Dit was volgens fans de meest ongemakkelijke aflevering van 'The Office

Inhoudsopgave:

Dit was volgens fans de meest ongemakkelijke aflevering van 'The Office
Dit was volgens fans de meest ongemakkelijke aflevering van 'The Office
Anonim

The Office was regelrecht huiveringwekkend toen het voor het eerst werd uitgezonden in Engeland en misschien nog meer toen de Amerikaanse versie werd uitgezonden. Dat was het punt. Het publiek zou zich ongemakkelijk voelen bij sommige persoonlijkheden in de kantoren van Dunder Mifflin, met name Michael Scott van Steve Carell. Maar alle acteurs leunden in hun huiveringwekkende en ongemakkelijke momenten. Toch heeft de annuleringscultuur een paar afleveringen ingehaald, waardoor ze volledig uit de lucht en streamingplatforms zijn gehaald. Maar degene die fans het meest ongemakkelijk vinden, ligt nog steeds op de loer in de schaduw …

Michael is ongetwijfeld de meester van de beste afleveringen van tandenknarsen, waaronder degene die volgens veel fans het meest ongemakkelijk is. Omdat de aflevering zich in een van de latere seizoenen bevindt, die niet zo populair zijn, is het misschien onopgemerkt gebleven door degenen die het willen censureren. Hoewel de aflevering niet echt aanstootgevend is, is het gewoon heel, heel ongemakkelijk en enigszins verontrustend. Maar dat is altijd het punt van The Office geweest. het is geen sitcom die lief en vrolijk wilde zijn. En deze aflevering is absoluut de meest onaangename.

Het plot van "Scott's Tots" is nogal brutaal

In een fantastisch video-essay van Captain Midnight, gaf hij toe dat een van zijn vorige video's op The Office veel feedback van fans ontving. Hoewel hij beweerde dat de aflevering "The Dinner Party" de meest uitdagende is om door te zitten in termen van een ongemak, waren fans in de commentaarsectie het bijna unaniem oneens. Ze waren het er echter over eens wat de meest ongemakkelijke aflevering is… "Scott's Tots".

"Scotts Tots" is de twaalfde aflevering van het zesde seizoen van The Office. In de aflevering wordt onthuld dat Michael ooit beloofde om een hele middelbare schoolklas financieel door te studeren, maar nu niet in staat is om dit te doen. Dus moeten hij en Erin (Ellie Kemper) naar school om het nieuws te vertellen aan de ongelooflijk dankbare studenten… die allemaal jonge mannen en vrouwen van kleur zijn. Michael die in dat klaslokaal zit te kijken naar alle kinderen die hem vriendelijk bedanken en voor hem optreden terwijl hij de tijd afwacht om te onthullen dat hij niet in staat is om hen financieel te helpen, is ronduit brutaal. Aangezien het publiek wacht tot Michael deze vreselijke waarheid toegaf aan een stel uitzonderlijk sympathieke studenten, is dit niet het soort aflevering dat veel fans voor de vijfde of zesde keer willen zien. De aflevering "The Dinner Party" is misschien maar een van die afleveringen, omdat het vol zit met volkomen absurde en hilarische momenten …

"Scott's Tots"… niet zozeer…

Natuurlijk is het idealistische en volkomen onwetende karakter van het personage van Michael Scott de reden waarom het onmogelijk is om boos op hem te zijn omdat hij deze belofte heeft gedaan (vooral gezien het feit dat hij het decennia eerder deed toen hij nog idealistischer en onwetend). Maar het is 100% het ergste wat Michael ooit heeft gedaan en natuurlijk doet hij al het mogelijke om uit de situatie te komen of zelfs de studenten zelf te laten vocaliseren, zodat hij dat niet hoeft te doen.

Klassiek Michael.

De blijvende erfenis van de meest ongemakkelijke aflevering van het kantoor aller tijden

"Scott's Tots" is zeker een ongemakkelijke aflevering voor veel mensen om naar te kijken, omdat het gaat over een aantal zeer reële raciale ongelijkheden. Het is moeilijk te verteren, maar het neemt wel een risico dat het enig respect heeft verdiend. De aflevering scoort erg hoog op IMDb en de recensies van de critici zijn unaniem sterk.

Collider prees en waarschuwde fans voor "Scott's Tots" en zei: "[het is] zonder twijfel een van de meest ondraaglijke afleveringen van televisie ooit gemaakt. Het tilt vernederende humor naar een heel ander niveau, en ik zou wed dat deze 22 minuten durende tv-aflevering redelijkerwijs kan werken als een vorm van marteling voor sommige mensen. Maar het is ook een van de beste en meest essentiële afleveringen van de show, als je het helemaal kunt maken."

De publicatie, Decider, had soortgelijke opmerkingen over de aflevering, maar gaf er een meer veroordelende draai aan en beweerde dat hoe je naar de aflevering kijkt, het type persoon bewijst dat je bent. Natuurlijk hebben zelfs degenen die ervan houden, erop gewezen dat er problemen mee zijn, waaronder TV Sins die een hele video hebben over "Alles wat er mis mee is".

Het B-verhaal, waarin Dwight en Jim strijden om een werknemer-van-de-maand-programma, is ronduit grappig op een klassieke Office-manier en brengt de spanning in het hoofdplot goed in evenwicht. Bovendien is de keuze van Erin die Michael naar de school vergezelt in plaats van Pam geïnspireerd omdat het er meer lichtzinnigheid aan toevoegt. Maar dat betekent niet dat de aflevering niet langer de meest ongemakkelijke in de geschiedenis van de show is.

Aanbevolen: