Lindsay Lohan deed auditie voor deze iconische Disney Channel-rol

Inhoudsopgave:

Lindsay Lohan deed auditie voor deze iconische Disney Channel-rol
Lindsay Lohan deed auditie voor deze iconische Disney Channel-rol
Anonim

Tijdens de grootste jaren van haar acteercarrière maakte Lindsay Lohan furore als een jonge artiest die betaalbaar was aan de kassa. De dingen veranderden veel naarmate de tijd verstreek, waarbij Lohan uiteindelijk reality-televisie en een paar andere projecten deed. Ze staat al sinds haar kindertijd in de schijnwerpers en ze heeft heel wat bereikt.

Vroeger was de jonge Lohan een handelswaar waar studio's en netwerken in geïnteresseerd waren om mee samen te werken, met name Disney, die een solide werkrelatie had met de actrice die teruggaat tot de jaren 90. Op een gegeven moment was Lohan in voor een Disney Channel-rol die iconisch werd, maar uiteindelijk verloor ze.

Laten we eens kijken naar de bekendheid van Lohan en de rol die ze verloor.

Lohan was een kinderster

Voordat je erin duikt en kijkt naar de gemiste kans die Lindsay Lohan in de tweede helft van de jaren 90 kreeg, is het belangrijk om wat context te krijgen over waar ze in die tijd in haar jonge carrière was. In die tijd was Lohan een kindsterretje dat ongelooflijk veel potentieel had getoond op het grote scherm, en het was vrij duidelijk dat er grote dingen voor haar in het verschiet lagen.

In 1998 maakte de actrice haar debuut op het grote scherm in The Parent Trap, een remake van de klassieker uit 1961. De jonge Lohan kreeg de taak om beide tweelingen in de film te spelen, en haar optreden speelde een belangrijke rol in de film bloeit uit tot een succes aan de kassa en op homevideo. Het genereerde uiteindelijk meer dan $ 90 miljoen, en plotseling was er een nieuw kindsterretje in de buurt.

Lohan zou The Parent Trap opvolgen met Life-Size, een televisiefilm met Tyra Banks in de hoofdrol. De film zou in de loop der jaren een aanzienlijke aanhang krijgen en het betekende opnieuw een overwinning voor de jonge Lohan. Het was duidelijk dat de actrice een hot item was die een geweldige werkrelatie had met Disney.

Naarmate de tijd verstreek, zou ze rollen blijven krijgen in succesvolle projecten. Maar alleen omdat ze een veelgevraagde actrice was, wil nog niet zeggen dat ze altijd in staat was om elke rol te krijgen waarin ze geïnteresseerd was.

Ze heeft sommige rollen gemist

Heather Graham
Heather Graham

Het is niet ongewoon om te zien dat actrices rollen missen waarvoor ze auditie doen of interesse in tonen, en dit is precies wat er met Lindsay Lohan gebeurde voor een paar verschillende rollen.

Volgens NotStarring miste Lohan de rol van Jade in The Hangover, die uiteindelijk werd vervuld en briljant werd gespeeld door Heather Graham. De site meldt ook dat Lohan rollen afwees in andere projecten zoals Inspector Gadget en Edge of Love.

De actrice miste ook een kans om te schitteren in Mission: Impossible III, hoewel dit mogelijk te wijten was aan een blessure.

Volgens Lohan: Ik heb eigenlijk een ontmoeting gehad met J. J. Abrams, die (de film) regisseert. Ik ben een grote fan van … 'Lost' en 'Alias', dus hopelijk zullen we zien wat er gebeurt. Als dat zo is, zal ik een paar weken trainen om wat spieren op te bouwen.'

Lohan zou uiteindelijk opengaan over een enkelblessure die haar de mogelijkheid kostte om voor de film te trainen. Ze zou ook vermelden dat ze op dat moment niet zeker was over de status van de film. Zoals fans te zien kregen, verscheen de actrice nooit in de film, wat een grote gemiste kans was.

Dit waren projecten op het grote scherm, maar eerder in haar carrière was de actrice in voor een grote televisierol die naar iemand anders ging.

Ze deed auditie voor 'Lizzie McGuire'

Per BuzzFeed was Lindsay Lohan eerder in haar carrière klaar voor de rol van Lizzie McGuire. Er was een stevige concurrentie voor de rol, en de lijst met namen die auditie deden is behoorlijk indrukwekkend.

Producent Stan Rogow onthulde: "Er was een geweldige pool van talent, waaronder Lindsay Lohan, Sara Paxton en Hallee Hirsh, die allemaal geweldig waren en we waren enthousiast over het presenteren aan het netwerk [als opties voor Lizzie].”

Uiteindelijk zou Hilary Duff de hoofdrol in de serie scoren en er een van de grootste shows in de geschiedenis van Disney Channel van maken. De serie debuteerde in 2001, en ondanks het missen van de rol had Lohan nog steeds een fantastische filmcarrière met hits als Mean Girls.

Het missen van de rol van Lizzie McGuire heeft Lindsay Lohan misschien even gekwetst, maar haar acteercarrière is prima verlopen. Het was een zeldzame situatie waarin iedereen uiteindelijk won.

Aanbevolen: