Fans denken dat dit het meest ongemakkelijke moment uit de carrière van James Corden was

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit het meest ongemakkelijke moment uit de carrière van James Corden was
Fans denken dat dit het meest ongemakkelijke moment uit de carrière van James Corden was
Anonim

James Cordens tijd als presentator van The Late Late Show op CBS loopt ten einde. De Britse komiek staat sinds 2015 aan het roer van de late night talkshow en verving de aftredende Craig Ferguson in de gokkast.

Hoewel zijn aanstaande vertrek nu een officiële kwestie is, tekende Corden een verlenging van een jaar om de show tot 2023 te blijven hosten.

Hoewel hij nog niet heeft aangekondigd wat zijn volgende stap zal zijn, zijn er suggesties geweest dat hij terug naar huis zou kunnen gaan naar het VK, waar hij het meest bekend is vanwege het maken van de BBC-sitcom Gavin & Stacey.

In de Verenigde Staten heeft Corden ook zijn sporen verdiend als ster op het grote scherm, met een reeks cameo's in verschillende Hollywood-kaskrakers. Het is daarom mogelijk om dit te zien als een pad dat hij verder zou kunnen volgen.

Hoe dan ook, de 43-jarige heeft al een legendarische carrière, die vol was met hoogtepunten en - niet verwonderlijk, een behoorlijk aantal dieptepunten.

Een schijnbaar laag moment voor Corden kwam terug in 2010, toen hij in botsing kwam met de legendarische Sir Patrick Stewart op het podium tijdens de Glamour Awards-ceremonie van dat jaar in Londen.

Wat is er gebeurd tussen James Corden en Sir Patrick Stewart?

De Glamour Awards is een jaarlijkse ceremonie die wordt georganiseerd door Glamour Magazine, om 'buitengewone en inspirerende vrouwen uit verschillende vakgebieden te eren, waaronder entertainment, zaken, sport, muziek, wetenschap, geneeskunde, onderwijs en politiek.'

Het evenement van 2010 vond plaats in juni, op Berkeley Square in het West End van Londen. James Corden was de gastheer van het evenement, dat precies op het hoogtepunt van zijn komische succes in het VK kwam.

Sir Patrick Stewart was die avond ook aanwezig en kreeg de opdracht om de categorie voor Film van het Jaar te presenteren. Toen hij optrad om de plicht te vervullen, begon hij zijn monoloog door tijdens het evenement een poging te wagen op Corden voor zijn lichaamstaal.

"Ik wil hier met James spreken… Het is James, nietwaar?" plaagde Sir Patrick en maakte heel snel het toneel voor een ongemakkelijke uitwisseling. Met zijn ego duidelijk gestoken, liep Corden naar de Star Trek-legende in een boksstijl stare-down terwijl hij doorging met zijn kritiek.

"Als de presentatoren hier zijn en wanneer de ontvangers hun prijzen in ontvangst nemen, sta dan niet achter op het podium met je handen in je zakken en kijk om je heen alsof je zou willen dat je ergens anders was dan hier, " beweerde de gedecoreerde acteur.

Sir Patrick Stewart nam ook potshots bij James Corden's lichaamsbouw

Eerst leek het alsof James Corden de vermaning in zijn pas zou opvolgen, maar hij kon uiteindelijk ook een sluwe opgraving bij Sir Patrick Stewart niet weerstaan.

"O, u kunt het niet meer bij het verkeerde eind hebben, meneer. U kunt het niet meer bij het verkeerde eind hebben. Echt. En als het er zo uitzag, dan spijt het me zo," zei hij, voordat hij eraan toevoegde: "Maar als je komt en een prijs uitreikt, ga er dan gewoon mee door! Daar gaan we!"

Corden moet gedacht hebben dat hij er een had over zijn nieuwe tegenstander, maar Sir Patrick besloot het nog een tandje hoger te krijgen. Hij zei dat hij vanaf de plek waar hij achter in de kamer zat, de hele avond de buik van de komiek had kunnen zien.

Hij ging zelfs zover dat hij hem zei: "Als je zin hebt in de Jonas-broers, bedek dan je buik." Het heen en weer ging nog een tijdje door, waarbij Corden Sir Patrick 'een oude man' noemde en hem zei: "We kunnen je nu allemaal zien sterven."

Was het rundvlees tussen James Corden en Sir Patrick Stewart opgevoerd?

Zoals vaak het geval is bij dergelijke persoonlijke uitwisselingen, zullen mensen zich afvragen of het rundvlees een beetje van tevoren is opgevoerd. Dit was bijvoorbeeld het geval met het meer recente debacle tussen Chris Rock en Will Smith bij de Oscars van dit jaar, voordat dat 100% waar bleek te zijn.

De spanning tussen Sir Patrick Stewart en James Corden tijdens de Glamour Awards-ceremonie van 2010 leek echt genoeg, en de daaropvolgende gebeurtenissen hebben bevestigd dat de woordenwisseling helemaal niet in scène was gezet.

Een paar maanden na het incident verscheen Corden in een aflevering van The Rob Brydon Show op BBC, waar hem werd gevraagd wie er zou winnen in een gevecht tussen de Star Trek-kapiteins William Shatner of Patrick Stewart.

De komiek was veel diplomatieker en noemde beide 'geweldige acteurs'. Hij sprak zijn ontzetting uit over Sir Patrick omdat hij naar hem toe kwam tijdens het prijsuitreikingsevenement.

"Ik gaf hem een enorme intro", zei Corden. "Ik zei: 'Dames en heren, verwelkom alstublieft een acteur die zo hoog in het vaandel staat, hij is Gods eigen stemcoach.'… En toen kwam hij naar voren en deed dat… Ik was zo in de war."

Aanbevolen: