Heeft Britney Spears eindelijk een manier gevonden om haar vader van haar conservatorium te verwijderen?

Heeft Britney Spears eindelijk een manier gevonden om haar vader van haar conservatorium te verwijderen?
Heeft Britney Spears eindelijk een manier gevonden om haar vader van haar conservatorium te verwijderen?
Anonim

Britney Spears probeert voor de tweede keer in twee weken om haar vader te verwijderen van de controle over haar financiën.

De "Overbeschermde" zangeres heeft verklaard dat ze wil dat "een gekwalificeerde zakelijke fiduciair" als executeur van haar nalatenschap dient.

Spears heeft via haar advocaat nieuwe gerechtelijke documenten ingediend om vader Jamie uit haar voogdijschap te verwijderen.

In plaats daarvan verzoekt de Crossroads-actrice om de benoeming van Bessemer Trust Company, N. A. voor de rol, meldde ET woensdag.

In de nieuwe documenten stelt de 38-jarige dat ze "sterk gekant" is tegen het voortzetten van haar vader als de enige conservator van haar landgoed.

Jamie, 68, heeft de zaken van zijn supersterdochter onder controle sinds haar publieke instorting in 2008.

In de nieuwe gerechtelijke documenten beweert haar advocaat dat de voogdij van Spears "vrijwillig" is en dat Britney "haar recht wil uitoefenen om een curator van de nalatenschap te benoemen op grond van sectie 1810 van de Probate Code."

Als de rechtbank dit accepteert, heeft Jamie Spears niet langer de controle over de financiën van zijn dochter.

De documenten die zijn ingediend bij het Los Angeles Superior Court beweren dat de moeder van twee geen ontwikkelingsstoornis heeft. Ze is naar verluidt momenteel geen patiënt van een staatsinstelling voor geestelijke gezondheidszorg.

Op 19 augustus, na een beslissing in een gerechtsgebouw in het centrum van LA, werden de voorwaarden van Britney's conservatorschap ongewijzigd gelaten.

Haar vader blijft de baas over haar nalatenschap. Vader blijft de baas over haar nalatenschap tot ten minste februari 2021.

Dit komt ondanks haar verzoek dat haar tijdelijke zorgmanager Jodi Montgomery de rol overneemt.

Montgomery nam het vorig jaar tijdelijk over nadat haar vader ziek werd.

Maar aangezien het conservatorium werd ingesteld vanwege een rechtbank die vaststelde dat de zanger geestesziek was, kan er niets worden veranderd totdat een rechter aanvaardt dat dit niet langer het geval is.

Een bron vertelde People dat de reden waarom de Grammy-winnende ster zo wanhopig is om haar vader uit de alleenheerschappij te halen, is omdat hij "haar als een kind behandelt".

De bron voegde toe: “Britney wil dat iemand die respectvol en attent is de leiding heeft over haar conservatorium. Iemand van buitenaf die niet haar familie is. Iemand die haar als een volwassene zal behandelen en naar haar zal luisteren. zal nooit deze relatie met Jamie hebben."

Aanbevolen: