Big Bang Theory-fans denken dat dit het moment is waarop de show stierf

Inhoudsopgave:

Big Bang Theory-fans denken dat dit het moment is waarop de show stierf
Big Bang Theory-fans denken dat dit het moment is waarop de show stierf
Anonim

In de afgelopen decennia is men het er algemeen over eens geworden dat de wereld zich midden in een gouden tijdperk van televisie bevindt. Per slot van rekening komen er elk jaar een hele reeks geweldige nieuwe shows uit die de massa moet zien uitkomen. Een van de belangrijkste redenen waarom televisie tegenwoordig zo uitstekend is, is natuurlijk dat er zoveel kanalen en streamingdiensten zijn die fantastische series produceren.

Hoewel kleinere zenders en streamingdiensten een cruciale rol spelen in het moderne televisielandschap, lijdt het geen twijfel dat de netwerken opperste zijn in termen van relevantie. The Big Bang Theory was bijvoorbeeld een van de meest spraakmakende shows ter wereld gedurende de twaalf seizoenen.

Gelukkig voor iedereen die betrokken was bij de productie van The Big Bang Theory, bleef de show tot het einde uiterst succesvol. Dat wil echter niet zeggen dat de meeste fans van de show dachten dat de serie in de loop der jaren nooit in kwaliteit is gedaald. In plaats daarvan lijkt er een consensus onder fans te zijn dat de show bergafwaarts ging nadat er iets was gebeurd.

Een echt geliefde show

Sinds The Big Bang Theory in 2007 op televisie debuteerde, is er een zeer luidruchtige groep mensen die er alles aan doet om de serie online te bashen. Ondanks de haters van de show, zijn er heel veel fans van The Big Bang Theory die zo dol zijn op de serie dat ze alles willen weten over wat er achter de schermen gebeurde.

Naast alle lof die The Big Bang Theory van fans heeft gekregen, heeft de show in de loop der jaren een duizelingwekkend aantal prijzen gewonnen en genomineerd. Jim Parsons is bijvoorbeeld viervoudig Primetime Emmy Award-winnaar en hij heeft ook een Golden Globe mee naar huis genomen. De show was ook een hit die groot genoeg was om ervoor te zorgen dat de sterren rijk en beroemd waren toen het tot een einde kwam.

Negatieve verhaallijnen

Hoewel The Big Bang Theory een kolos was in de kijkcijfers gedurende de hele run, had de show meer dan een behoorlijk aantal verhaallijnen die moeilijk te verdragen waren. Veel fans van de serie vonden het bijvoorbeeld erg frustrerend dat Bernadette na verloop van tijd werd afgeschilderd als te veel op Howards moeder. Bovendien was het ook erg om de eens zo lieve Bernadette onnodig hard te zien worden.

Een andere verhaallijn die veel fans van The Big Bang Theory niet konden uitstaan, was Raj's relatie met Lucy, ook al leek het alsof ze een schattig stel konden zijn toen ze voor het eerst werd geïntroduceerd. In plaats daarvan werd Lucy al snel zo slap en zeurderig dat haar uiterlijk extreem vervelend werd. Natuurlijk was Lucy slechts een symptoom van een groter probleem, aangezien Raj's liefdesleven in de tweede helft van de serie als geheel frustrerend was. Om dat te bewijzen, hoef je alleen maar te kijken naar het feit dat de meeste TBBT-fans geïrriteerd waren door verschillende liefdesbelangen van Raj.

Enkele van de andere verhaallijnen waar veel fans last van hadden, zijn onder meer het daten van Leonard en Priya, Penny en Leonard die hun vonk verliezen en Penny die denkt dat ze met Raj naar bed is geweest.

De haai springen

Aangezien The Big Bang Theory een uiterst toegewijde schare fans heeft, zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat er online veel discussie over de show is geweest. Er zijn bijvoorbeeld Reddit-threads en Quora-vragen die één simpele vraag stellen, wanneer heeft The Big Bang Theory zijn sprong in het haaienmoment gemaakt.

Hoewel er verschillende The Big Bang Theory-momenten en verhaallijnen zijn die niet populair zijn, lijkt er een consensus te zijn over wat ervoor zorgde dat de show bergafwaarts ging. Immers, toen een Quora-gebruiker vroeg naar The Big Bang Theory's jump the shark-moment, had vrijwel elk antwoord te maken met het feit dat de show helemaal over koppels ging. Bovendien beweert een artikel in The Guardian dat de show uit de hand liep omdat "zodra de geeks de meisjes hadden, de gezinsvriendelijke komedie van de show werd gesmoord in gezelligheid".

Op de Subreddit r/bigbangtheory stelde een gebruiker de nogal botte vraag: "Wanneer begon de Big Bang Theory precies naar de kloten?" Aangezien de subreddit is opgedragen aan de meest gepassioneerde fans van The Big Bang Theory, is het logisch dat het topantwoord antwoordde dat de show tot het einde geweldig was. Afgezien daarvan maakte het meest positieve antwoord duidelijk dat het trouwen van Penny en Leonard het moment was dat de permanente achteruitgang van de show in gang zette.

“Ik zal Amy en Bernadette een pauze geven en zeggen dat het was toen Penny en Leonard trouwden. De show was smakelijker, zelfs in dit tijdperk van de relatieovereenkomst, totdat dat huwelijk deze strikte naleving van verhalen over de afzonderlijke paren in gang zette en vrijwel de kernidentiteit van de show verliet."

Aanbevolen: