De 8 meest ongemakkelijke momenten op 'Love Is Blind' seizoen 2

Inhoudsopgave:

De 8 meest ongemakkelijke momenten op 'Love Is Blind' seizoen 2
De 8 meest ongemakkelijke momenten op 'Love Is Blind' seizoen 2
Anonim

The Love is Blind-theorie is dat als twee mensen een emotionele band kunnen maken zonder elkaar te zien, dat dan moet bewijzen dat liefde blind is. Het is vergelijkbaar met blind daten, maar geeft de deelnemers de kans om ongeveer twee weken door een muur te praten en elkaar te leren kennen.

Het vreemdste van het experiment is dat de deelnemers in korte tijd zo'n diepe band opbouwen en voorstellen doen voordat ze hun verloofde persoonlijk ontmoeten. Mensen daten normaal gesproken jaren voordat ze deze stap zetten, en leren elkaars eigenaardigheden en persoonlijkheden pas nadat ze hun hoede hebben laten varen. Als ze zich verloven met iemand die ze amper kennen of hun tweede keus voorstellen, zorgt dit voor een aantal ongemakkelijke momenten op het scherm.

Spoiler Alert: de rest van dit artikel bevat spoilers van Love is Blind seizoen 2

8 Abhishek 'Shake' Chatterjee's Shallow Meet & Greet

Shake was een van de oppervlakkigere personages in de show, want in de eerste aflevering maakte hij niet de beste indruk op veel van de meisjes. In zijn eerste meet & greet legde hij de nadruk op fysieke verschijning.

Hij vroeg Iyanna naar haar maat en zei: "Ik vind het leuk om kleding voor meisjes te kopen", en zei tegen Hope: "Ik kan het beste opschieten met mensen die wel sporten." De meisjes in de pods kijken ongemakkelijk terwijl hij vervolgde: "Ik date liever jonger", en Deepti vertelde: "Mijn serieuze relaties, ze zijn allemaal blond geweest."

7 Het verwaande en onzekere Trisha Frame

Trisha Frame trok de aandacht van geen enkele man in de pods, omdat ze zich voordeed als ongelooflijk ijdel. Haar overdrijving van het aantal vrienden en volgers dat ze op Instagram heeft, kwam over als onzeker, oppervlakkig en ongemakkelijk.

De jongens leken ongemakkelijk toen ze zei: "Ik heb net zoveel vrienden, het is gek." Later sprak ze met de producenten over Danielle en zei: "Ze is niet zo'n grote concurrent in vergelijking met mij." Toen Nick haar in het hokje begroette, vroeg ze: "Waarom zijn jullie allemaal zo opgewonden om met me te praten?" Ze vertelde hoe verwaand ze klonk, wat Nick ertoe bracht onhandig te lachen en de producenten te vertellen: "holy sht."

6 Natalie Lee & Shayne Jansen Leren dat tegenstellingen niet altijd aantrekken

Sommige van de meer ongemakkelijke interacties zijn tussen Shayne en Natalie terwijl ze doen alsof ze elkaar begrijpen. Het is in het begin duidelijk uit Shayne's persoonlijkheid dat hij leuk, speels en extravert is.

Nadat ze verloofd zijn, lijkt Natalie hem voor de grap neer te halen en hem een slecht gevoel te geven. Tijdens beachvolleybal geeft ze toe dat hij de energie uit haar zuigt, en hij roept haar op over hun relatie en vraagt: "waarom kun je er niet over opscheppen?" Ze antwoordt: "Ik toon mijn liefde op een andere manier. Je hebt zulke hoge verwachtingen. Ik heb het niet over PDA. Ik zal niet altijd super aanhankelijk met je zijn.' Ze hebben duidelijk verschillende liefdestalen.

5 Danielle is voor drama

De relatie tussen Danielle en Nick leek oprecht, maar haar onzekerheid en vertrouwensproblemen overschaduwden al snel Nicks volwassenheid. Hij bleef gretig om hun verloving te laten duren, ook al bleef ze hem de schuld geven, manipuleren en met hem vechten. Ze zette zichzelf constant naar beneden en leek net zo naar drama te snakken als ze het had gecreëerd.

Het is ongemakkelijk om te zien hoe Danielle ruzie maakt met Nick voor haar eigen zelfvertrouwen. Danielle bleek de egocentrische antagonist van de relatie te zijn toen ze drie uur lang zei: "Ik zat in de kast en huilde". Hun gevechten gingen het hele seizoen door en ze moest zich duidelijk concentreren op haar persoonlijkheidsgebreken in plaats van haar relatie te saboteren.

4 Heeft Mallory Zapata de verkeerde man gekozen?

Mallory zat midden in een driehoeksverhouding met Jarrette en Salvador. Jarette vroeg haar ten huwelijk, maar ze weigerde omdat haar gevoelens voor Salvador sterker waren. Hun relatie was echter niet wat ze had verwacht.

Het is een nogal ongemakkelijke interactie tussen Mallory en Jarrette in de aflevering "Meet the Other Couples", nadat ze allebei verloofd zijn met andere mensen. Hun chemie is onmiddellijk als ze hem "JareBear" noemt en toegaf dat ze niet klaar is om met Sal te trouwen, zeggende: "Ik ben zo'n jongensmeisje." Ze kwamen allebei in lastige situaties terecht en mogelijk bij de verkeerde mensen. Het was destijds zo duidelijk voor de andere deelnemers dat Salvador aan het eind van de avond in tranen was.

3 De leugens van Shaina Hurley

Shaina's ego kreeg een grote klap toen Shayne Natalie verkoos boven haar. Ze probeerde ofwel haar waarde voor zichzelf te bewijzen of jaloezie op te wekken bij Shayne. Het viel echter tegen. Ze eindigde verloofd met iemand die ze niet eens leuk vond, laat staan liefhad.

Shaina had veel ongemakkelijke momenten met Kyle, ze vertelde hem dat haar religie een groot deel van haar leven was en dat ze een 'man wilde die me spiritueel zou leiden'. Ze wendde zich vervolgens tot de producenten en zei dat ze nog steeds gevoelens voor Shayne had. Ze weigerde de eerste nacht bij haar nieuwe verloofde door te brengen en verliet het hotel, wat de eerste rode vlag was. Veel van hun interacties daarna zijn moeilijk te slikken. Kyle zegt: "je had nooit ja tegen me moeten zeggen", en Shaina antwoordde: "je hebt voor honderd procent gelijk."

2 Shaina Hurley, The Villain

Shaina's jaloezie en gevoelens voor Shayne zijn duidelijk aan het einde van het seizoen nadat ze hem op het strand heeft geconfronteerd. Ze zorgde ervoor dat ze er slecht uitzag nadat ze zijn relatie met Natalie had verbroken en tekeerging om zichzelf te verdedigen.

Ze komt over als het verwaande middelbare schoolmeisje dat vraagt: "Ik weet niet of je je verveelt in je relatie, moet je me erin gooien?" Het is erg ongemakkelijk tussen hen, omdat ze in twee seconden van flirten naar vechten gaan. Uit wrok zei ze: "Ik heb het gevoel dat ik wordt afgeschilderd als een soort schurk … in je nep-relatie." Shayne was onmiddellijk beledigd en Shaina sloeg de spijker in de doodskist van hun potentiële vriendschap.

1 Abhishek 'Shake' Chatterjee zei dat hij verloofd was met zijn tante?

Last but not least, het meest ongemakkelijke deel van het hele seizoen is tussen Shake en Deepti. Hij behandelde haar vreselijk achter haar rug met sluwe opmerkingen, opmerkingen en ongemakkelijke gezichtsuitdrukkingen.

In het zwembad leek hij klaar om van boord te gaan toen ze haar geluk en aantrekkingskracht tot hem uitdrukte. In aflevering vier zegt hij tegen Jarette: Ik voel me fysiek niet tot haar aangetrokken. Het voelt alsof ik bij mijn tante ben.” Hij heeft ofwel een grote verbintenisfobie of weet echt dat hij seksuele chemie niet zou moeten forceren, hoe dan ook, dat is een grote rode vlag.

Aanbevolen: