Deze actrice ging van afgewezen worden omdat ze 'niet aantrekkelijk was' naar het afwijzen van 'SNL

Inhoudsopgave:

Deze actrice ging van afgewezen worden omdat ze 'niet aantrekkelijk was' naar het afwijzen van 'SNL
Deze actrice ging van afgewezen worden omdat ze 'niet aantrekkelijk was' naar het afwijzen van 'SNL
Anonim

In het begin was deze actrice dol op sketch-comedy-achtige shows, precies zoals 'Saturday Night Live'. Haar carrière ging in het begin een andere richting uit en werkte als stagiaire tijdens haar tienerjaren aan 'Late Night with Conan O'Brien'.

Langzaam maar zeker kwamen de rollen binnen, met haar grootste op 'The Office'. In hetzelfde jaar verscheen ze in de hitfilm '40-Year-Old Virgin'. Het was alleen maar hoger, want de ster keek nooit achterom en kreeg haar eigen show, die vijf seizoenen duurde, 'The Mindy Project'. '

Ze is tegenwoordig een enorme ster op en naast de camera, maar op een gegeven moment was het een taak op zich om in een rol gecast te worden.

Ze is openhartig geweest over eerdere audities, vooral de audities die niet zo goed gingen. Ze deed auditie voor een bepaalde sketchcomedyshow en volgens de ster werd ze afgewezen vanwege haar uiterlijk.

Gelukkig weerhield dit haar zoektocht naar succes niet, en jaren later kreeg ze een plek aangeboden in een andere sketchcomedyshow, de beste van het beste, 'SNL'. Geloof het of niet, ze wees de droomrol af.

We zullen bespreken waarom ze nee zei tegen 'SNL' en waarom ze vroeg in haar carrière werd afgewezen.

Ik werd niet aantrekkelijk genoeg geacht om mezelf te spelen

Met een nettowaarde van meer dan $ 35 miljoen gaan we ervan uit dat Mindy Kaling haar verleden niet al te erg aan het zweten is. Op een gegeven moment werd ze echter strikt afgewezen vanwege haar uiterlijk.

Ze besprak de situatie samen met The Guardian. "We werden niet aantrekkelijk of grappig genoeg gevonden om zelf te spelen. Dat netwerk is niet meer in de lucht, en 'The Office' werd een van NBC's grootste hitshows in jaren. Ik voel me karmisch, ik werd gerechtvaardigd, maar op dat moment voelde het verschrikkelijk."

Stel je voor dat je wordt afgewezen voor een rol waarin je jezelf moet spelen, omdat je er niet zo uitziet…

Het was een zware pil voor Mindy om te slikken, maar gelukkig hield ze haar hoofd omhoog en kwam 'The Office', wat haar carrière ten goede veranderde.

Dat zou niet de laatste zijn van Mindy en het uitproberen van sketchcomedyshows. Ze kreeg een enorm aanbod, een aanbod dat ze op dat moment als het belangrijkste in haar carrière beschouwde. Het was een droomoptreden op 'SNL' om achter de camera te verschijnen en misschien in de toekomst ervoor.

Hoewel het aanbod alles was wat ze ooit wilde, klopte de timing gewoon niet op dat moment.

Verliezen op 'SNL'

Hoewel ze jaren later van haar vorige sketch comedy-auditie werd weggevaagd, was het een ander verhaal omdat het 'SNL'-team wilde dat Kaling zich bij het team voegde. Hoewel het haar droombaan was, was de timing een beetje rommelig.

"Ik ging zitten met [showrunner] Greg [Daniels] en ik zei tegen hem, het zou mijn droom zijn om een castlid te zijn in 'Saturday Night Live'. En hij zei, je hebt hier een baan, Ik begrijp niet waarom je zou willen vertrekken. En ik zei, ik weet het, dit is gewoon mijn kinderdroom. En hij zei: oké, als je daarheen gaat en gecast wordt voor 'Saturday Night Live', laat ik u uit uw contract."

De auditie was een groot succes, al was het grote probleem dat ze in het begin een aanbod kreeg om achter de camera te werken. Dit was geen onderdeel van haar overeenkomst naast ' The Office.'

"Lorne [Michaels] wilde me daar een baan als schrijver aanbieden, maar niet als artiest. Maar op dat moment was er een hint dat als ik lang genoeg zou blijven, zoals Jason Sudeikis, ik misschien afstuderen om een artiest te worden. Dat hing me te binnen, dus ik dacht, nou, dat is best spannend. Dus ik ging terug en sprak er met Greg over en hij zei tegen mij, nee, dat is niet de deal die we hebben gemaakt. De afspraak die we hebben gemaakt, is dat als je als castlid wordt gecast, je kunt gaan."

Kaling realiseert zich dat haar carrière drastisch had kunnen veranderen als ze de rol had aanvaard.

"Ik denk dat het verloop van mijn carrière heel anders zou zijn verlopen als ik 'The Office' had verlaten en dat in plaats daarvan had gedaan."

Ondanks het feit dat ze de rol niet kreeg, is het geweldig om te zien hoe dramatisch haar carrière is veranderd sinds de stomp die eerder in haar carrière plaatsvond, in een andere sketchcomedyshow.

Aanbevolen: