Heeft 'Ma'-regisseur Tate Taylor een hint gegeven naar een mogelijk vervolg?

Heeft 'Ma'-regisseur Tate Taylor een hint gegeven naar een mogelijk vervolg?
Heeft 'Ma'-regisseur Tate Taylor een hint gegeven naar een mogelijk vervolg?
Anonim

De horrorfilm Ma uit 2019 werd meteen een cultklassieker onder het publiek na de bioscooprelease. Omdat de film eindigde met een enorme cliffhanger, vroegen veel fans zich af of de slasher-film een vervolg zou krijgen.

In een exclusief interview met Entertainment Weekly onthulde Ma-regisseur Tate Taylor een idee voor hoe dat mogelijke vervolg eruit zou zien.

In het interview uitte Taylor zijn verbazing over de cultus die na zijn film is ontstaan na de release. 'Kun je geloven hoeveel Ma leeft? Is dat niet gewoon gek?' zei hij.

Taylor merkte op dat hij open zou staan voor een vervolg op Ma's verhaal. Ook al is er niets bevestigd, hij heeft er vertrouwen in dat Octavia Spencer, die Ma speelde in de film, voor het project zou zijn.

Hij zei: "Ik denk niet dat we dachten dat Ma dit hiernamaals zou hebben als een cult-ding, en ik denk dat het de moeite waard is om [een vervolg] te bespreken. Ik weet dat Octavia het zou doen, daarom heb ik met opzet liet haar dood dubbelzinnig!"

Octavia Spencer in Ma
Octavia Spencer in Ma

De film markeerde een belangrijk moment voor Spencer, die haar minachting heeft uitgesproken voor zwarte mensen die voortdurend sterven in horrorfilms. Ze zei ooit dat ze wachtte op het moment waarop een zwarte persoon een prominente rol kan spelen in een horrorfilm, in plaats van het slachtoffer te worden van een meedogenloze moordenaar.

"Er zijn archetypes waar mensen me alleen als willen zien", vertelde ze EW in 2019. "Dus ik moest dat veranderen voor mezelf [en] de volgende jonge vrouw van kleur om elk type van rol."

De eerste film eindigde met een groep gekwelde tieners die aan Ma's greep ontsnapten nadat ze gevangen waren gehouden in haar kelder. Terwijl ze ontsnappen, vat het huis van ma in brand.

In plaats van het huis te verlaten, rent Ma naar haar slaapkamer als toevluchtsoord, waar ze naast een bewegingloze Ben (Luke Evans), haar verliefdheid op de middelbare school, op het bed ligt.

Taylor legde zijn idee voor de tweede film uit. "Mijn idee is dat ze naar een andere stad is verhuisd, en dat ze open dagen heeft in een andere stad en mensen vermoordt in de open dag," legde Taylor uit, verwijzend naar Ma die haar beroep veranderde van dierenarts-tech naar moordende makelaar.

"Ik denk dat ze een makelaar in de Pacific Northwest zou zijn en blanke mensen zou vermoorden die naar McMansions kijken. Dat is zover als ik ben gekomen!" voegde hij eraan toe.

Als je de horrorfilm Ma wilt zien, kun je deze streamen op Hulu.

Aanbevolen: