Hier is waarom het zo lang duurde voordat Emilia Clarke de MCU betrad

Inhoudsopgave:

Hier is waarom het zo lang duurde voordat Emilia Clarke de MCU betrad
Hier is waarom het zo lang duurde voordat Emilia Clarke de MCU betrad
Anonim

Emilia Clarke is op dit moment als de franchisekoningin.

Tijdens haar tijd als Khaleesi, Mother of Dragons, Queen Daenerys Targaryen, op Game of Thrones, sprong ze tegelijkertijd ook in andere franchises. Ze sloot zich aan bij de Terminator-franchise met Terminator Genisys en later, Star Wars, na de hoofdrol in Solo: A Star Wars Story.

Maar dat is wat acteurs tegenwoordig doen. Wanneer de populariteit van een ster omhoog schiet, probeert elke studio of franchise op een bepaald moment zijn claim op hen in te zetten. Nu voegt Clarke zich bij haar vierde franchise, de MCU,maar het was niet zonder tegenzin.

Clarke is niet de eerste acteur die aarzelt om lid te worden van een van de grootste franchises ter wereld. Maar ze sprak er met haar Game of Thrones-medespeler, Kit Harrington, over, en hij stelde haar gerust over het idee. Nu zullen ze een van de andere geliefde acteurs zijn die dit jaar de MCU betreden, zoals Harrington schittert in Eternals en Clarke in Secret Invasion.

Clarke heeft altijd openhartig over haar carrière gesproken, dus natuurlijk vertelde ze ons over haar beslissing om lid te worden van het MCU. Dit is waarom ze aarzelde om mee te doen en wat Harrington zei om haar te overtuigen.

Wie zal Clarke spelen?

De MCU is zijn langverwachte en veelbelovende fase 4 al ingegaan met succesvolle series zoals WandaVision, The Falcon and The Winter Soldier en Loki, samen met zijn eerste film, Black Widow. Maar fans snakken naar meer.

Ze krijgen meer als Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Eternals, Spider-Man: No Way Home en een paar andere misschien dit jaar in première gaan.

Maar natuurlijk houdt Marvel ons, zoals altijd, geïntrigeerd door projecten ver van tevoren aan te kondigen, en dat geldt ook voor Secret Invasion. Het project verschijnt niet op Fase 4-lijsten, die op elk moment na 2023 eindigen, dus we kijken waarschijnlijk naar een releasedatum in de zeer verre toekomst, mogelijk zelfs in Fase 5.

Volgens de Nerdist zal Secret Invasion losjes gebaseerd zijn op de achtdelige stripreeks met dezelfde naam. Het is verbonden met andere Marvel Comics-series en volgt de superheldenteams Mighty Avengers, New Avengers, Young Avengers, Fantastic Four, Secret Warriors, enz. De serie bestaat uit zes delen en zal uiteraard wekelijks in première gaan op Disney+.

Als de strips iets zijn om door te gaan, zal de serie waarschijnlijk betrekking hebben op de Skrulls die de aarde proberen over te nemen door belangrijke superheldenteams te infiltreren met behulp van hun vormveranderende vaardigheden. Het is te vroeg om te zeggen wie Clarke precies zal spelen, maar sommige fans hebben de indruk dat ze Skrull Empress-elect Veranke zou kunnen spelen. Anderen denken dat ze Abigail Brand speelt, het hoofd van S. W. O. R. D.

Clarke zal zich ook voegen bij Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn als Talos, Oscarwinnaar Olivia Colman, Kingsley Ben-Adir en Christopher McDonald.

Ze weet niet echt waarom het zo lang duurde voordat ze lid werd van de MCU

Het is duidelijk dat lid worden van de MCU een grote carrièrebeslissing is. Afhankelijk van de rol moeten acteurs beslissen of ze meerdere jaren van hun leven willen tekenen. Maar volgens Showbiz Cheat Sheet kwam de beslissing om auditie te doen voor de franchise in het begin niet eens bij haar op.

"Dit is mijn eerste penseel [auditie] met Marvel. Ik heb het gevoel dat er de hele tijd was dat ik bij Game of Thrones was; je zou je kunnen voorstellen dat dit mij aan het raden is … [Marvel Studios] wilde het niet Neem iemand die midden in een enorme franchise zit uit respect, of ze dachten tot nu toe gewoon dat ik waardeloos was, " lachte Clarke.

Hoewel ze nu een A-lijst actrice is, moest Clarke nog auditie doen. Ze vertelde Josh Horowitz op de Happy Sad Confused-podcast dat elke acteur, of het nu Robert Downey Jr. of Kat Dennings is, zijn Marvel-auditie moet opnemen en opsturen.

"Ik zal nooit de acteur zijn die zegt 'ik neem niet op'. Ja. De eerste mensen die ik met Marvel sprak nadat ik de rol kreeg, was hun beveiligingsteam, 'legde Clarke uit. 'Ik leef eigenlijk in angst dat er iets gaat gebeuren, en ik ga iets zeggen, en ze zullen overstuur. Maar ik speel een personage waar ik alles mee te maken heb."

Maar voordat ze haar auditietape instuurde, onthulde Clarke dat ze met haar Game of Thrones-tegenspeler Kit Harington om advies had gevraagd. Hij was onlangs ook in de franchise gekomen, nadat hij met succes zijn auditie had gedaan voor Dane Whitman/Black Knight in Eternals, waarin ook een andere GoT-alumnus, Richard Madden, zal spelen.

"Ik heb niet meer met hem [Harington] gesproken sinds ik [Secret Invasion] heb gekregen. Het enige wat ik weet is dat hij een fantastische ervaring had; ik heb veel met hem gesproken toen hij het deed en ik kwam er weer van terug Hij vond het gewoon geweldig, "zei Clarke.

Clarke vertelde The Hollywood Reporter dat ze tot nu toe een geweldige ervaring heeft gehad, en als ze haar het volgende decennium van haar leven willen, is ze down.

"Iedereen die ik ken en iedereen die ik heb gesproken die deel uitmaakt van het Marvel-universum - en acteurs praten! Iedereen heeft alleen maar de hoogste lof te bieden," zei Clarke. "Er is een reden waarom acteurs erin blijven. Ze zijn zo geliefd omdat ze veel plezier hebben. Dus daar ben ik voor in. Natuurlijk!"

In een gesprek met ComicBook.com prees Clarke Marvel omdat hij "zo op het scherpst van de snede" was en beschreef ze als "de Apple van deze wereld". Ze zei ook dat deel uitmaken van de Marvel-familie is alsof je "in de cool kid-menigte" bent en dat de mensen die aan de serie werken "haar over de streep hebben geduwd om het echt te willen doen."

Dus het lijkt erop dat Clarke heel blij is dat ze naar Jon Snow heeft geluisterd en auditie heeft gedaan. Ze zal de serie waarschijnlijk met net zoveel hart en charisma benaderen als ze naar de tafel bracht door Khaleesi te spelen. Dat is Clarke voor jou; bubbels over alles wat ze doet, zelfs als dat betekent dat ze de schurk speelt.

Aanbevolen: