Nick Jonas brengt een nieuwe coachingstrategie naar 'The Voice' en het werkt

Inhoudsopgave:

Nick Jonas brengt een nieuwe coachingstrategie naar 'The Voice' en het werkt
Nick Jonas brengt een nieuwe coachingstrategie naar 'The Voice' en het werkt
Anonim

Het laatste seizoen van NBC's The Voice is maandag van start gegaan, en de nieuwe coach Nick Jonas staat te popelen om de volgende winnaar van de succesvolle musicalcompetitieserie te begeleiden. Tijdens het debuut van de 27-jarige Jonas Brothers-zanger op het Voice roterende stoelpaneel, bewees hij dat hij een nieuwe strategie naar de tafel brengt om deelnemers aan te moedigen om met hem samen te werken en het lijkt al te werken.

In de première van seizoen 18 werd Nick onmiddellijk gedwongen om tegen collega-coaches John Legend, Blake Shelton en Kelly Clarkson te vechten voor het recht om getalenteerde deelnemers te begeleiden. Door met artiesten te praten als een "teamgenoot" in plaats van alleen een instructeur, bleek hij in staat zijn concurrentie te verslaan en ontwikkelde hij al snel een rivaliteit met Blake.

Nick brengt een nieuwe coachingstrategie naar de stem

Afbeelding
Afbeelding

Nick Jonas heeft misschien niet de coachingervaring van Kelly Clarkson, Blake Shelton of John Legend, maar hij gelooft dat zijn gebrek aan ervaring in de roterende stoelen van The Voice dit seizoen in zijn voordeel zal werken en hem zal helpen overtuigen hoopvolle talenten om zijn team te versterken.

"Alle coaches hebben hun pitch-tactieken vastgelegd", vertelde Nick aan ET. "Wat voor mij lijkt te werken, is praten met de artiest als een teamgenoot en niet als een coach… Ik zeg, laten we hier samen aan werken."

Nick voegde eraan toe dat het werken met zijn broers Joe en Kevin hem heeft geholpen om collega-artiesten als gelijken te zien, en hij hoopt dat de deelnemers deze mentaliteit zullen waarderen.

"We zien elkaar niet als coaches of enige vorm van alfasituatie."

Hij heeft al een strijd van vier stoelen gewonnen tegen de andere juryleden

Afbeelding
Afbeelding

Nick hoefde niet lang te wachten om zijn strategie te testen, want in de seizoenspremière van deze week moest hij in één keer strijden met zijn collega-coaches voor het recht om Joanna Serenko te mentoren.

De unieke stem van de 18-jarige zangeres moedigde alle vier de juryleden aan om hun stoel om te draaien, en aanvankelijk waren ze het er allemaal over eens dat John Legend de meest logische keuze was voor Joanna's toon en vocale stijl. Maar net toen Joanna op het punt stond haar beslissing te nemen, onderbrak Nick haar met een wanhopige worp om haar over te halen hem in plaats daarvan als haar coach te kiezen.

"Ik heb nog één ding te zeggen. Het spijt me. Ik ga nu voor je vechten," zei hij. "Ik wil je in mijn team. Ik geloof dat we dit kunnen. Ik weet dat ik niet de logische keuze ben, maar ik heb ook iets te bewijzen en ik wil vandaag voor je vechten. Dus laten we dit doen."

Nicks toespraak werkte blijkbaar, want Joanna koos hem toen als haar coach en de twee muzikanten vierden haar beslissing allebei op Twitter.

Nick ontwikkelt snel een rivaliteit met Blake Shelton

Afbeelding
Afbeelding

Toen ET Blake Shelton tijdens de CMA Awards 2019 in november vorig jaar vroeg wat hij ervan vond dat Nick Jonas de stoel van zijn vriendin Gwen Stafani in The Voice innam, grapte de countryzanger dat hij en Nick voorbestemd waren om rivalen te worden.

"Hij gaat naar beneden!" zei Blake: "Hij heeft mijn vriendin vervangen en dat is onaanvaardbaar… We gaan dit op het podium regelen, van coach tot coach."

Er leek echter een echte rivaliteit tussen de twee coaches te ontstaan tijdens de première van seizoen 18, nadat Nick en Blake vochten om deelnemer Tate Brusa. Beide coaches draaiden hun stoel om voor de 16-jarige muzikant, maar Nick wist Tate voor zich te winnen nadat hij op het podium was gekomen en hem wat zangtips had gegeven.

Blake dreigde een schattige puppy genaamd Snowflake naar een dierenasiel te sturen als Tate Nick verkoos boven hem, maar Tate koos toch de Jonas Brothers-zanger. Nick prikte vervolgens de draak met Sheltons wanhopige truc op Twitter, en Tate volgde zijn voorbeeld met een eigen feestelijke Team Nick-post.

Aanbevolen: