Moderne familiefans denken dat dit het moment is waarop de show stierf

Inhoudsopgave:

Moderne familiefans denken dat dit het moment is waarop de show stierf
Moderne familiefans denken dat dit het moment is waarop de show stierf
Anonim

In de afgelopen jaren zou de overgrote meerderheid van hitshows na vijf of zes seizoenen eindigen. Tegenwoordig is het echter steeds gebruikelijker geworden dat populaire shows zo lang doorgaan dat het bijna lijkt alsof ze waarschijnlijk nooit zullen eindigen.

Wanneer realityshows de laatste decennia duren, is het voor producenten vrij eenvoudig om dingen fris te houden door nieuwe elementen organisch toe te voegen. Aan de andere kant hebben veel gescripte shows moeite om de evenwichtsoefening te doen door fans nieuwe redenen te geven om af te stemmen en trouw te blijven aan wat de serie om te beginnen een hit maakte. Als gevolg hiervan gaan veel eens zo populaire shows op een gegeven moment enorm bergafwaarts in termen van kwaliteit.

Helaas voor fans van Modern Family overal, is het overduidelijk dat de show op een gegeven moment de haai besprong. Met dat in gedachten roept dat een voor de hand liggende vraag op, wanneer ging Modern Family bergafwaarts.

De show op zijn best

Tijdens de beginjaren van Modern Family werden miljoenen tv-kijkers over de hele wereld enorme fans van de serie. Een echt hartverwarmende show met veel lieve karakters, Modern Family liet in de beginjaren ook veel kijkers in de steek.

Naast alle tv-kijkers die al vroeg dol waren op Modern Family, werd de serie bijna universeel geprezen door critici. Om dat te bewijzen, hoef je alleen maar te kijken naar het feit dat de eerste vijf seizoenen van de show allemaal de Emmy Award voor Outstanding Comedy Series hebben gewonnen. Julie Bowen, Eric Stonestreet en Ty Burrell wonnen allemaal tweemaal twee Emmy Awards voor mannelijke bijrol in een comedyserie. Naast al die trofeeën won Modern Family in totaal 22 Emmy Awards en werd het 74 keer genomineerd. Gezien hoe geliefd Modern Family ooit was, was het onvermijdelijke verval des te teleurstellender.

Alternatieve meningen

Telkens wanneer een groep mensen samenkomt om iets te bespreken, is de kans groot dat er een breed scala aan meningen zal zijn. Met dat in gedachten zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat er geen universele overeenstemming is over wanneer Modern Family begon te zuigen onder de fanbase.

Hoewel er veel verschillende meningen zijn over wanneer Modern Family de haai besprong, zijn er enkele momenten die veel in het gesprek worden genoemd. De aflevering met Chris Martin wordt bijvoorbeeld vaak door fans aangehaald als een negatief keerpunt in de geschiedenis van de moderne familie. In feite zijn het niet alleen fans dat dat, aangezien een schrijver voor The Guardian gelooft dat het uiterlijk van Chris Martin de afdaling van Modern Family heeft veroorzaakt. Natuurlijk is het logisch dat het uiterlijk van Chris Martin zo vaak wordt genoemd, omdat de zanger genoeg succes heeft gehad om stinkend rijk te zijn, maar veel mensen kunnen Coldplay niet uitstaan.

Sommige Modern Family-fans vinden dat andere momenten in de geschiedenis van de show het begin van het einde markeerden. Toen Manny bijvoorbeeld een communist werd, werden Haley die met Rainer Shine begon te daten, Alex die naar de universiteit ging en Haley die zwanger werd, allemaal geroepen. Er zijn ook verschillende andere momenten waarvan sommige fans denken dat ze de show op een afdaling hebben gestuurd, waaronder Cam die weer aan het werk gaat, Claire die de kast verlaat en Joe's geboorte.

Verbazingwekkend genoeg geloven sommige fans van Modern Family dat een van de beste afleveringen van de show ook het moment van de sitcom markeert. Volgens sommige mensen is Modern Family nooit hersteld nadat Cam en Mitch zijn getrouwd. Hoewel veel fans van Modern Family geschokt zouden zijn om aan de bruiloft van Mitch en Cam te denken als het moment waarop de show over de haai springt, is het wel logisch. Het argument voor dat idee is tenslotte dat hun huwelijk een hoogtepunt markeerde in de geschiedenis van de moderne familie en dat de serie nooit meer zo goed was.

Het Moment

Op de subreddit r/Modern_Family stelde een gebruiker enkele van de meest gepassioneerde fans van de show een simpele vraag: wanneer sprong Modern Family over de haai? Het is niet verwonderlijk dat de meeste mensen suggereren dat de serie later bergafwaarts ging, waarbij het 7th seizoen werd uitgeroepen tot het laatste goede seizoen. Er waren echter een aantal ontwikkelingen in de geschiedenis van de moderne familie die als begin van het einde de meeste stemmen kregen.

Volgens de mensen die deelnamen aan de eerder genoemde Reddit-thread, zorgden twee Modern Family-ontwikkelingen ervoor dat de show echt bergafwaarts ging. Ten eerste, "toen Joe meer scènes begon te krijgen waarin hij er gewoon schattig uit moest zien, kijkend in de camera". Ten tweede, "toen Luke begon te schrijven als een slonzige tiener en niet als een eigenzinnige / aardige tiener". Natuurlijk zouden sommige mensen erop wijzen dat geen van beide in aanmerking komt als spring the shark-momenten, omdat ze niet plaatsvonden over een enkele scène of aflevering. Beide trends begonnen echter in één aflevering en volgens deze fans stierf de show nadat ze waren uitgezonden.

Aanbevolen: