broek en luier uit en deed hem een nieuwe aan.

Josh slaagde erin Guillermo in minder dan een minuut te verschonen, ondanks dat de gigantische luier niet goed bleef plakken. Dus min of meer bewees Josh dat hij er best goed in is.

Maar dit moment bleek voor sommige fans van de show ook erg ongemakkelijk te zijn.

Het moment leek een eerbetoon te zijn aan Adam Corolla en Howard Stern

Niemand zou verbaasd moeten zijn dat Jimmy Kimmel dol is op zijn huiveringwekkende talkshowmomenten of 'onvolwassen stunts'. De man bouwde in feite zijn carrière op hen tijdens The Man Show met zijn vriend Adam Corolla. Bovendien bracht Jimmy een groot deel van zijn twintiger jaren door met luisteren naar The Howard Stern Show en werd hij al snel de echte beste vriend van de legendarische jockshock. Hoewel Howard in de loop der jaren zijn wilde capriolen heeft gekalmeerd, heeft Jimmy schijnbaar een manier gevonden om ze te eren in zijn eigen talkshow.

Als je kijkt naar het moment dat Josh Brolin de luier van Guillermo verwisselde, is het vrijwel onmogelijk om geen verband te zien met elementen van The Howard Stern Show. Howard heeft tenslotte stunts gedaan die hier erg op lijken, meestal met de hulp van zijn twee neptelefoons/schrijvers, Richard Christy en Sal Governale. Natuurlijk, Jimmy Kimmel Live! is een netwerkshow versus een satellietradioshow, daarom is het veel controversiëler om een stunt als deze uit te halen.

Toch deed Jimmy het en fans… nou ja, fans hadden gemengde meningen.

Degenen die van dit soort humor houden, evenals Jimmy Kimmel in het algemeen, waren er allemaal mee bezig. Anderen… niet zo veel. Verschillende mensen op Quora beweerden zelfs dat het een regelrecht 'WTF'-moment was.

Een paar gebruikers van Twitter leken soortgelijke reacties te hebben… Een paar noemden het "walgelijk", "verontrustend" of zeiden gewoon "nee".

En toch beweerden anderen dat het een van de "meest hilarische" stunts was ooit geprobeerd op Jimmy Kimmel Live!

Het laat maar zien, er is niet iedereen tevreden.

Uiteindelijk is Jimmy geweldig in zijn werk omdat hij met zijn gevoel gaat en grappen maakt die hij wil doen. Dat is wat de hele show authentiek, hilarisch maakt… maar soms ook huiveringwekkend.

Aanbevolen: